SUNrise pisze: [przyp. SUNrise] Skoro tak, to Duff pewnie też jest z zespołem w studio, a więc nie ma go w tej chwili na trasie z AIC. Zaczyna mi się wydawać - może to jakieś moje paranoje, ale... - skoro Duff'a nie ma w tej chwili na trasie z Alice, która gra dziś w Hiszpanii, a w kolejnych dniach w Niemczech i Włoszech,... to czy ten jego przyjazd z AIC do Polski nie jest jakąś ściemą? Trochę wydaje mi się to nieprawdopodobne, że miałby przyjeżdżać specjalnie po to, żeby zagrać na małym koncercie w Polsce. Ale wyjątkowo mam nadzieję, że się mylę i że za tydzień Duffa zobaczę.

No cóż, można się było tego spodziewać. Rozmawiałam dziś z facetem z Odyssey, który stwierdził, że nie potwierdza tej informacji, że Duff zagra z Alice In Chains w Polsce. Z wielkim trudem przyszło mi opanowanie się i zachowanie spokoju jak to usłyszałam.
A więc nie będzie Duffa. Cóż, na koncert tak czy inaczej pójdę, skoro bilet kupiłam, ale jestem w tej chwili bardzo wkurzona i jeszcze długo będę.
Jezu, że ja jestem taka naiwna i uwierzyłam w taką ściemę. Duff w Polsce...jaaaasne

Naprawdę ostatni raz Odyssey na mnie zarobił, ostatni. Amen.
- - -
Coś bardzo zabawnego ze Slashem, filmiki z youtube
Slash w programie Never Mind
Slash w programie Daily Show u John'a Stewart'a

ekhmmm

A teraz na poważnie
Slash tribute to Hendrix - Hey Joe - Slash jak zwykle świetnie zagrał
Chic feat. Slash z koncertu w Tokyo
Jako "ciekawostki"
Marta Sanchez Feat. Slash Moja Mi Corazon
clip Wild Things
Z cyklu rare. Zdjęcie zrobione po koncercie Velvet Revolver, Slash to ten z ręcznikiem na głowie, jakiś koleś się do niego doczepił.

Slash na bangee

Slash ze swoją mamą / obok zdjęcie i skan artykułu o Mamie Slasha gdy miała 25 lat (jeszcze zanim się Slash urodził)

+ jeszcze jedna fotka Oli na flickr