[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Chriek

Post autor: Chriek »

Nie graliśmy w Bang! ;) Ale nic nie stoi na przeszkodzie. Załatw tylko 5-7 osób, Szeryfie.

Wera, masz absolutną rację (choć nie chcę się wtrącać do nie mojego grajdołka) - dobrze wam zrobi, jeśli spotkacie się i pogadacie na żywo. Może się okazać, że pójdzie to łatwiej, niż się spodziewacie, bo, z całym szacunkiem do umiejętności pisarskich poszczególnych osób, suchy tekst przekazuje stosunkowo mało informacji. I emocji. Good luck!
www.mjwdt.pl - Michael Jackson Wrocław Dance Team
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Chriek pisze:Nie graliśmy w Bang! ;) Ale nic nie stoi na przeszkodzie
Kurka. Znowu nazwy pomyliłam. a myślałam, że nie mam pamięci tylko do nazwisk.

PS. Nie mam nic przeciw temu żeby mnie zgłosić do usunięcia, bo coś wam tu może spamuję... khe, khe..
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

kochani wrocławianie. dziękuję!

sprawa jest grubsza niż się wydaje.

jedno wiem na pewno - nadal chcę tego denstimu.
I naprawdę nic więcej nie chcę pisać na forum.
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

A że tak się nieśmiało zapytam:Agnieszka obiecałaś nam linka przesłać ze Smooth Criminal ;-)
Ostatnio zmieniony pn, 25 paź 2010, 20:10 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 6 razy.
Obrazek

Post autor: agnieszka1978 »

http://www.youtube.com/watch?v=WdN3jiVOGoY&translated=1

Obiecany link wstawiam dla ludzisk:)

Kochana Jeanny wiesz dobrze, ze najbardziej pociąga mnie Michael w ostatnich latach...nie żaden Bad czy wczesniejszy...Mi jego peruka nie przeszkadza i moglabym mu zakładac codziennie:) Uwielbiam go takiego "DOJRZAŁEGO" na dragach czy nie i tak go kocham od zawsze za jego muzykę:)
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Jutro mnie nie będzie na zajęciach. Mam nadzieję, że mi wybaczycie...
Awatar użytkownika
Jeanny100

W tą sobotę będziemy mieli gościa specjalnego na denstimie.Jak zrobimy wrażenie to użyję moich mocy negocjatorkich i będzie "on" lub "ona" stałym bywalcem naszych spotkań ;-)
Obrazek

Post autor: weronika_poznan »

KOCHANI!

W sobotę, 20tego listopada o godz 11:30 przyjdzie do nas dziewczyna, o której Wam opowiadałam. Poświęci nam 1,5 godziny, pokaże fajny układ do Thrillera. Jest przemiła i bardzo profesjonalna. Zapraszam wszystkich poznaniaków i środowian :) I wiem - 20tego jest impreza we wrocławiu, damy radę! Zależy mi na jak największej ilości ludzi! WARTO SKORZYSTAĆ!!!! Stawka za te 1,5 godziny jest naprawdę niska a gwarantuję, że będziecie się dobrze bawić!!!

lista:
1. Weronika
2. Dzozefa
3. Agnieszka
4. Ela+Krysia
5.

!!!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

ojojojoj :nerwy: a czy aby mój organizm przeżyje za dnia denstimy a w nocy jeszcze balety we Wrocku? Na dzień dzisiejszy mówię CHCĘ brać udział w tych lekcjach, ale czy mi się to uda, to wyjaśni się w tygodniu. Trochę inaczej sobie tę sobotę 20.11. zaplanowałam ( pisałam wcześniej o tym w spotkaniach), no ale może mi się uda pozmieniać te plany.....
Będę się starała zrobić tak, żeby być, ale nie obiecuję.
Natomiast jutro się nie pojawię w Poznaniu, bo mam weekendowy najazd gości :war: mam nadzieję, że wybaczycie :nerwy:

lista na 20 listopada:
1. Weronika
2. Dzozefa
3. Agnieszka
4. Ela+Krysia
5. Maria ?

Mam prośbę jeszcze, coby ktoś zarzucił linkami Travisa pokazującego układ do Drilla, albo dał namiary ( no chyba, że już tu jest gdzieś a ja ślepa nie widzę...)

Pozdrówki :-)

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Kochani będę napewno najwyżej Weronika na Dance Teamie bedzie mi kręcic włosy. Mario specjalnie dla Ciebie Trawis we wlasnej osobie....Pisże tak bo On tez bedzie gosciem specjalnym naszego Dance Teamu < zart>

http://www.youtube.com/watch?v=9awyYESUm78&translated=1

Mario rob wszystko zebys była na tym Dance Teamie.....Przespisz sie w pociągu....Damy radę!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Maria

Dzięki za Traviska :-)
agnieszka1978 pisze:Mario rob wszystko zebys była na tym Dance Teamie.
robię, robię, zaczynam już dziś przestawiać wszystkie plany, coby się pojawić, być w dobrej formie do samego rana i to bez dopalaczy haha Kurdeee, bo tak bardzo chcę. Mam nadzieję, że się czegoś nauczę haha.
Fajnie, jak będzie nas trochę liczniej, coby babka na darmo nie przychodziła. Wskazówki takich specjalistów są bardzo cenne.
Zatem działam ja w kwestii mojej obecności na denstimie i niech działa też cała reszta! :dance:

Awatar użytkownika
Jeanny100

Mnie od najblizszej soboty na denstimie juz nie bedzie. :-P Dziekuje Wam moi drodzy za wspolnie spedzone chwile na parkiecie,instruktaze oraz ze wytrzymaliscie z moja skromna osoba.Niestety taniec nigdy nie byl moja mocna strona i zajecia mnie tylko utwierdzily w tym przekonaniu.Niestety wychodzenie przed szereg z zadawaniem pytan o poszczegolne elementy-mimo dlugiego pobytu -nie udalo mi sie tego w sobie przelamac.Mozliwe ze zabraklo mi determinacji-za kazdym razem na pewno brakowalo mi pewnego rodzaju odwagi.To wszystko co chcialam napisac. Pozdrawiam Was kochani-trzymajcie sie tanecznie;-)
Obrazek

W związku z tym co napisała Jeanny100, chcę powiedzieć, że w majkelowych "denstimach" nie zawsze chodzi tylko o taniec. Mam tu na myśli wszelkie działalności charytatywne, uświadamiające, dydaktyczne, rozrywkowe etc... etc... Zatem każdy z grupy, kto nie czuje się na siłach, by hasać na parkiecie nie musi od razu rezygnować z członkostwa, bo może okazać się dobry w innej dziedziny. Sama nie wiem jak mi to wszystko tam wyjdzie - jeśli chodzi o te hasanki parkietowe haha, ale już dziś wiem, że chcę z Wami coś fajnego robić. Robić coś nie dla siebie, ale dla kogoś. Jak nie to, to co innego. Można spotykać się w jakiś weekendowe dni po południu, gdzieś w miłym miejscu na kawie, zrobić burzę mózgów i wyłowić wszelkie pomysły dla poznańskiego dance teamu, odświeżyć te stare, bo Poznaniaki, to mądre głowy przecież. No i wszystko ze spokojem, bez nerwów i pośpiechu, i nic na siłę. Zresztą po co ja Wam to wszystko piszę, Wy to już doskonale wiecie :-) W górę serca!

Awatar użytkownika
agnieszka1978

Ostatnio nie było mnie na Dance Teamie.......nadal jestem chora ( okropna grypa nie chce ze mnie zejść ).....20-go będę.....w ten dzień będziemy mieli gościa no i oczywiście wyczekiwany wyjazd do Wrocławia. Mam nadzieję, ze mi przejdzie to okropne grypsko.....Do zobaczenia na Dance Teamie:)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Maria pisze: Zatem każdy z grupy, kto nie czuje się na siłach, by hasać na parkiecie nie musi od razu rezygnować z członkostwa, bo może okazać się dobry w innej dziedziny.
Chyba mam jakiś kryzys wieku średniego :smiech:
Moje stare kości nie chcą mnie słuchać i stąd moje rozgoryczenie.Czasem lubię mieć pewne rzeczy od razu.Wiem że tak się nie da ale kiedy widzę jak moje taneczne możliwości odstają od reszty grupy do dostaję białej gorączki. :-P

A na samą myśl że ma przyjść jakiś profesjonalista na zajęcie to mi się zbiera...może to dlatego że nie wierzę w swoje możliwości nie tylko te taneczne.Widzę że grupa robi spory postęp ale nie rozumiem dlaczego mnie nie wychodzi tak jakbym sobie tego życzyła.Mam zakodowane jakieś mechaniczne ruchy-brak mi płynności i lekkości.Ale najgorsza jest niepewność w stosunku do układów-nie potrafię ich zpamiętać i to też jakoś się przekłada że czuję się jak słoń w składzie porcelany.Kurcze gdzie moja determinacja? :zly:

Ja naprawdę chcę dylać jak MJ nenene :mj:
Ostatnio zmieniony ndz, 14 lis 2010, 17:56 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek