Spotkania fanów w Poznaniu
- agnieszka1978
He he Jeanny nie będzie się z tą płytą rozstawać na krok.....:) Wyjątkowa płyta dla wyjątkowej kobiety......:) My tez sie dobrze bawiłyśmy Jeanny...było mega super.....Szkoda Maria, ze musialas nas zostawic tak szybko......:( Również dziekuję Wszystkim kobietom i mężczyznom za świetną zabawę, a Weronice za transport do domu:)
zainspirowana pewnym postem na facebookowym mjpt...
Poznaniacy! Jeśli ktoś z Was nie ma jeszcze planów na Sylwestra, a chciałby mieć...
Jak ta dramatyczna sytuacja się nie zmieni - mam nadzieję, że do zobaczenia w Multikinie pod wielkim ekranem z wielkim Michaelem. ;]
Poznaniacy! Jeśli ktoś z Was nie ma jeszcze planów na Sylwestra, a chciałby mieć...
Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, że do dziś nie wiem co będę robić w Sylwestra.Multikino Poznań Malta pisze: Muzyczna impreza Sylwestrowa pierwszy raz w Multikinie Malta!
Serdecznie zapraszamy na powitanie Nowego Roku w Twoim ulubionym - Multikinie Malta.
Tylko u nas przedpremierowo mega produkcja „Weekend” oraz 3 inne filmy: „Śniadanie do łóżka”, Zanim odejdą wody” „Co nas kręci co nas podnieca”. Ponadto MUZYKA NA WIELKIM EKRANIE – mega widowiskowy koncert Beyonce „I am…Word Tour” oraz pokaz wszystkich teledysków MICHAELA JACKSONA – „Michael Jackson’s Vision” w tym nigdy wcześniej nie publikowane (!).
Dodatkowo jedyny taki widok w Poznaniu na rozświetloną przez sztuczne ognie panoramę jeziora maltańskiego!
Imprezę poprowadzi Paweł Wylegała z Radia Eska.
Jak ta dramatyczna sytuacja się nie zmieni - mam nadzieję, że do zobaczenia w Multikinie pod wielkim ekranem z wielkim Michaelem. ;]

onlyKATE właśnie też rozpatruję taką ewentualność. W różnych miejscach i w różny sposób się witało Nowy Rok ale w kinie mnie jeszcze w tę noc nie było. Tak więc być może do zobaczenia :)
Może ktoś jeszcze z poznańskich forumowych pyr się tam zjawi?
Może ktoś jeszcze z poznańskich forumowych pyr się tam zjawi?

There's a place in your heart
And I know that it is love
Jeanny100 pisze:A że tak nieśmiało zapytam ile kosztuje przyjemność powitania Nowego Roku w Multikinie?
Bilety w cenie:
* 140 zł w przedsprzedaży do 24.12.2010r
* 160 zł od 25.12. do 31.12.2010 r.
Strefa VIP:
* 220 zł w przedsprzedaży do 24.12.2010r
* 260 zł od 25.12. do 31.12.2010 r.
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
Im alive ;)
siema wiara! co slychac ? :) tak se ogolnie czytam co tutaj slychac u was...na forum ogolnie! Pamietam jak kiedys forum sie rozkrecalo.... jaaa... to byly czasy...pamietam tez 3 pierwsze zloty, pozniej z roznych wzgledow zyciowych osobistych, wyjazow itd... urwal mi sie kontakt z fanami starymi. Hmm ale tez nie pamietam na zlocie sprzed 10lat kogos z Poznania, bylo nas moze dwie osoby, no i Adam z Leszna (nie moge go znalezc - bez kitu sobowtor Mika Jagera :))) powaga.) Ale widze, ze duzo sie pozmienialo.... hmm... widze, ze wspolpraca wrze... ;) Hmm... ja osobiscie po odejsciu MJ (najgorszy dzien w moim zyciu) teraz dopiero ostatnio obudzilam sie w tym temacie do zycia... siedze w nocy i czytam... hmm i tak sobie mysle, ze dopiero teraz jestem gotowa by pogadac z fanami. Jakos MJ zawsze jest byl czy jest... czyms bardzo osobistym i emocjonalnym, zawsze przezywam go samotnie wewnetrznie.
no ale okey... juz napisalam mniej wiecej:)
co slychac wiara ?:)
Siema ;)
no ale okey... juz napisalam mniej wiecej:)
co slychac wiara ?:)
Siema ;)
Selene
Moja Droga-chyba sobie żartujesz że będąc posiadaczką VISION masz zamiar uderzać do multikina zeby placic za ponowne obejrzenie tego na duzym ekranie?Maria pisze:Jeanny100 czyżbyś się czaiła na na kinowe szaleństwa sylwestrowe???
Ja pod koniec tygodnia jadę tam obczaić osobiście co i jak. Z tego co zauważyłam, to strefa VIP różni się jedynie menu, hmm tak???
Ostatnio zmieniony śr, 08 gru 2010, 18:49 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.

Moja równie droga Jeanny100 luknij ino na stronkę Multikina i poczytaj sobie cóż takiego tam oferują. Nie jestem na tyle durna, żeby sylwka spędzić na oglądaniu teledysków i nikt z organizatorów kina nie jest na tyle stuknięty, żeby ograniczać się do zapodawania teledysków MJa. Zamierzam pooglądać filmy i koncert - których nie miałam okazji obejrzeć jeszcze, a przede wszystkim będę się zabawić - na tym to polega. Nie będą przecież puszczać TYLKO Vision
Pomysł ten zdecydowanie przypadł mi do gust, a wśród ludzi ma duże uznanie. Nie uważam, żebym robiła coś dziwnego. Nikt nikogo na siłę nigdzie nie ciągnie. Jak ktoś chce siedzieć w domu przy zakąskach, to niech siedzi, a jeśli nie, to nie i zbędne są tu jakiekolwiek negacje. Pozdrosy 

HEJ,Maria pisze: Pomysł ten zdecydowanie przypadł mi do gust, a wśród ludzi ma duże uznanie. Nie uważam, żebym robiła coś dziwnego. Nikt nikogo na siłę nigdzie nie ciągnie. Jak ktoś chce siedzieć w domu przy zakąskach, to niech siedzi, a jeśli nie, to nie i zbędne są tu jakiekolwiek negacje. Pozdrosy
myślę, że pomysł jest rewelacyjny - taka odmiana i tez piszę się na tą imprezkę

pozdrawiam
Tej Maria wyluzuj...
Po prostu taki szum zrobiliście wokół tematu sylwestra w Multikinie jakby co najmniej mieli puszczać z trzy niepublikowane koncerty i masę materiałów niedostępnych dotychczas.A z opisu wynika że z MJa zapodają tylko albo aż teledyski z VISION.
Rozumiem że będą trzy filmy i koncert które z MJem mają niewiele wspólnego...
No cóż-dla takiej rasowej fanki z rodowodem jak ja repertuar jak i cała otoczka są bardzo mało przekonujące,zaryzykowałabym stwierdzenie że odpychające.I to menu...nie widziałam w strefie nie VIP nic do picia-czyżby to znaczyło że trzeba wnosić swoją pepsi?A dla VIPów woda z owocami-
Po prostu taki szum zrobiliście wokół tematu sylwestra w Multikinie jakby co najmniej mieli puszczać z trzy niepublikowane koncerty i masę materiałów niedostępnych dotychczas.A z opisu wynika że z MJa zapodają tylko albo aż teledyski z VISION.

No cóż-dla takiej rasowej fanki z rodowodem jak ja repertuar jak i cała otoczka są bardzo mało przekonujące,zaryzykowałabym stwierdzenie że odpychające.I to menu...nie widziałam w strefie nie VIP nic do picia-czyżby to znaczyło że trzeba wnosić swoją pepsi?A dla VIPów woda z owocami-

Po prostu taki szum zrobiliście wokół tematu sylwestra w Multikinie jakby co najmniej mieli puszczać z trzy niepublikowane koncerty i masę materiałów niedostępnych dotychczas.A z opisu wynika że z MJa zapodają tylko albo aż teledyski z VISION. Poddaję się
rozumiem, że nie można tu rozmawiać o możliwości spotkania się na tym sylwestrze, gdyż jest do bani. .... yyy przyjęłam do wiadomości.

No przecież od tego jest forum żeby każdy mógł wyrazić swoją opinię.I to normalne że pomysł multikina może nie spodobać się wszystkim użytkownikom.A to że pomysł jest do bani kochana-sama tak napisałaś...-ja nikomu nie zabraniam rozmawiania na temat wyjścia.Napisałam tylko że dla mnie jest to mało atrakcyjna propozycjaMaria pisze:
rozumiem, że nie można tu rozmawiać o możliwości spotkania się na tym sylwestrze, gdyż jest do bani. .... yyy przyjęłam do wiadomości.

... ale napisałaś w taki sposób, że wiesz co niektórzy mogą poczuć się mało komfortowo... po prostu obśmiałaś pomysł i to, że kogoś mógłby zadowolić sylwester, jaki organizuje sieć Multikina, a tak nie wolno ( nawet jeśli chodzi o taką pierdołkę jak sylwester). Każdy spędza ten czas jak chce, z kim chce i za ile chce.
poza tym każdy może edytować swojego posta, ukradkiem zmieniając nieco jego sens ;)
Jeanny, co Ci się tak na przytyki zebrało? Chcesz o tym porozmawiać?
Tylko pamiętaj, że jak zadzwonię, to nie odbieraj od razu, bo chce waka, waka posłuchać ;p
selene witamy, witamy :) jak widać u nas gorrrąco w zimowe wieczory
poza tym każdy może edytować swojego posta, ukradkiem zmieniając nieco jego sens ;)

no cóż, szkoda, że ja nią nie jestemJeanny100 pisze:No cóż-dla takiej rasowej fanki z rodowodem

Jeanny, co Ci się tak na przytyki zebrało? Chcesz o tym porozmawiać?

selene witamy, witamy :) jak widać u nas gorrrąco w zimowe wieczory