Teledysk "Hold My Hand"
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Szkoda, że skasowali mój post (lub stało się z nim coś innego), ale mówiąc "Nam" miałem na myśli wszystkich tych, którym nagranie zza kulis - nie sam klip sie nie podobało... Nie oceniałem klipu tylko nagranie zza kulis. Możliwe i mam wielką nadzieję, że oficjalna wersja klipu będzie godna Króla, lub hołdu do Króla.
Myślenie jest największym błędem jaki może popełnić tancerz. Musisz czuć! - Michael Jackson
-
Piękny! Tyle tylko powiem.
A już szczególnie rozbroiło mnie to zdjęcie i wtedy poszło!
Uploaded with ImageShack.us
I maja to u nas puszczać na MTV, 4FUN TV, VIVA... i na innych kanałach muzycznych!!!
A już szczególnie rozbroiło mnie to zdjęcie i wtedy poszło!
I maja to u nas puszczać na MTV, 4FUN TV, VIVA... i na innych kanałach muzycznych!!!
-
a mi się nasuwa na myśl tylko badziewie w postaci videoklipu do This Is It...
niestety jestem bardzo rozczarowany tym klipem poza tym obrazy śmigają na nim w tempie iście zawrotnym i przyprawiającym o ból głowy a przecież sam utwór raczej do spokojnych ballad należy...
moja subiektywna opina: DNO (to nie skrót od Dzieło Na miarę Oskara :P )
niestety jestem bardzo rozczarowany tym klipem poza tym obrazy śmigają na nim w tempie iście zawrotnym i przyprawiającym o ból głowy a przecież sam utwór raczej do spokojnych ballad należy...
moja subiektywna opina: DNO (to nie skrót od Dzieło Na miarę Oskara :P )
chociaż piosenka sama w sobie nie jest moim faworytem - powiem więcej jako singiel wcale mi się nie podoba, no ale cóż żrobić....to teledysk sprawił że siedząc w pracy jeszcze raz musiałam sie wymalować...
Myślę ze szybka akcja i przeskakujące klatki sprawiają że trzeba do tego clipu wracać jeszcze raz i jeszcze raz - ciągle odkrywając w nim coś na nowo, dostrzegając rzeczy które nie zawsze są na pierwszy rzut oka widoczne.
Myślę ze szybka akcja i przeskakujące klatki sprawiają że trzeba do tego clipu wracać jeszcze raz i jeszcze raz - ciągle odkrywając w nim coś na nowo, dostrzegając rzeczy które nie zawsze są na pierwszy rzut oka widoczne.
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Teledysk na czasie, podobaja mi sie tam kolory i jak wmontowali MJ'a w rytm muzyki:) Teledysk jest lepszy niż One more chance!:)
Za dużo scen, migawek z koncertów które przelatują przez ekran w zawrotnym tempie. Z początku płaczliwie, myślałam, że ten teledysk będzie jedną wielką zwizualizowaną żałobą fanów, na szczęście zakończenie ma optymistyczną wymowę. Inny plus za koloryt - pastelowe, jasne barwy bardzo pasują do klimatu piosenki.
Ogólnie podoba mi się.
Ogólnie podoba mi się.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Teledysk jest piękny.. taki optymistyczny dla mnie..
Dzieci , Ludzie patrzacy w niebo i usmiechajacy się .. do niego.
Poza tym tam widac tyle MIŁOSCI i to jest takie piękne.
Mi się zajawka podobała, ale teraz po całosci jak zobaczyłam jestem w wiekszym szczesciu i radosci ze powstał taki klip :D
Oczywiscie nie obyło się bez łez ..
Michaelowi by się napewno podobało. Piosenka mi sie bardzo podoba i ciesze się ze ona jest jako singiel :D
Dzieci , Ludzie patrzacy w niebo i usmiechajacy się .. do niego.
Poza tym tam widac tyle MIŁOSCI i to jest takie piękne.
Mi się zajawka podobała, ale teraz po całosci jak zobaczyłam jestem w wiekszym szczesciu i radosci ze powstał taki klip :D
Oczywiscie nie obyło się bez łez ..
Michaelowi by się napewno podobało. Piosenka mi sie bardzo podoba i ciesze się ze ona jest jako singiel :D
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Hold my hand jako singiel nie jest może arcydziełem, ale piosenka+ teledysk.. Nie wiem, ale ma to coś. naprawdę. Że kiczowaty? Nie podobałby się Michaelowi? Czy ja wiem? Jest pełen optymizmu i nadziei, jakos tak.. podbija piosenkę, nadaje jej słowom realny wydźwięk. Wszystko ze sobą ładnie współgra, jak najbardziej mi się podoba.
edit: Objerzałam jeszcze raz - naparwde mi się podoba. A ci wszyscy ludzie pokazywani w róznych ujęciach i przeplatani z MJem kojarza mi się własnie z ludźmi, kórych Michael zaraził swoją pasją i miłością do świata. Takie ładne pokazanie, ze w kazdym miesjcu na Ziemi jest ktoś na kogo Michael miał wpływ i że ta dobra energia nigdy nie zniknie ;)
edit: Objerzałam jeszcze raz - naparwde mi się podoba. A ci wszyscy ludzie pokazywani w róznych ujęciach i przeplatani z MJem kojarza mi się własnie z ludźmi, kórych Michael zaraził swoją pasją i miłością do świata. Takie ładne pokazanie, ze w kazdym miesjcu na Ziemi jest ktoś na kogo Michael miał wpływ i że ta dobra energia nigdy nie zniknie ;)
Ostatnio zmieniony czw, 09 gru 2010, 18:20 przez ona, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-