"Another Day" [koment.]
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Każdemu podoba się co innego i nikt nie powinien sobie z tego powodu dogryzać.
Mnie również przypadło do gustu to wykonanie. Pewnie rzesza powie coś innego, ale co tam, mnie się podoba ten kawałek. Czekałam na niego, aż będzie w całości i się wcale nie zawiodłam, zatem ponownie sobie go włączam i idę słuchać, narka
Mnie również przypadło do gustu to wykonanie. Pewnie rzesza powie coś innego, ale co tam, mnie się podoba ten kawałek. Czekałam na niego, aż będzie w całości i się wcale nie zawiodłam, zatem ponownie sobie go włączam i idę słuchać, narka

There's a place in your heart
And I know that it is love
no ta minuta co kiedyś wyciekła to wsumie cała piosenka :)

http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- Heart-break-er
Mi też się tak wydaje ;/ że słyszę "it's too much for me"Breaking News wrote:a w końcówce słyszę WE'VE HAD ENOUGH
Piosenka bomba! Ale według mnie była by jeszcze lepsza gdy była wydana w poprzedniej wersji, oczywiście to jest moje zdanie.
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Wydaje mi się, a właściwie jestem przekonany, że nikt tutaj nie skopiował wokali z We've had enough. Po pierwsze dlatego, że się różnią - tutaj Michael śpiewa to z chrypką, zupełnie inaczej niż w WHE. Po drugie mogą to być typowe Michaelowe wstawki, które Michael lubił powtarzać w swoich piosenkach, było takich wiele: heehee, okrzyki i inne mówione, których nie jestem teraz w stanie przytoczyć, ale istnieją.
Natomiast szkoda, że ta piosenka składa się tylko z 2 zwrotek i powtarzającego się refrenu. Słabo się Michael postarał pod koniec. My fani zauwazyłem, lubimy te bawienie się głosem pod koniec. Dajmy na to: Adlibs z Earth song z koncertu w Brunei.
Ten utwór okazał się więc krótki i ubogi w słowa. Może mi sie zdaje, bo snippety znamy juz od dawna. Zaczynam jednak rozumieć czemu nie znalazł się na Invincible.
Natomiast szkoda, że ta piosenka składa się tylko z 2 zwrotek i powtarzającego się refrenu. Słabo się Michael postarał pod koniec. My fani zauwazyłem, lubimy te bawienie się głosem pod koniec. Dajmy na to: Adlibs z Earth song z koncertu w Brunei.
Ten utwór okazał się więc krótki i ubogi w słowa. Może mi sie zdaje, bo snippety znamy juz od dawna. Zaczynam jednak rozumieć czemu nie znalazł się na Invincible.

Dla mnie to bardziej w stylu zremixowanego "2Bad" z BOTDF, ale nie upieram się.Heart-break-er wrote:Mi też się tak wydaje ;/ że słyszę "it's too much for me"
Tak czy inaczej, bardzo podoba mi się ostateczna wersja utworu, choć po cichu liczyłam na nieco głębsze brzmienie. Szkoda też faktycznie, że piosenka jest taka krótka. Jednak samo połączenie nazwisk Jackson i Kravitz gwarantować powinno komercyjny sukces. I mam nadzieję, że tak się stanie - utwór jest krótki, nie za ciężki - nie za lekki - w sam raz do radia.
- Damianos60
Pociesz się. Nie tylko Twoje. Też tak uważam.Heart-break-er wrote:według mnie była by jeszcze lepsza gdy była wydana w poprzedniej wersji, oczywiście to jest moje zdanie.
Ciut spieprzyli dobry kawałek. Gitary za dużo - zagłusza wokal.
I coś jakby ... nie ten power

Dobrze, że mam chociaż ten snippet.

Nie wiadomo czy to wersja albumowa - moim zdaniem takie nidopracowane krzyki wskazują na to ,że na albumie będzie trochę co innegoaeval wrote:Pociesz się. Nie tylko Twoje. Też tak uważam.Heart-break-er wrote:według mnie była by jeszcze lepsza gdy była wydana w poprzedniej wersji, oczywiście to jest moje zdanie.
Ciut spieprzyli dobry kawałek. Gitary za dużo - zagłusza wokal.
I coś jakby ... nie ten powernie ma już takiego pazura. Szkoda.
Dobrze, że mam chociaż ten snippet.

Podoba się! Długo czekałam na całość, ponieważ po wcześniejszych przesłuchanych przeciekach, apetyt rósł co raz bardziej i w końcu jest! Piosenka bardzo wpada w ucho i słyszalny pazur w głosie Michaela, który uwielbiam. Podoba mi się także solo gitarowe w wykonaniu Kravitza. Jedyne zastrzeżenia może budzić końcówka utworu, jakby niedopracowana, ale wybaczamy;).
Obok Much Too Soon i Do You Know Where Your Children Are, zdecydowanie najlepszy utwór z nowego wydawnictwa.
Obok Much Too Soon i Do You Know Where Your Children Are, zdecydowanie najlepszy utwór z nowego wydawnictwa.
Brak fajnego bridża, nic w środku takiego się nie dzieje, niewiele ponad snippety, które znaliśmy. Może gdybym usłyszał po raz pierwszy, bym szalał, tymczasem śmierdzi malizną. Dobry poprock, ale bez szaleństw. Jak za dużo Akona w HMH, tak tu za mało Kravitza. Mogli go dodać w środku z większą partią gitary albo jakiś klawiszy.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you