"Blue Gangsta"

O Michaelu rozmowy luźne.
pietrzyk

Post autor: pietrzyk »

I tego nie będzie na płycie? :nerwy:

Świetny wokal, jest moc, uwielbiam czuć dreszcze przy pierwszych odsłuchach. To jest Jackson, to zaledwie 25 sek a tą moc się po prostu czuje, całe ciało samo porusza się w rytm, napinają się wszystkie mięśnie, moc!

Wiadomo kiedy Michael to nagrał?

-----------------------------
m.
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

editt pisze:Blue Gangsta (FULL) - Michael Jackson
W końcu .... utwór jest po prostu wyj**** !! :mj:
Czy jest może dostępna bezstratna wersja (wav)?
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Blue Gangsta na youtube
Najpierw DYKWYCHA, teraz Blue Gangsta... wow!!
Utwór ma niesamowitą siłę, wokal jest na najwyższym poziomie, emocje rosną od pierwszego dźwięku!

edit:
DI zapostował nowy działający link:
http://www.mediafire.com/?htyc5cn3h88mbxt
pushu

Post autor: pushu »

Kurczę, to jest naprawdę dobre! Teraz Sony, wykorzystując wyróżnienie bilboardu, powinno wznowić album Invincible z kolejnym kolorem okładki, nowym bookletem ze zdjęciami z tego okresu i jako bonus track dodać Blue Gangsta. Takiemu nabijaniu kasy przez Sony poddałbym się dobrowolnie.
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

To jest świetne! Wręcz boskie. Głos Michaela elektryzuje, aż mam ciarki. To powinno być na tej płycie. To i DYKWYCA . Wtedy nie byłoby tych kontrowersji i z pewnością więcej fanów by to kupiło. Moze ich jeszcze oświeci i się ockną, nie liczę na to zbytnio, ale póki płyta nie wyszła może zdarzy się cud .
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

^^ SC05 z mjjc napisał, że zarówno DYKWYChA/12 o'clock, jak i Blue Gangsta będą na kolejnej płycie wydanej przez $ony.
Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

Całkiem dobry utwór. Słucham już trzeci raz pod rząd.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Obrazek
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Super!Dlaczego nie wydadzą tego?To jest niesamowite!Co oni w sony robią?
Mandey

Post autor: Mandey »

Margareta pisze:Słucham już trzeci raz pod rząd.
Ja już mam ponad 30 odsłuchać bo mi się repeat zaciął.
Za takim Jacksonem tęskniłem! Fajnie zaaranżowany utwór i wokal, który elektryzuje od pierwszego zaśpiewanego wersu. Nic co do tej pory znam z nowej płyty nie przebija tego utworu. Szkoda, że zamiast do sieci nie trafi na nowy album zamiast, któregoś z wątpliwych kawałków. Niech jeszcze coś 100% Jacksonowego wycieknie do premiery i zamiast trzech gniotów wypale na płycie przecieki i będę miał album jak ta lala!
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
shamar

Post autor: shamar »

Miejsce tego kawałka jest dokladnie tam gdzie sie znajduje: w odrzutach i niewydanych. Mam podejrzenie graniczące z pewnoscią, że gdyby był wsadzony wczesniej na jakas płyte to nikt nie zwrocilby na niego uwagi.
Czy pozytywne opinie powoduje głod ? Nie wiem bo odrzutów MJ jest przeciez sporo.

2/6
"Jeśli masz odejść, odejdź z uśmiechem na twarzy"
Obrazek
spoil

Post autor: spoil »

shamar widzę, że Tobie nie da się dogodzić.
Dla mnie utwór perełka. Takiego typu utwory kocham najbardziej. Od pierwszej sekundy utwór "wciaga" powodując, że chce się więcej....Te emocje, ten wokal....wisienka na torcie.
Awatar użytkownika
ManInTheMirror23

Post autor: ManInTheMirror23 »

Ciary, ciary i jeszcze raz ciary. Na razie więcej w stanie wydusić nie jestem ;]
Detox

Post autor: Detox »

Świetne! Jak dla mnie to najlepsza piosenka jaka wyciekła w tym całym okresie promocyjnym! Bezapelacyjne 6/6 ;-)
Awatar użytkownika
brzoskwinka

Post autor: brzoskwinka »

kopara mi opadła, ten kawałek jest po prostu genialny!!! Na coś takiego czekałam :mj: zadziorny wokal Michaela powoduje dreszcze glupija
I'll never let you part,You're always in my heart
Obrazek
Awatar użytkownika
lazygoldfish

Post autor: lazygoldfish »

Ujawnienie takich utworów jak Do you know where your children are i Blue Gangsta tylko pogorszyło mój nastrój. Cały czas próbuję zrozumieć w czym Hold My Hand/Breaking News/Monster/Keep Your Head Up są lepsze od wspomnianej na początku dwójki. Kto nadepną pewnym osobom na ucho i pozwolił dokonać takiego wyboru? Dla mnie to jest kompletnie bez sensu. Teraz absurdalność ostatnich decyzji Sony jest jeszcze bardziej widoczna.

Ktoś powie: już po wszystkim, płyta Michael ukaże się z taka a nie inna tracklistą. No ale ja nie mogę przestać sobie gdybać. Nigdy nie dowiemy się, jak świat zareagowałby, gdyby tego feralnego dnia na oficjalnej stronie zamiast Breaking News pojawił się Blue Gangsta. Nie dowiemy się też jakim singlem byłoby DYKWYCA. Jaki mógłby być teledysk...Mogę jedynie przypuszczać, że byłoby ciekawiej i że atmosfera wokół tego projektu byłaby wtedy o wiele zdrowsza.

Blue Gangsta ma klasę. Ja jej nie mam, dlatego za to całe zamieszanie mam autentycznie ochotę komuś przywalić.
ODPOWIEDZ