Nowy wyciek śpiewa IMO ta sama osoba, co BN. Nie będę szła na noże, że tak jest, ponieważ to jest moje zdanie. Słuchem absolutnym poszczycić się chyba nie mogę (choć nie sprawdzałam), ale głos Jacksona towarzyszy mi na słuchawkach od 4tego roku życia. I ufam temu, jak słyszę te piosenki.
W istocie często mówiło się, że Mike potrafił fantastycznie imitować głosy. Że na co dzień mówił bardzo niskim głosem. Tylko, że rodzina akurat na pewno była świadkiem tego typu wygłupów w jego wykonaniu, a tutaj głównie rodzina ma wątpliwości. Zresztą nawet nie o to chodzi, że wierze w to co mówi rodzina. Przed przesłuchaniem BN niczym się nie sugerowałam, a donosy o imitatorach głosów wstawiałam między bajki. Wystarczyły mi pierwsze zdania BN, by być przekonanym co do tego, że nie zaserwowano mi mojego idola.
To co dzieje się na MJJC w ogóle mnie zadziwiło. Generalnie jestem w głębokim szoku, że ktoś może mieć takie jazdy jak ten cały Gaz (tudzież Gary, rozumiem że to jedna i ta sama postać). Od razu mi lepiej, że o 4 lat nie mam konta na tym forum i się z nim zupełnie nie identyfikuję