Nie wiem, który raz już słucham tego utworu. I przestać nie mogę. Jutro pewnie będzie mnie boleć kark od potrząsania w rytm i nogi od podrygiwania Ale inaczej się nie da. A od 2.26...to co Michael robi z głosem... . Jak go tu nie kochać
Całość jest genialna. Wokal jest taki agresywny, przez to aseksualny dla mnie, kochany brat Michael staje się przez chwilę przypuszczalnym obiektem pożądania.
Ale cii keep it in the closet
Jak dla mnie utwór pochodzi z wczesnych lat 90-tych, mam na myśli końcową sesje do Dangerous i początki pracy nad HIStory.
Dla mnie najlepszy wyciek. To co z tego, że dance totalny? Michael w takim wydaniu to miód na moje uszy. W końcu coś innego, a nie jakieś tam potworki /
Jakim cudem ja się pytam ta piosenka nie wylądowała na albumie!!!! Przecież to błąd, życiowy błąd! No ludzie, żadna z tych 10 piosenek nie zajęłaby tak szybko 1 miejsca na listach przebojów! Lady Gagi się chowają! Czemu czemu tak to wszystko się zle odbywa!!! Blue gangsta i DYWYChildren oraz Slave to the Rythm zamiast BN, KYHU i Monster!
Podkład totalnie dancowy (co nie końca mi pasuje), ale mimo to wrażenie pozytywne. I tekst konkretny, z tego co wychwyciłam, chodzi o zabieganą kobietę która robi wszystko aby w pracy i w domu wszyscy byli zadowoleni, ale jest niedoceniana.
Świetne "przejście" pod koniec utworu.
Uważam, że ten utwór może być przebojem porównywalnym do Billie Jean, jeśli zostanie wydany oficjalnie ;]. Co najśmieszniejsze, że teksty tych piosenek wcale nie są wesołe, a linia melodyczna wpada w ucho od pierwszego taktu xD. Tylko Michael zdolny jest zrobić przebój z oskarżenia o ojcostwo i bycia biedną, niedocenianą kurą domową :P
To podobno prawda:
"It's all over the news here in Germany!
DJ Stolen and another guy from Duisburg, Germany are under arrest.
Rumors say the other guy is Burim!!!
Police found many unreleased GaGa and Justin Timberlake-Songs. "
Aresztowani za posiadanie niewydanych kawałków Gagi i Timberlake'a... a o MJ'u nie wspomnieli już.
No to trochę poczekamy na całą piosenkę, jeśli posiedzi w pierdlu xD. Szkoda.
on powinien dostac posade w Son za takie przerobienie :D
zaloze sie ze Sony wykorzysta ze fanom sie to podoba i bedzie brnelo w elektroniczne rytmy w tej piosence :D
Jeżeli to zostało nagrane w 1998 to tylko kolejny dowód na to że Michael Jackson wyprzedzał epoki, jego pioseniki łamały trendy, były tak nowatorskie, patrzyły w przyszłość poprostu...
Jako pisze:Jeżeli to zostało nagrane w 1998 to tylko kolejny dowód na to że Michael Jackson wyprzedzał epoki, jego pioseniki łamały trendy, były tak nowatorskie, patrzyły w przyszłość poprostu...
z czym wyprzedzał ? sugerujesz tu, że czegos takiego nie było w muzyce przed 98 ?
Jako pisze:Jeżeli to zostało nagrane w 1998 to tylko kolejny dowód na to że Michael Jackson wyprzedzał epoki, jego pioseniki łamały trendy, były tak nowatorskie, patrzyły w przyszłość poprostu...
Blood On The Dance Floor wyszło wcześniej, a remixy do złudzenia przypominają ten oto utwór. Nie wspomnę o innych artystach, którzy od lat zajmowali się taką muzyką. Dla mnie to nic ciekawego, bo w moim odczuciu dance'owe kawałki to tandeta i nieważne, czy robi je Michael Jackson, czy jakiś wiejski Dj. Szkoda, bo ze STTR można byłoby zrobić bardzo dobry funkowy numer. Nadal mam nadzieję, że podkład, który słyszymy, nie jest podkładem oryginalnym.