Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2010)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
A ja poszukuję zdjęć z sesji dla L'UOMO, tej czarno-białej, takiej w graniturze, także w takich spodniach alladynkach, Tylko rozdzielczość musiałaby być duuuuuuuża, bo chcę z tego walnąć fototapetę na całą ścianę. Jeśli ktoś ma to please.
Coś takiego, tylko duża rozdzielczość (albo inne z tej sesji):
Coś takiego, tylko duża rozdzielczość (albo inne z tej sesji):
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
-
- La_Pantera_Rosa
bj tutaj jest dużo zdjęć z tej sesji w dużej rozdzielczości:
http://www.mjvibe.com/gallery/categorie ... 117&page=1
http://www.mjvibe.com/gallery/categorie ... 117&page=1
- La_Pantera_Rosa
-
Weszłam sobie jak co dzień na forum + na ulubione albumy ze zdjęciami kiedy wpadło mi w oczy TO:
I co o tym myślicie? Na początku myślałam, że to fake teraz tak się przyglądam i nie widzę tu żadnego PS. Zdjęcie podobno zostało zrobione, wg tego kto to zamieścił, w czasie trwania zdjęć do "Capitan EO".
I co o tym myślicie? Na początku myślałam, że to fake teraz tak się przyglądam i nie widzę tu żadnego PS. Zdjęcie podobno zostało zrobione, wg tego kto to zamieścił, w czasie trwania zdjęć do "Capitan EO".
Ostatnio zmieniony sob, 20 lis 2010, 9:26 przez Justine1304, łącznie zmieniany 1 raz.
Hahaha!
A Ty nie wydurniałaś się nigdy do zdjęcia? :P Mieliśmy już fotę z papierosem (nieodpalonym :D), to może być i z flaszką
EDIT: no oczywiście ja też nic nie mam, zajebiaszcze Thanks for sharing
A Ty nie wydurniałaś się nigdy do zdjęcia? :P Mieliśmy już fotę z papierosem (nieodpalonym :D), to może być i z flaszką
EDIT: no oczywiście ja też nic nie mam, zajebiaszcze Thanks for sharing
Ostatnio zmieniony sob, 20 lis 2010, 9:28 przez agusiaa_w, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-