jeśli chodzi o ta piosenkę to słyszałam tylko wykonanie, gdzie Michael -że tak powiem -"akompaniuje" w refrenach a nie jest głównym solistą.
jak dla mnie wokal w porządku-świeży i z charakterkiem
jestem na TAK!
lazygoldfish wrote:w czym Hold My Hand/Breaking News/Monster/Keep Your Head Up są lepsze od wspomnianej na początku dwójki=
W niczym. Chyba nie dadzą wszystkich najlepszych kawałków na jeden album bo następnego już nikt nie kupi. Znając $ony to i tak dobrze ,że wydają album ze wszystkimi nowymi piosenkami a nie składankę na 15 utworów + 1 nowy kawałek.
Mam prośbę, nie tylko do tego tematu/piosenki, ale ogólnie do tych nowych
jeśli macie LYRICS... wrzućcie albo nawet spisane ze słuchu. To zawsze się przydaje.
Mnie się podoba!,
chociaż kurcze znowu jakaś d*** powiedziała mu nie, skrzywdziła go i takie tam. A to przykre, mimo że kawałek jest dobry!
Piosenka z charakterkiem... Genialnie! Uwielbiam Michaela w takim wykonaniu! prawdziwy "Gangsta"
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Ta wersja jest genialna, choć i tak już poprzednia z Prasem była świetna dla ucha. Wokal Michaela wywołuje ciary. Piosenka zdecydowanie nadaje się na wydanie.
I po jaką cholerę $ony bawi się z Zegarkiem, skoro to kolejny utwór (po DYKWYCA), który bije ich wspólne "dzieła" na głowę...
Ta wersja jest znana fanom od bardzo dawna...sama już nie potrafię powiedzieć, kiedy był przeciek, ale dobre kilka lat temu...podobnie do Hold my hand, wersji pierwotnej.
Jestem zachwycona. Wokal bombowy, stylowe trąbki i ten powtarzalny motyw fortepianowy. Czuję się jak ćpun na głodzie, ktoś tu nieźle nas robi w trąbę z tymi przeciekami.
Last edited by a_gador on Mon, 06 Dec 2010, 20:32, edited 1 time in total.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono www.forumgim6.cba.pl
Ten utwór to niezły eksperyment muzyczny, tylko jedna sprawa mnie nurtuje: dlaciego on tak wymawia wylazi? "Aim e blu gangśta?" Może wcielił się w tej piosence w rolę małego chłopca bawiącego się w gangstera o złamanym sercu?