Bad- Alternative Mix Demo (ULTRA RARE!)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
matik7777

Bad- Alternative Mix Demo (ULTRA RARE!)

Post autor: matik7777 »

Bootleg, niedoszły materiał które $ony miało wydac. Jeszcze rzadsze niż "The Bad Mixes".
Obrazek

http://www.mediafire.com/?rtfkcvb2x6iw6ip

bez hasła
Ostatnio zmieniony śr, 15 gru 2010, 14:56 przez matik7777, łącznie zmieniany 1 raz.
Mandey

Post autor: Mandey »

:lal: :lal: :lal:
Pokłony! Wujek Mandey, jak widzi napis BAD to... nieważne!
Mixy i extended jakich wcześniej nie słyszałem. W ogóle nie wiedziałem, że takie wydawnictwo istnieje.
Gdzie to dorwałeś młody człowieku jeśli można spytać? Nie chcesz może sprzedać jak posiadasz na CD? Wezmę pożyczkę z banku jak trza będzie. ;-)
Ostatnio zmieniony wt, 14 gru 2010, 21:31 przez Mandey, łącznie zmieniany 1 raz.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
matik7777

Szczerze? Nie pamiętam. Chyba kiedyś sciągnąłem. Leżało i gniło sobie na moim twardzielu, aż dzisiaj znalazłem i wrzuciłem. Muszę się troszkę poszperac bo może inne perełki znajdę. :hahaha: A tak, też uważam że mixy są super. Pozdro
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Mandey

Post autor: Mandey »

Mandey pisze:W ogóle nie wiedziałem, że takie wydawnictwo istnieje.
Willy pisze:Mixy są super ale to nie jest nic oficjalnego. Jeden z lepszych bootlegów.
I tyle w temacie. BTW dzięki za wrzutę i tak :)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
matik7777

Wiesz może Willly coś wiecej o tym bootlegu? Rok wydania, kto go "popełnił" itd.
Detox

Post autor: Detox »

matik7777 pisze:Wiesz może Willly coś wiecej o tym bootlegu? Rok wydania, kto go "popełnił" itd.
Mi się wydaje ,że to wyciekło jakoś w 2007. Nie wiem czemu ale miałem już to na dysku ale nie pamiętam kiedy i skąd to pobrałem.

Wiem tyle ,że to jakieś niedoszłe wydawnictwo ,z którego $ony zrezygnowało. Tak mam napisane w notatniku dołączonym do tej paczki.
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Zaraz to jest oficjalne wydawnictwo. Znaczy można to kupić na CD czy coś takiego?
Obrazek
Awatar użytkownika
matik7777

marcinokor pisze:Zaraz to jest oficjalne wydawnictwo.
To miało byc oficjalne wydawnictwo. To co umieściłem to bootleg
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Chyba niektóre z tych mixów na mjtunes leciały, bo po przesluchaniu coś kojarzę ;) dzięki za wrzucenie.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
ODPOWIEDZ