Super, super! oj, no niech już przecieknie całość.. Robi wrażenie, wokal przede wszystkim, melodia też i wogóle cały fragment - i wzbudza ciekawość, co jest dalej, co śpiewa i jak. Aż się wierzyć nie chce, że po tych ostatnich mamy i to, i to w jakiej jakości ;]
Nie kapuje was, jak po kilkunastu sekundach można się tak zachwycać, nie wiem mi się osobiście nie podoba jak na razie i się nie napalam, może utwór w całości zaprezentuje się lepiej.
Genialne. G-E-N-I-A-L-N-E
Już we wcześniejszej wersji byłam zakochana, ale teraz ...
Głos Michaela pełen emocji, jednocześnie złości i smutku. Nie mogę się już doczekać, żeby usłyszeć cały utwór w całości.
Man in the mirror wrote:Nie kapuje was, jak po kilkunastu sekundach można się tak zachwycać, nie wiem mi się osobiście nie podoba jak na razie i się nie napalam, może utwór w całości zaprezentuje się lepiej.
Spokojnie w pełnej wersji jest jeszcze lepsze! Akurat zapodali najmniej ciekawą partię piosenki. Potem wchodzi jeszcze akordeon w nowoczesnym wydaniu i hardcorowy wokal Michaela! Info z pierwszej ręki.
Piosenka jest genialna. Mam nadzieje ,ze wycieknie w przeciągu paru dni całość!
To nie taki akordeon jak myślisz To takie bardzo nowoczesne wydanie tego instrumentu. Już teraz przewija się ten instrument w tle jednak będzie go o wiele więcej
Jeśli wycieknie w całości to cudowna sprawa (a jak wyjdzie na jakiejś reedycji SE "Michaela" to jeszcze lepiej) . Akurat tak się złożyło, że jak ostatniego wycieku nie lubiłem (tego z raperami) tak nie lubiłem. Ale od dwóch tygodni mam ten utwór nawet na fonie i prawie codziennie go słucham i nucę. A wokal z tego wycieku to mnie już mnie kładzie na kolana.
Dziwne że akurat w tym czasie pokochałem tą piosenkę