"Hold My Hand" (singiel) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Jak oceniasz oficjalną wersję "Hold My Hand"?

1
12
6%
2
14
7%
3
20
10%
4
35
17%
5
75
37%
6
47
23%

Liczba głosów: 203

Awatar użytkownika
Aisha

Post autor: Aisha »

Do końca nie wierzyłam że HMH trafi na płytę …czyjakolwiek.
A tu masz…pierwszy singiel, na płycie MJ.
Melodyka jest w sumie dobra, ale jest do bólu prosto i nudno,…i jeszcze ten Akon.
Nie takiego „otwieracza” się spodziewałam. Trochę szkoda.
Ocena – 2
"Sam tylko umysł siłą swą
Może uczynić niebo z Piekła i piekło z Nieba"

Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Wydaje mi się, że dodali więcej Michaela w kawałku. W sensie więcej nie w stosunku do wersji starej, tylko w stosunku do wersji z przed godziny.
Tak teraz słucham i nie przypominam sobie, żebym słyszał dopowiedzenia 'if you just, if you just' w 1:53.
Później też troszkę jakby Go więcej.

A może ja już oszalałem od słuchania tego 20 razy dziennie.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

majkelzawszespoko pisze:nie przypominam sobie, żebym słyszał dopowiedzenia 'if you just, if you just' w 1:53.
Obrazek
To jak słuchałeś na początku, hm? Nowa wersja od poniedziałku się nie zmieniła.
Awatar użytkownika
SuperFlyB.

Post autor: SuperFlyB. »

Och ten kicz ze stajni Akon'a. Jak ja go lubię. Proste i przyjemne, a jednak z jakąś tam misją.
Szkoda, że singiel taki ubogi.

PS Akon to jedna z niewielu osób w show-bizie, której ufam
Obrazek
Talitha

Post autor: Talitha »

Daję HMH mocne 3, przyjdzie przyzwyczaić się do Michaela z tym pojękiwaniem i trzymaniem się za rączki, chyba wyboru nie mam.
Ostatnio zmieniony pn, 17 gru 2012, 23:51 przez Talitha, łącznie zmieniany 2 razy.
SwedishJackson

Post autor: SwedishJackson »

Czy wie ktoś dlaczego Hold My Hand zostaoł zablokowane na youtube przez IFPI. Przecież to oficjalny kanał Sony wyłożył HMH na YT.. :s http://www.youtube.com/watch?v=PIxEISCUN3k
You will always be there for me!
Obrazek
Remeber, the press is a busniess: Newspapers and magazines are in business to make money - sometimes at the expense of accuracy, fairness, and even the truth.
Awatar użytkownika
Mjfan

Post autor: Mjfan »

za:
http://twitter.com/tjjackson
http://www.twitlonger.com/show/6vlsek

"HOLD MY HAND" was the last song my uncle Michael every played to me in person. He was SO PROUD OF IT. I'll never forget that smile he had on his face as the song played through the speakers (in his room) at the Palms Hotel in Vegas. After the song was over, he asked me what I honestly thought of it. I told him it was a worldwide number one song and that it was going to be a huge. He was so happy to hear that.
I did give the song one slight criticism though. I told my uncle that he needed to be singing more in the chorus and at the end of the song... lol. I said that we (the fans) would want to hear his voice more. Smile
"Hold my Hand" will be officially released tomorrow, November 15th. I'm definitely excited to buy it as soon as it becomes available knowing that the moment I play it, I will instantly remember the day my uncle first played it to me. It's these memories of him that I hold on to and cherish with all my heart. Words can't express how much I love and miss my uncle Michael.
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

czy sam singiel bedzie do kupienia ? tak po ludzku z półki w sklepie w opakowaniu ? :surrender:
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
anialim

moni pisze:czy sam singiel bedzie do kupienia ? tak po ludzku z półki w sklepie w opakowaniu ?
chyba tak. Według zapowiedzi w sprzedaży pojawi się 29.11
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Piosenka niezwykle lekka i sprawnie wpadająca w ucho. Mimo iż nie przepadam za nią to jadąc samochodem podśpiewuje sobie i kołyszę się na wszystkie strony. Hitem będzie na bank,bo skoro mój 50-letni ojciec co chwila puszcza ją od nowa,to ja juz wiem,że musi się podobać :)
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

anialim pisze:moni napisał:
czy sam singiel bedzie do kupienia ? tak po ludzku z półki w sklepie w opakowaniu ?

chyba tak. Według zapowiedzi w sprzedaży pojawi się 29.11
szkoda tylko, że nie mamy nic..ani numeru katalogowego, ani kodu kreskowego a tym bardziej tracklisty...a do rzekomej premiery 11 dni...więc trochę mało ....
Awatar użytkownika
anialim

Nie będzie singla cd "Hold my hand". Info potwierdzane w Sony Australia i UK.
edit: info nieaktualne. Zob.: -> http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=11761
Ostatnio zmieniony ndz, 28 lis 2010, 15:44 przez anialim, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jeanne

Post autor: Jeanne »

W takim razie co wyjdzie 29 listopada?
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

Bardzo mi się podoba. Świetna aranżacja, Michaelowa. I narzekać też nie będę... Może dlatego że nie miałam wygórowanych oczekiwań.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
pushu

Post autor: pushu »

Piosenka całkiem ok. Szkoda, że mało Michaela, dlatego decyzja o singlu trochę niezrozumiała. Pewnie jest to najbardziej komercyjny utwór na albumie "Michael". To, że MJ chciał współpracować akurat z Akonem nie jest dla mnie czymś złym. Może potrzebował świeżego spojrzenia kogoś z aktualnego topu, kogoś wówczas niezwykle popularnego. Zresztą bądźmy szczerzy, jakoś tych kolejek genialnych artystów chętnych tworzyć coś z MJ nie widziałem. Dopiero po śmierci Michaela dowiedziałem się, że wszystkie popowe gwiazdki kochają Michaela Jacksona i Jemu zawdzięczają swoją miłość do muzyki.
ODPOWIEDZ