Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Jako że do wyboru mamy piosenkę o dość dziecięcej melodii, które mnie nie bardzo przekonuje (My Little Baby) i piosenkę, która mną "buja" (She's Good), to głos na My Little Baby.
Gdy słyszę My little baby, mam przed oczami odcinek Jackson 5ive z tym utworem, jak małpka zakochała się w Michaelu i nie daje mu spokoju. Ten odcinek jest rozczulający, ta piosenka również. Nie mam serca jej eliminować.
Ostatnio zmieniony pt, 12 lis 2010, 22:43 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Nie chcę być tą osobą, która pogrąży powyższą balladę, więc odkurzyć forumowe znajomości, wzywać posiłki, pisać prywatne wiadomości do leniwców, którzy nie głosują, aby się zaczęli udzielać.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono www.forumgim6.cba.pl
She's Good. Ewidentnie gorsza część, nie tylko na wokal nienależący do Michaela.
Agnieszko, przepraszam za nieuczestniczenie. Nie zdążyłem poznać Maybe Tomorrow a teraz tyle koncertów, że trzeba się przygotować ze wszystkiego, tylko nie z Jackson 5. Nadrobię w przyszłym tygodniu.
Moją grą jest nieśmiertelność
Ze Szczęśliwości przyszedłem
W Szczęśliwości jestem zdeterminowany
Do szczęśliwości wracam
Jeśli teraz tego nie wiesz
Wstyd
Czy słuchasz ? Michael Jackson .