Mi nie przeszkadza, ze Katherine powiedziala prawde o operacjach i mysle ze to nawet dobrze. Gdyby powiedziala, ze mial dwie i tak wiekszosc osob by nie uwierzyla, a tak to ucina spekulacje na ten temat (chociazby powiedzy fanami)...sara5555 pisze:A ja jestem zniesmaczona. Nie dość że w ogóle doszło do tego wywiadu to jeszcze Katherine opowiadała o jego operacjach. przecież to oczywiste że zrobil kilka operacji i że nie znosil swojego wizerunku. To przez ojca miał takie kompleksy a ona jego ukochana matka nie powinna tego mówić. Jeśli by chciał to sam by się przyznał do tego faktu ale nie chciał więc ona osoba której ufał najbardziej nie powinna o tym mówić a tym bardziej Oprah która nie dość że nie pomogła mu w czasie procesu to jeszcze wyemitował w czasie rozprawy program o molestowaniu nieletnich.
Ja mam mieszane uczucia co do tego wywiadu, ale z innego powodu. Z jednej strony fajnie, ze pojawily sie dzieci Michael'a, bo pokazuja, ze Michael byl dobrym, troskliwym, kochajacym, normalnym tata. A dzieci sa poprostu cudowne, co tez moim zdaniem wplywa pozytywnie na wizerunek Miachael'a. Troche sie tez dowiedzielismy, np. ze swietne tosty robil