Premiera teledysku "One More Chance" [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
editt

Post autor: editt »

Obrazek Obrazek Obrazek
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Co to w takim razie znaczy? Że nie jest to cały teledysk tylko teledysk + zlepek innych z poprzednich lat?
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

Klip zawiera same niepublikowane sceny. To jest amatorski teaser Vision przeplatany różnymi klipami a najwięcej OMC tak by fani dostali szału, że już to ludzie niektórzy mają.

-----------------
m.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

http://www.youtube.com/watch?v=pqGrd5uEekA

2 minutowy fragment teledysku do One More Chance.
soulsation

Post autor: soulsation »

Ruchy Mja nie pasują do tej piosenki ,no i praktycznie nie widać twarzy...
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Justine1304

Piszcie co chcecie ale mnie poleciały łzy.
Po tym okropnym tygodniu gdzie były spekulacje do BN, nowej płyty i innych przykrych rzeczach, zobaczenie prawdziwego MJ'a i jego teledysku podziałało na mnie tak, że aż mi się dobrze zrobiło na sercu i jeszcze mocniej za nim zatęskniłam.
Strasznie mi go brak.
Obrazek
pushu

Post autor: pushu »

soulsation pisze:Ruchy Mja nie pasują do tej piosenki ,no i praktycznie nie widać twarzy...
Dla mnie to ta piosenka nie pasuje do ruchów ;-)

Zawsze uważałem, że OMC to jeden z najsłabszych utworów Michaela. Teledysk pewnie będzie ok, na pewno wywoła wzruszenie. Może dzięki niemu zmienię podejście do tej piosenki i ją zwyczajnie polubię.
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

ladny tylek michaela. a poza tym nie widze zadnych pozytywow.

piosenka jest cienka jak barszcz (rozbawil mnie tekst mandeya, ze "hmh" jest slabsze niz "omo" [to jest dopiero gniot! i nawet akon nie byl potrzebny zeby to zrujnowac]). ruchy totalnie niepasujace do calosci, teledysk nudny, brak twarzy mja, ladne skoki z ziemi na stoliki i ze stolikow na ziemie, ale reszta...
groteska!

wlasnie tym teledyskiem jestem znacznie bardziej rozczarowana niz "breaking news" czy "hold my hand". bo tu rzekomo piecze trzymal mj i co w zwiazku z tym...? koszmarek! :)
Mandey

Post autor: Mandey »

Widziałaś cały klip? Nie. A ja właśnie przed 20 minutami dostałem plik z całością. Fakt faktem w mpg ale jest. Końcówka klipu... Zresztą zobaczycie.
Cieszy mnie ten klip bardziej niż te gnioty co wyskoczyły w ubiegłym tygodniu. Bo tu czuję duszę Michaela! Tak jak i na ekranie tak i w muzyce.
To co mi się serwuje od kilku dni zakrawa na kpinę, na coś co Jacksonowi nie przystoi. Bo jeśli MJ jest w OMC tandetny i słaby to ON to zaakceptował. A teraz jest cienki jak barszcz za pomocą producentów amatorów, którzy wzięli na warsztat strzępy jakie po nim zostały. Więc nie pitol mi tu o popie na poziomie bo ty chyba jeszcze takiego w życiu nie słyszałaś tym bardziej że pop umarł 25 czerwca 2009 roku.
Ostatnio zmieniony pn, 15 lis 2010, 13:46 przez Mandey, łącznie zmieniany 1 raz.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Justine1304

Dlatego ja zawsze piszę, by osądzać po tym jak usłyszymy, oglądniemy, całość a nie osądzać po paru sekundach.
Macie za duże wygórowania i potem dzieją się takie rzeczy jak w spekulacjach. To naprawdę przykre, że ludzie którzy od lat siedzą na forum, znają prawie wszystko o Michael'u a tak się do siebie odnoszą.
MJ, mówił tak Ortega kiedy tworzyli koncert do TII, w takich sytuacjach mówił: "L.O.V.E".
Obrazek
Awatar użytkownika
Billie Jean

Post autor: Billie Jean »

Teledysk bardzo mi się podoba, ale znając mnie, bardzo podobałby mi się również dwugodzinny film z MJ siedzącym na krześle, oddychającym i rozglądającym się na boki.
Nie jest to może arcydzieło, ale ukazywały się przeszłości jeszcze nudniejsze rzeczy (np. Childhood). MJ nie żyje, więc trudno wymagać cudów od jakiegoś niewydanego klipu i lepiej cieszyć się tym, że w ogóle jest.
Obrazek
Jako

Post autor: Jako »

Całego clipu nie widziałem, tylko ten fragment. Piosenka mi sie totalnie nie podobała i nie podoba, ale fajnie, że MJ tańczy, dla mnie tak jak ktos już napisałem mógłby siedziec i oddychać, a że tańczy to super.
Tak na marginesie, Michael wygląda w tym teledysku strasznie, nie wiem czy to włosy, czy peruka, ale ma takie okrągłe wysokie czoło, włosy oklapnięte. Nie wiem czy pokaże twarz, ale na zdjęciach tez jakoś niewyraźnie wyglądał. Czepiam się, ale taka prawda, wygląda tam inaczej niż zwykle, choć i tak wyglądał inaczej.
Obrazek
Awatar użytkownika
Morfi00

Post autor: Morfi00 »

a ja jestem zakochana w tym MJ'u... właśnie wg mnie wygląda ślicznie...:)
Billie Jean pisze:Teledysk bardzo mi się podoba, ale znając mnie, bardzo podobałby mi się również dwugodzinny film z MJ siedzącym na krześle, oddychającym i rozglądającym się na boki.
haha mam podobnie więc sama nie ufam do końca swoim opiniom haha :)
ale ogólnie wg mnie ten sposób kręcenia i operowania kamerą.. nie pokazywania Nam tego Majka, tej twarzy jest dla mnie bardziej tajemnicze:)
Ostatnio zmieniony pn, 15 lis 2010, 15:52 przez Morfi00, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Detox

Post autor: Detox »

Mandey pisze:A ja właśnie przed 20 minutami dostałem plik z całością..
Na jakiej zasadzie? Możesz się dzielić czy nie? Co prawda do premiery zaledwie tydzień ale ja jestem z natury niecierpliwy i chętnie ujrzałbym go przed czasem.
Pointrox

Post autor: Pointrox »

Dziwnie mi się to ogląda - mamy tutaj zabieg rodem z "YRMW", gdzie przez większość teledysku Michael ma naciągnięty kapelusz na oczy, stoi tyłem albo się rusza i w efekcie nie widać jego twarzy.
Osobiście mam nadzieję, że to po prostu teaser zmontowany z tzw. "alternative angles" i że MJ w wersji finalnej jest bardziej... przedni, jeśli tak to można nazwać ;-)

Mandey, zaintrygowałeś mnie. Byłbyś gotów podzielić się - niekoniecznie odpłatnie - swoją zdobyczą? :knuje:
ODPOWIEDZ