Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

Ja osobiście jestem za piątkiem 3.12.
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Sobota nie za bardzo mi pasuje, bo jestem już umówiona na wieczór.
Jeśli o mnie chodzi to jestem za 3.12, ale w razie czego może być też 5 grudnia.
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Hmmm w sumie właśnie się dowiedziałam, że też nie dam rady w sobotę,także zostanie pt. Odpiszę dziewczynom :)

Buziaki
Obrazek
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Kochani! :hug:

Plan wygląda następująco.

Spotykamy się w piątek o godz.16 przed pubem Garaż w Katowicach.

http://www.clubgarage.pl/

Moja kochana, prawa, forumowa ręka, endka zarezerwowała nam miejsca. Niestety możemy tam przebywać jedynie od 16 do 19,bo później jest już jakaś większa rezerwacja,ale nie ma problemu później, w razie takiej potrzeby znajdziemy coś innego. glupija

Jeśli ktoś z was nie da rady dotrzeć na wyznaczoną godzinę może być później i wszystkich tych, którzy będą potrzebowali jakieś info ,a nie mają nr tel do żadnej MJówki ,zapraszam na priv do wymiany danych kontaktowych. :szepcze:

Losowanie odbędzie się jutro. :mlotek:

Przypominam, że prezent może mieścić się w kwocie ok 10zł.:siesta:

EDIT:

Pełna lista po zmianach:

1.Erna Shorter
2.Endka
3.Aga_88
4. mimi-yoshi
5. okussa
6. Beti_90
7. a_gador
8. MJfanTASTIC
9.minuit
10. Aosta
11.Asiek
12.Buszmen
13.Preetam
14. Kasia K.

W wyniku niezwykle tajnego losowania przy obecności tajnej komisji kontroli gier i zakładów prezenty zostały rozlosowane. Informacje znajdziecie w prywatnych wiadomościach.

Tak więc do zobaczenia kochani w piątek. Akcenty michaelowe bądź mikołajkowe mile widziane.

Buziaki :*
Obrazek
Awatar użytkownika
littleme

Post autor: littleme »

Ja też postaram się być :) Pracuję w piątek po południu, więc trochę się spóźnię.
Będę w kontakcie smsowym jakby co :)
Awatar użytkownika
Erna Shorter

littleme pisze:Ja też postaram się być :) Pracuję w piątek po południu, więc trochę się spóźnię.
Będę w kontakcie smsowym jakby co :)
Ja to jednak jestem zakręcona na maksa!
Nie wiem czemu,ale kiedy poprosiłaś mnie,żebym Cię usunęła z listy prezentowej to sobie ubzdurałam,ze w ogóle Cię nie będzie. No co za porażka! glupija
Starzeję się. :wariat:

Losowanie odbędzie się ok. godz. 18:00,także spokojnie możecie dotrzeć później.

Pozdrawiam :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
nela78

Post autor: nela78 »

:smutek: ja niedam rady...porażka :zly:
Życze udanych Majkielowskich Mikołajków :party:
Pozdrawiam Wszystkich :hug:
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Erna Shorter pisze:Losowanie odbędzie się ok. godz. 18:00,także spokojnie możecie dotrzeć później
ja tez dotre pozniej, bo mam zajecia do 15..zanim sie dokulam do domu, a potem do katowic to troche potrwa;p
Bede dzwonic jak cos:):)
Awatar użytkownika
Aosta

Post autor: Aosta »

Ja także później się zjawię(pisałam do Agi88) pracuję do 18:00 zanim dotrę to pewnie będzie koło 20:00 :wariat:
Choć znając mnie to się zgubię bo nie wiem gdzie ta knajpka jest....będę szła od dworca i jakbym zamarzła to tam mnie szukać ;-)

P.S. A ja w prywatnej wiadomości nic nie miałam nenene ale Aga88 mi napisała kogo wylosowałam(telepatycznie hihihi)
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Jako, że jeszcze nie śpię to napiszę coś od Siebie o wczorajszym spotkaniu :happy:

Dziękuję wszystkim. Świetne spotkanie, jak zawsze! Miło było was ponownie zobaczyć, mam nadzieję, że już niebawem kolejne spotkanko (tak jak się umawialiśmy :-) ;-) )
Dziękuję mimi-yoshi :hug: że wytrzymała tyle pod empikiem i poczekała aż łaskawie dojadę tą cholerną komunikacją miejską na miejsce :wariat: :wariat: japrosic
Dziękuję za prezent mikołajkowy, na pewno się przyda ;-)

I cieszę się, że zdążyliśmy potańcować przy MJ'owym mixie :mj:
:-)

Do następnego! :hug:
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Ja również dziękuję za wczoraj:) warto było przedzierać się przez te zaspy i góry lodu żeby do Was dotrzeć:D Jeszcze raz podziękowania dla mojego Mikołaja, majkelowski kolaż już stoi na honorowym miejscu obok budzika z MJem od Erny:D DJ z Garażu mimo że zapuścił nam ten mix to i tak muszę przyznać że był mało profesjonalny:P

To co, następną razą tak jak się umawialiśmy w piątek 17 grudnia w kinie Helios, godziny seansów tego horroru jeszcze posprawdzamy jak będzie biżej tej daty! Chcemy iść na film "Pogrzebany" żeby się trochę pobać:P jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć to date i miejsce już znacie:)
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

a jakies spotkanie się szykuje po świętach tudzież przed Sylwestrem? bo bym wpadł :)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Dziękuję za miłe spotkanie i za słodki Michaelowy prezent mikołajkowy. Mimo trudności komunikacyjnych dotarłam i bardzo dobrze się bawiłam.
Maro pisze:a jakies spotkanie się szykuje po świętach tudzież przed Sylwestrem? bo bym wpadł :)
W zeszył roku byliśmy na kręglach. Może i w tym byśmy się wybrali?
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Kochane MJówki :calus:

Piszę dopiero teraz, bo dopiero teraz udało mi się znaleźć chwilę czasu.
Dziękuję Wam z całego serca za piątkowe spotkanie, jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem, że mimo bardzo złych, wręcz beznadziejnych warunków pogodowych nie poddaliście i twardo przybyliście na zlot. Szacun dla Was wszystkich. japrosic

Było naprawdę miło znów Was zobaczyć, na chwilę oderwać się od tej szarej codzienności i pogadać m.in. ,co jest oczywiste, o MJu. :mj:

Knajpka, jak knajpka, całkiem przyjemna, mają u mnie ogromny plus za to, że pierwszym utworem jaki puścili w czasie dicho był „Baby be mine”. Mega pozytywne zaskoczenie. :banan:

Chciałam też podziękować Aoscie, która w perfekcyjny, typowo kobiecy sposób przekonała DJ’a (który mimo wszystko był chyba jednym z najgorszych DJów w Polsce :-/), żeby zapodał nam ok.10 minutową składankę najlepszych utworów Michaela. Tak więc kilkugodzinne rozmowy zostały uwieńczone szaloną imprezą w kameralnym gronie. :dance:

Mam nadzieję, że jesteście zadowolenia. Endko kochana dziękuję Ci za znalezienie i rezerwacje nam miejscówek w klubie, wielka szkoda, że nie było Cię z nami. :hug:

Pod tym linkiem znajdziecie porcję mega cudownych fotek:

http://picasaweb.google.com/Alicja.Langer/ZlotFanowMJ#

glupija

Buziaki i miłego oglądania :calus:

p.s.a_gador – Twój prezent jest prześliczny, dziękuję kochana! :* Ja naprawdę mam słabość do tego typu rzeczy. ;-)

Ponieważ jesteśmy fanami Michaela i jak na jego fanów przystało lubimy się bać, wpadliśmy na pomysł by wspólnie wybrać się do kina na horror albo thriller i pomyśleliśmy o filmie"Pogrzebany". :nerwy:

Proponowany termin to:

Piątek 17 XII o godz. 21 KINO HELIOS w Katowicach

Kto ma ochotę się wybrać? :cool:

A co byście powiedzieli na zlot we wtorek 28 XII, tak o godz. 18:00?
Jedyna okazja, żeby spotkać się z Maro. :knuje:
Maro pasuje Ci?;-)

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt, 07 gru 2010, 9:01 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Mam nadzieję, że wybrany przez nas horror będzie jeszcze do tego czasu w kinach, także trzeba śledzić. Ja oczywiście się stawiam ;-)

Co do 28.12 jeszcze będę ( bo 29.12 już wyjeżdżam ) więc ja z chęcią bym się pojawiła! Mam nadzieję, że termin się nie zmieni :nerwy: :knuje:
ODPOWIEDZ