Oświadczenie Dominica Cascio odnośnie płyty
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- La_Pantera_Rosa
Ja myślę, że to moze byc dlatego, ze plyta jeszcze oficjalnie nie wyszła znaczy to tak jakby jej nie było .....i dlatego nei mozna zadnych krokow w ta strone uczynic. Z drugiej strony jakby mieli zamiar z jakims pozwem wystapic to by kłapali dziobami o tym na twitterze juz napewno. Naprawde to wszystko jest dziwne conajmniej...
Ain't no sunshine when he's gone :(
nawet jak plyta wyjdzie, to ani Tarryl ani nikt inny nic nie bedzie mogl zrobic. Jaka sprawa sadowa? Jak oni udowodnia, ze to nie Michael? Tym bardziej, ze sami wiedza, ze Michael tam jest, tyle ze zmiksowany z innym wokalem. Nie maja zadnych kopii roboczych, zadnych demowek, wiec Sony moze im sie smiac prosto w twarz. Co do Tarryla i Teddego, obaj zachowuja sie niepowaznie, ale w tej sprawie, mimo wszystko bardziej wierze Tarrylowi. Jakie motywy nim kieruja, to juz jego sprawa, ale jak dla mnie, Teddy cos kreci. Nie zapominajmy, ze Teddy ma tez wlasne biznesy, a biorac pod uwage zblizajaca sie trase Blackstreet, jemu tez by sie przydalo troche rozglosu ;)
Pamietacie milli vanilli,ludzie dostali odszkodowania za to ze sie okazalo ze to nie oni spiewaja na piosenkach ! Tak,wyplacali ludziom pieniadze bo ludzie zaczeli wytaczac pozwy bo czuli sie oszukani,to samo moznaby zrobic teraz ,kto chce jakies pociete chamsko piosenki na sylaby z powklejanym glosem majkela miedzy jakiegos innego faceta ktory sie sili zeby go udawac.
-----------------------
m.
-----------------------
m.