MJ: VIDEO CHARTS (Po Zawodach)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Zaczyna się robić ciasno a tu jeszcze kilku wielkich klipów brakuje. HIStory widzę od razu skazane na pożarcie. To jest jedyny klip gdzie nie ma Michaela ale bardzo mi się pomysł podoba. Zastanawiam się kto tak naprawdę wpadł na plan by tak to wyglądało. Na Vision tego brakuje więc to chyba nie była jego wizja...
10 Smooth Criminal
09 Who Is It
08 Billie Jean
07 You Rock My World
06 Say Say Say
05 HIStory
04 Stranger In Moscow
03 Ghosts
02 Another Part Of Me
01 Remember The Time
10 Smooth Criminal
09 Who Is It
08 Billie Jean
07 You Rock My World
06 Say Say Say
05 HIStory
04 Stranger In Moscow
03 Ghosts
02 Another Part Of Me
01 Remember The Time
Uuuuuu, będą zmiany na mojej liście
No to tak:
10 - Stranger in Moscow bo mam ogromną słabość do tego klipu, zresztą wypowiadałam się na jego temat wielokrotnie w poprzedniej edycji NO - no kocham i już!
9 - Smooth Criminal
8 - In the closet
7 - Who is it
6 - Another Part Of me
5 - Will You Be There
4 - Remember The Time
3 - Billie Jean
2 - You Rock My World
1 - Say Say Say
Kurdeeee, ciężko już teraz się zmieścić w 10, a jeszcze nie było Bad, The Way You Make Me Feel, Dirty Diana, Give In To Me, Black or White, Blood On The Dance Floor ....
No to tak:
10 - Stranger in Moscow bo mam ogromną słabość do tego klipu, zresztą wypowiadałam się na jego temat wielokrotnie w poprzedniej edycji NO - no kocham i już!
9 - Smooth Criminal
8 - In the closet
7 - Who is it
6 - Another Part Of me
5 - Will You Be There
4 - Remember The Time
3 - Billie Jean
2 - You Rock My World
1 - Say Say Say
Kurdeeee, ciężko już teraz się zmieścić w 10, a jeszcze nie było Bad, The Way You Make Me Feel, Dirty Diana, Give In To Me, Black or White, Blood On The Dance Floor ....
- Mrkariinka
-
- ManInTheMirror23
- SuperFlyB.
Smooth Criminal 10 - inaczej nie mogę, mam wielki sentyment. To jedna z pierwszych piosenek MJ'a jakie słyszałem, pierwszy klip jaki widziałem...
Who Is It 9 - zawsze mnie wciąga. Zero tańca, niesamowity klimat... wreszcie coś innego
In The Closet 8
Remember The Time 7
Stranger In Moscow 6
Ghosts 5
HIStory 4 - kicz a la Believe Cher, a my lubimy Cher
Another Part of Me 3
You Rock My World 2
Will You Be There 1
Who Is It 9 - zawsze mnie wciąga. Zero tańca, niesamowity klimat... wreszcie coś innego
In The Closet 8
Remember The Time 7
Stranger In Moscow 6
Ghosts 5
HIStory 4 - kicz a la Believe Cher, a my lubimy Cher
Another Part of Me 3
You Rock My World 2
Will You Be There 1
10 pkt. Smooth Criminal
09 pkt. Billie Jean
08 pkt. Remember The Time
07 pkt. Ghosts
06 pkt. You Rock My World
05 pkt. Beat It
04 pkt. Another Part Of Me
03 pkt. In The Closet
02 pkt. Who Is It
01 pkt. Say say say
09 pkt. Billie Jean
08 pkt. Remember The Time
07 pkt. Ghosts
06 pkt. You Rock My World
05 pkt. Beat It
04 pkt. Another Part Of Me
03 pkt. In The Closet
02 pkt. Who Is It
01 pkt. Say say say
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Klip do HiStory bardzo lubię. Pamiętam jaką frajdę zrobił mi gdy go pierwszy raz zobaczyłam.
Wszystko fajnie pasuje mix, dyskoteka a na telebimach i telewizorach urywki z teledysków, sceny z Bad Tour i Dangerous Tour.
Tak to właśnie odbieram jako Jego HIStorię, przedstawioną w wirtualnym świecie dyskoteki w którą przeniesiona zostaje dziewczyna zakładając wirtualne okulary. Ja bym tam chciała ubrać takie okulary i przenieść się do tej dyskoteki, a może lepiej do Smooth Criminal albo do Blood on dance floor .
Smooth Criminal - 10
Beat It - 9
Who Is It - 8
In The Closet - 7
Stranger In Moscow - 6
History - 5
Say Say Say (with Paul McCartney) - 4
Remember The Time - 3
Billie Jean - 2
Ghosts - 1
Wszystko fajnie pasuje mix, dyskoteka a na telebimach i telewizorach urywki z teledysków, sceny z Bad Tour i Dangerous Tour.
Ja tam zgrzytu nie czuję.Mariurzka pisze:No dobrze, w tle są urywki teledysków, można powiedzieć - to Jego HIStoria, ale jak dla mnie poczucie zgrzytu pozostaje.
Tak to właśnie odbieram jako Jego HIStorię, przedstawioną w wirtualnym świecie dyskoteki w którą przeniesiona zostaje dziewczyna zakładając wirtualne okulary. Ja bym tam chciała ubrać takie okulary i przenieść się do tej dyskoteki, a może lepiej do Smooth Criminal albo do Blood on dance floor .
Smooth Criminal - 10
Beat It - 9
Who Is It - 8
In The Closet - 7
Stranger In Moscow - 6
History - 5
Say Say Say (with Paul McCartney) - 4
Remember The Time - 3
Billie Jean - 2
Ghosts - 1
10.Smooth Criminal
9. Stranger In Moscow
8. Who Is It
7. Billie Jean
6. In The Closet
5. Remember The Time
4. Beat It
3. Say Say Say
2. Ghost
1. Will You Be There
Who Is It... hmmm pięknie sfilmowane, ale mnie się rozjeżdża historia z tekstu z tą z klipu. Jakoś nie mogę uwierzyć, że on śpiewa o tym, że zdradziła go prostytutka Ale, że to baaardzo filmowa historia to daję punkty. I wcale nie mało.
W Stranger In Moscow, w USA, czy gdziekolwiek indziej czuje się ten lód wdzierający się do środka osamotnionego człowieka.
9. Stranger In Moscow
8. Who Is It
7. Billie Jean
6. In The Closet
5. Remember The Time
4. Beat It
3. Say Say Say
2. Ghost
1. Will You Be There
Who Is It... hmmm pięknie sfilmowane, ale mnie się rozjeżdża historia z tekstu z tą z klipu. Jakoś nie mogę uwierzyć, że on śpiewa o tym, że zdradziła go prostytutka Ale, że to baaardzo filmowa historia to daję punkty. I wcale nie mało.
W Stranger In Moscow, w USA, czy gdziekolwiek indziej czuje się ten lód wdzierający się do środka osamotnionego człowieka.
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
- hubson1986