Świetny wokal, jest moc, uwielbiam czuć dreszcze przy pierwszych odsłuchach. To jest Jackson, to zaledwie 25 sek a tą moc się po prostu czuje, całe ciało samo porusza się w rytm, napinają się wszystkie mięśnie, moc!
Blue Gangsta na youtube
Najpierw DYKWYCHA, teraz Blue Gangsta... wow!!
Utwór ma niesamowitą siłę, wokal jest na najwyższym poziomie, emocje rosną od pierwszego dźwięku!
Kurczę, to jest naprawdę dobre! Teraz Sony, wykorzystując wyróżnienie bilboardu, powinno wznowić album Invincible z kolejnym kolorem okładki, nowym bookletem ze zdjęciami z tego okresu i jako bonus track dodać Blue Gangsta. Takiemu nabijaniu kasy przez Sony poddałbym się dobrowolnie.
To jest świetne! Wręcz boskie. Głos Michaela elektryzuje, aż mam ciarki. To powinno być na tej płycie. To i DYKWYCA . Wtedy nie byłoby tych kontrowersji i z pewnością więcej fanów by to kupiło. Moze ich jeszcze oświeci i się ockną, nie liczę na to zbytnio, ale póki płyta nie wyszła może zdarzy się cud .
Ja już mam ponad 30 odsłuchać bo mi się repeat zaciął.
Za takim Jacksonem tęskniłem! Fajnie zaaranżowany utwór i wokal, który elektryzuje od pierwszego zaśpiewanego wersu. Nic co do tej pory znam z nowej płyty nie przebija tego utworu. Szkoda, że zamiast do sieci nie trafi na nowy album zamiast, któregoś z wątpliwych kawałków. Niech jeszcze coś 100% Jacksonowego wycieknie do premiery i zamiast trzech gniotów wypale na płycie przecieki i będę miał album jak ta lala!
Miejsce tego kawałka jest dokladnie tam gdzie sie znajduje: w odrzutach i niewydanych. Mam podejrzenie graniczące z pewnoscią, że gdyby był wsadzony wczesniej na jakas płyte to nikt nie zwrocilby na niego uwagi.
Czy pozytywne opinie powoduje głod ? Nie wiem bo odrzutów MJ jest przeciez sporo.
shamar widzę, że Tobie nie da się dogodzić.
Dla mnie utwór perełka. Takiego typu utwory kocham najbardziej. Od pierwszej sekundy utwór "wciaga" powodując, że chce się więcej....Te emocje, ten wokal....wisienka na torcie.
Ujawnienie takich utworów jak Do you know where your children are i Blue Gangsta tylko pogorszyło mój nastrój. Cały czas próbuję zrozumieć w czym Hold My Hand/Breaking News/Monster/Keep Your Head Up są lepsze od wspomnianej na początku dwójki. Kto nadepną pewnym osobom na ucho i pozwolił dokonać takiego wyboru? Dla mnie to jest kompletnie bez sensu. Teraz absurdalność ostatnich decyzji Sony jest jeszcze bardziej widoczna.
Ktoś powie: już po wszystkim, płyta Michael ukaże się z taka a nie inna tracklistą. No ale ja nie mogę przestać sobie gdybać. Nigdy nie dowiemy się, jak świat zareagowałby, gdyby tego feralnego dnia na oficjalnej stronie zamiast Breaking News pojawił się Blue Gangsta. Nie dowiemy się też jakim singlem byłoby DYKWYCA. Jaki mógłby być teledysk...Mogę jedynie przypuszczać, że byłoby ciekawiej i że atmosfera wokół tego projektu byłaby wtedy o wiele zdrowsza.
Blue Gangsta ma klasę. Ja jej nie mam, dlatego za to całe zamieszanie mam autentycznie ochotę komuś przywalić.