Cey Entertaiment Remixes Pack (paczki Detoxa)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Freddy

Post autor: Freddy »

Damy radę, a jaki jest klucz do tej pioseneczki ;-)
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Można prosić o hasło?
Obrazek
Detox

Post autor: Detox »

Nie mam pojęcia co się stało ale archiwum jest uszkodzone. Po wpisaniu dobrego hasła wszystko się buguje.

Już uploaduje na nowo ;-)

Gotowe

A hasło to: mjteampack2

Dzisiaj pojawi się także nowy singiel a premiera całej paczki będzie oczywiście 28 listopada a nie października. Pomyliłem się ;-)
Detox

Tym razem już tylko na wrzutę albowiem sami mieliście okazję się przekonać w jaki sposób działa megaupload..

They Don't Care About Us (Accoustic Mix)

Nie jest to najbardziej znany Accoustic Mix ,który krąży na necie. To coś rzadko spotykanego zupełnie innego i o wiele lepszego. ;-) To TDCAU z genialnie podkręconymi gitarami ;-)

Enjoy ;-)

PS. Jutro wrzucę kolejny kawałek z albumu ;-)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Naprawdę dobry ten remix podoba mi się, kiedy ktoś przerabia oryginał w taki subtelny lecz całkiem inny sposób ;-).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Detox

Wrzuciłem jeszcze ten remix Billie Jean na wrzutę ,jakby ktoś miał wątpliwości czy warto pobrać ten remix ;-)

Billie Jean (Colin Pepe Remix)

edit:

Billie Jean (Phillie G. Remix)

I tak przy okazji. Mam do was pytanie. Jakiej piosenki chcecie usłyszeć remix na tym albumie? Zapodajcie swoje propozycje - ja postaram je spełnić ;-)
van der

Post autor: van der »

Poprosiłbym Beat it i You are nto alone.

Posiadasz może wersję Beat it która jest w menu na DVD Royal concert??
Awatar użytkownika
Vesna

Post autor: Vesna »

Detox pisze: I tak przy okazji. Mam do was pytanie. Jakiej piosenki chcecie usłyszeć remix na tym albumie? Zapodajcie swoje propozycje - ja postaram je spełnić ;-)
whatever happens,
will You be there,
earth song,
gone to soon,
who is it,
ghosts,
is it scary.
Obrazek
Zając Poświąteczny ;)
pushu

Post autor: pushu »

Ja z chęcią usłyszałbym :

1.Superfly Sister - raczej nie trawię tej piosenki, może jakiś fajny remix by to zmieniał
2.One more chance - z tych samych względów co powyżej
3.Speed Demon - fajny utwór ale jakby przeszedł jakiś mixowy lifting to bym się nie pogniewał.

W ogóle masz fajny pomysł na ten dział z remixami (pomysł z singlami też ciekawy). oby tak dalej!
Detox

van der pisze:Posiadasz może wersję Beat it która jest w menu na DVD Royal concert??
DvD Royal concert nigdy nie zostało wydane na DvD - co najwyżej masz jakiegoś bootlega od kogoś kto menu do tego koncertu robił induwidualnie. Zatem nie mam pojęcia o jakiej wersji Beat It mówisz.

Vesna - piosenki ,które podałaś są dosyć rzadko remixowane - nie mam pojęcia czemu. Mam trochę remixów Who Is It ale są moim zdaniem one trochę przereklamowane. Podobna sytuacja tyczy się reszty piosenek.

Co do Beat It już jest lepiej. Mam około 200 remixów tej piosenki na kompie. Jednak większość jest dosyć znana i zazwyczaj podobna do oryginału. A ja szukam czegoś oryginalnego. Natomiast jedyny dobry remix YANA jaki znam to remix autorstwa mixscape ,który znalazł się w jednej z poprzednich paczek. Także Superfly Sister jedynie mixscape porządnie zremixował. Remixów OMC I SD w ogóle nie znam.

Próbujcie dalej - może akurat traficie na coś co mam dobrego ;-)

PS. Jeszcze dzisiaj możecie się spodziewać kolejnego singla ponieważ jutro mnie nie będzie. W sobotę także dodam 1 a w niedzielę będzie całość ;-)

EDIT: Uważacie ,że
Who Is It (The Haval Haco Mix)
nadaje się na album? Moim zdaniem jest słabawe i mało oryginalne ale od kolejnej osoby słyszę ,że to jest genialne. Co wy myślicie?
Awatar użytkownika
Vesna

Post autor: Vesna »

Detox pisze: Vesna - piosenki ,które podałaś są dosyć rzadko remixowane ....
wiem, właśnie dlatego ich poszukuję :-) jesteś 'osadzony' w temacie, więc może uda Ci się jednak znaleźć jakieś 'perełki' ;)

EDIT: Who Is It (The Haval Haco Mix) - mix nie jest taki zły, ale trochę psuje 'klimat' piosenki.
Obrazek
Zając Poświąteczny ;)
Detox

Vesna pisze:może uda Ci się jednak znaleźć jakieś 'perełki' ;)
Ogólnie w remixach ciężko o perełki bo 99% mixów to śmiecie. Dlatego nie dziwię się ,że ludzie nie przepadają za nimi.

Np. ja mam 200 gb remixów na kompie z czego tylko 500 z nich nadaje się do słuchania a tylko 20 z nich jest lepsze od oryginału ;-) Dla tych ostatnich naprawdę warto szukać ;-)

Tymczasem nowy singiel ;-)

Obrazek

Michael Jackson - Why You Wanna Trip On Me (Electric Eyes Remix)

Enjoy ;-)
Justine1304

Detox jakbyś mógł wrzucić coś takiego jak w klimacie Who Is It które dziś wsadziłeś, i L.O.V.E Remix Pack.
Strasznie mi się podobają remixy w takim temacie. Bez ciężkiego dudnienia tylko spokojne kawałki.
Obrazek
Detox

Justine1304 pisze:Detox jakbyś mógł wrzucić coś takiego jak w klimacie Who Is It które dziś wsadziłeś, i L.O.V.E Remix Pack.
Strasznie mi się podobają remixy w takim temacie. Bez ciężkiego dudnienia tylko spokojne kawałki.
Cuś napewno takiego będzie ;-)
Justine1304

Detox pisze:
Justine1304 pisze:Detox jakbyś mógł wrzucić coś takiego jak w klimacie Who Is It które dziś wsadziłeś, i L.O.V.E Remix Pack.
Cuś napewno takiego będzie ;-)
:calus: dzięki
Obrazek
ODPOWIEDZ