[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

Ja też nie mogę doczekać się najbliższej soboty :)

1. Weronika
2. Maria ?
3. Agnieszka
4. Ela+Krysia

monia będzie chyba już w drodze do wroca, fajnie, gdyby było nas jak najwięcej :)

ŚCISKAMMMMM!!! SMOOOTH CRIMINAL! :mj:

AGA ZDROWIEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Post autor: agnieszka1978 »

No zdrowieje Weroniko.....staram się jak moge.....................i naprawde im bliżej Wrocławia tym nie moge sie doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bedzie nas sporo w tą sobote Weronika:) Kude zdałam sobie sprawe, ze do Wrocławia nie jestem gotowa w sensie nie mam rzeczy he he.......jutro jakąś kiecke sobie wynajde i dokupie Smoothowskie detale:).....W środe bilety jade kupic:) Ach i ten gośc specjalny......normalnie lubie sie dobrze bawić:)
Awatar użytkownika
Iskierka

Post autor: Iskierka »

I po około 5mies. przerwie w końcu dotarłam w minioną sobotę ;D B. miło^^

W nadchodzącą sobotę również będę na denstimie, także się dopisuje :)
1. Weronika
2. Maria ?
3. Agnieszka
4. Ela+Krysia
5. Iskierka
Ostatnio zmieniony wt, 16 lis 2010, 16:48 przez Iskierka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Uaktualniam listę:

1.Weronika
2.Maria?
3.Agnieszka
4.Ela+Krysia
5.Iskierka
6.Jeanny100
7.Róża

Do miłego zobaczenia ;-)

P.S.Róża to moja koleżanka-ma dużo wspólnego z tańcem niekoniecznie MJowym ale w życiu tancerza chodzi o poszerzanie nurtów tanecznych.No i jest świetnym fotografem.To tyle żeby Wam przybliżyć jej osobę.

A co z resztą naszych tancerzy?Annie_17?janet.em?MichaelAngel?Trinity?Karolina?Natalia?
Obrazek

Post autor: P.Y.T.95 »

1. Weronika
2. Maria?
3. Agnieszka
4. Ela+Krysia
5. Iskierka
6. Jeanny100
7. Róża
8. P.Y.T.
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

A co z resztą naszych tancerzy?Annie_17?janet.em?MichaelAngel?Trinity?Karolina?Natalia?
hehe cieszę się że już nie jestem "MJ_Angel" xP
Tey Jeanny słyszałam że rezygnujesz z zajęć a ty widzę że coś się rozstać nie możesz ;> ale to dobrze ;)
ja słońca wy moje na zajęciach ani na Wrocek nie jade bo pracuję w ten piątek i sobotę wiec nietety odpadam pomimo że mega bym chciała..;/
miłej zabawy dziecioczki ;P ;**
Obrazek
Monika75

Post autor: Monika75 »

Tak, zgadza sie my startujemy o 10 rano do Wrocławia, będziemy w kontakcie telefonicznym :-) do zobaczenia :-)
Awatar użytkownika
Jeanny100

MJ_Angel pisze:
hehe cieszę się że już nie jestem "MJ_Angel" xP
Niech twoja radość nie będzie przedwczesna Karolinko.Po prostu nie pamiętałam jak się twojego nicka pisze.Dla mnie zawsze będziesz MJ_Angel.Czy tego chcesz czy nie nenene

Szkoda że nie jedziesz z nami-odbijemy to sobie jeszcze nie raz....
nawet wiem gdzie i kiedy :smiech:

Coś czuję że w tą sobotę będzie hard.... :mj:
Obrazek

Post autor: Maria »

Hej laski i lachonki! Liczyłam, że będę mogła zlikwidować tylko ten znak zapytania obok mojego nicku, ale jestem zmuszona wykasować i sam nick. Starałam się jakoś zorganizować ( ze względu na ten wyjazd do Wrocławia po południu) i niestety nie uda mi się dojechać rano do Poznania i dobić do denstimu. Myślałam, że jednak dam radę. Dziewczyny w pociągu do Wroca będziecie mogły mi dać po razie, liczę się z tym ;-)

Czyli aktualna lista obecności wygląda tak:
1. Weronika
2. Agnieszka
3. Ela+Krysia
4. Iskierka
5. Jeanny100
6. Róża
7. P.Y.T.

Troszkę Was jest, widzę. Ładnie tam tańczcie dziewczynki, wstydu nie przynieście. Do zobaczenia :-)

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Maria!!!!!!!!!!!!Dlaczego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ok w pociągu bedziesz musiała wypic
"karniaka" czysta bez popity;)W kazdym razie mam zamiar sie dobrze bawic.....nawet lepiej niż na Mjowisku:) ( Mjowisko było swietne) ;) Do zobaczenia dziewczynki w sobote:)
Awatar użytkownika
Jeanny100

agnieszka1978 pisze:Ok w pociągu bedziesz musiała wypic
"karniaka" czysta bez popity;)
Ja się tej kobiety zaczynam bać :nerwy: i poproszę rezerwację miejscówki jak najdalej od jej "karniaków" :smiech:

No szkoda Mario,szkoda...ale ja myślę że jeszcze niejeden raz będziemy mieli możliwość zaproszenia tej Pani w nasze progi także na następnym raz żadnych wymówek nie przyjmiemy.

I jeszcze jedna bardzo ważna sprawa kochani:
BĄDZCIE JUTRO PUNKTUALNI
Zajęcia zaczynają się o 11.30 a nie o 11.45 nenene
Wskazane byłoby pojwienie się na dziesięć minut przed czasem bo inaczej wyciągnę konsekwencje...a jakie to się przekonacie jak choć minutę się spóźnicie....

no...to napisałam ja dżozefunia_milion :smiech:
Obrazek

Post autor: Maria »

Jeanny100 pisze:Zajęcia zaczynają się o 11.30 a nie o 11.45
jak się spóźnią, to też dostaną "karniaki" i tyle nenene

Ja mam taką nadzieję, że gość specjalny będzie częstym gościem na denstimach, bo strasznie jestem zła, że jutro muszę być niebecna grr
W pociągu zatem liczę na relację, jak było i w ogóle, mogą być również prezentacje tego czego się nauczyłyście :dance:

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Mario masz to jak w banku;) Zatanczymy specjalnie dla Ciebie....Cały pociąg nasz......Kochana Jeanny jak usiadziesz dalej niż metr ode mnie to pan konduktor nie uwzględni Tobie biletu;)( to sie tyczy też Marii) A pamietaj, że jesteśmy na jednym bilecie:) Siła wyższa musisz siedziec na moich kolanach hi hi....Cała noc nie będe spała przed jutrzejsza imprezą......Kochaniutkie nie moge sie doczekać niektorych mordek....Jeanny pamietaj Słoko sesje zdjęciowa poproszę:)
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

puszczam tego posta, żeby przypomnieć o jutrzejszym przedpołudniu! Jutro tez płacimy, Jeanny da znać ile.
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Przypominam o tym że 11.12 spotykamy się na dance teamie i w tym też dniu płacimy za miesiąc grudzień.

Uruchamiam zatem listę która ma być zapełniona najdalej do piątku:

1.Jeanny100

P.S.I przypominam o przybyciu na czas.Zajęcie rozpoczynają się o godzinie 11.30 nenene
Obrazek