Cey Entertaiment Remixes Pack (paczki Detoxa)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Detox

Cey Entertaiment Remixes Pack (paczki Detoxa)

Post autor: Detox »

Obrazek
Wydawnictwo w postaci 2 CD zawierające skromny booklet. Zawiera ponad 65 mixów DJ'a miXscape. Mixy zgrane z radia MJTUNES.

(C) 2010 Detox Music Entertaiment

Obrazek
Pierwszy album kompilacyjny zawierający 15 mixów w tym jeden autorstwa Detoxa. Krążek zawiera głównie przyjemne dla ucha spokojne remixy jednak fani innej muzyki także nie powinni się nudzić.

Obrazek
Kolejny album kompilacyjny ,który również zabiera 15 mixów. W paczce można także znaleźć wersję singlowe razem z ich okładkami.

Obrazek
Album wydany z okazji świąt Bożego Narodzenia. Zawiera aż 3 CD. Pierwszy krążek to tradycyjnie 15 mixów z których część to utwory typowo świąteczne natomiast druga część do kawałki w stylu elektronicznym. Drugie CD zawiera nigdy wcześniej niepublikowane remixy ,które po raz pierwszy można usłyszeć właśnie na tym albumie. Natomiast trzeci dysk to zawiera single promujące album. 1 i 2 CD opatrzone są specjalnymi - 30 sekundowymi intrami.

Obrazek

Wszystkie albumy do pobrania tutaj.
Ostatnio zmieniony pt, 04 lut 2011, 15:21 przez Detox, łącznie zmieniany 13 razy.
Awatar użytkownika
Freddy

Post autor: Freddy »

OOO bardzo fajnie że je udostępniłeś, na pewno są niezłe gdyż wiem że masz gust ;-) . Ale na razie są niedostępne, czyżby każdy się na nie rzucił ;-) ??
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Takie remiksy właśnie lubię. Spokojne bez dudnienia jak wariaty.
Kiedy będzie do pobrania? Pliki są jak na razie zajęte.
Obrazek
Detox

To wina megauploada. Klikajcie bez końca F5 to powinno pójść za 500 razem ;-)

Oto remixy dostępne na wrzucie:

They Don't Care About Us (Nobody Knows Remix)

I Want You Back (Kei's Routine Jazz Party Mix)

I'll Be There (Fffej Remix)

I tutaj coś odmiennego. Billie Jean z fajnymi śladami wokalnymi i backgroundem ;-)

Billie Jean (Moonwalkman Remix)

Więcej nie wrzucę. Reszta to bonus jak się ściągnie paczkę ;-)

Może zrobię jakiś teledysk promujący paczkę choć nie wiem czy znajdę czas.
Awatar użytkownika
Freddy

Detox pisze:To wina megauploada. Klikajcie bez końca F5 to powinno pójść za 500 razem
Dzięki za radę, poszło :) Narazie przesluchuje pierwszy remix They Don't Care About Us (Nobody Knows Remix). Pierwszy raz słyszę majkela w stylu bliskowschodnim no ale bardzi ciekawe połączenie ;-)
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
Detox

CD Version

Obrazek

:dance:
Awatar użytkownika
Freddy

Przesłuchałem wszystkie zremiksowane kawałki i sądzę, że 13 grudnia powinna wyjść właśnie ta płyta pt." MICHAEL LOVE REMIX PACK- MJ TEAM.PL"
Dodałbym tylko Another Day i "Do You Know Where Your Children Are". Jestem przekonany że większość wolałaby posłuchać te kawałki niż kilka niedopracowanych 100% fejków. Wszystkie remixy They Don’t Care About Us po prostu majstersztuk. ;-)

Obrazek
Detox

Dla zaintersowanych - już zacząłem szukać remixów do 2 packa. Jak coś ciekawego uzbieram to się podzielę ;-)
van der

Post autor: van der »

Dzięki Detox, nie myślałem, że remixy mogą być takie fajne. Na razie przesłuchałem tylko They Don't Care About Us (Nobody Knows Remix), gdyż ściągam inne rzeczy, jak to zrobię to biorę się za to i mam nadzieję, że reszta będzie równie dobra.
Awatar użytkownika
Vesna

Post autor: Vesna »

Detox ja również dziękuję za świetny pakiet :) tak btw - nie mogę w żaden sposób otworzyć utworu nr 14 (You rock my world tag remix), ale pozostałe - rewelacja. czekam na więcej :)
Obrazek
Zając Poświąteczny ;)
Detox

Vesna pisze:Detox ja również dziękuję za świetny pakiet :) tak btw - nie mogę w żaden sposób otworzyć utworu nr 14 (You rock my world tag remix), ale pozostałe - rewelacja. czekam na więcej :)
Hmm... Może nie masz odpowiednich kodeków?

A może odtwarzasz go Windows Media Playerem? On ma czasami takie jazdy ,że jak kodek jest trochę inny niż typowy Windowsowy to już nie otwiera. Spróbuj przez inny program. ;-)
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Detox te remixy są świetne! W dodatku w moich klimatach. Bardzo ci dziękuję. Czekam na więcej :)
Obrazek
Detox

Jak chcecie to miło by było jakbyście ocenili każdy remix w skali 1/10 jako ,że chcę się dowiedzieć co się najlepiej sprzedaje ;-)

No i chcę oczywiście wiedzieć co myślicie o moim remixie. Zdaje sobie sprawę ,że jest raczej najgorszy ze wszystkich ale miło by było jakbyście go ocenili krytycznie ;-)
Detox

Pierwszy singiel promujący nową paczkę z remixami!
The Secret Of Immortality

Obrazek

Billie Jean - Colin Pepe Remix

Oficjalne promo w wysokiej jakości do pobrania tutaj

Premiera całej paczki 28 listopada!
Ostatnio zmieniony śr, 24 lis 2010, 6:43 przez Detox, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Premiera całej paczki 28 października!
Co?? Za rok dopiero? To się naczekamy ;/ :D
Fajny ten rmx, czekam na reszte ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ