Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
Spotkanie było jak zwykle udane :D. Świecznik od Mikołaja już ma swoje miejsce na mojej półce ;D :D
A zdjęcia są ciekawe, szczególnie te w Super Bryce ;D.
Horror na wielkim ekranie chętnie bym zobaczyła, bo lubie sie czasami pobać ;D. A w kinie na takim filmie byłam tylko raz. Ale nie wiem jak to będzie z moim czasem, bo z Opola jednak jest kawałek do Katowic, no ale skoro seans zaczyna sie o 21.00 to może dam rade się pojawić :).
Co do spotkania 28 grudnia, jestem jak najbardziej za (mogą być kręgle) :D
A zdjęcia są ciekawe, szczególnie te w Super Bryce ;D.
Horror na wielkim ekranie chętnie bym zobaczyła, bo lubie sie czasami pobać ;D. A w kinie na takim filmie byłam tylko raz. Ale nie wiem jak to będzie z moim czasem, bo z Opola jednak jest kawałek do Katowic, no ale skoro seans zaczyna sie o 21.00 to może dam rade się pojawić :).
Co do spotkania 28 grudnia, jestem jak najbardziej za (mogą być kręgle) :D
To się bardzo cieszę, że trafiłam z wyborem.Erna Shorter pisze:p.s.a_gador – Twój prezent jest prześliczny, dziękuję kochana! :* Ja naprawdę mam słabość do tego typu rzeczy.

Jestem za.Erna Shorter pisze:A co byście powiedzieli na zlot we wtorek 28 XII, tak o godz. 18:00?
Ja też żałuję. Może następnym razem się uda.Erna Shorter pisze:Endko kochana [...] wielka szkoda, że nie było Cię z nami.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl

Jak najbardziej :) :)Erna Shorter pisze:Jedyna okazja, żeby spotkać się z Maro. sesese
Maro pasuje Ci?
to wstęnie albo i nie wstępnie 28 Grudzień,gdzie dokładnie ? jak za dawnych czasów pod Empikiem?

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Wreszcie tu dotarłam
Niestety ciągle w pracy jestem hehe
Widzę podziękowania dla mnie hihihi
No Dj był kiepski ale dobrze że cokolwiek Michaela puścił
Ogólnie spotkanie mi się podobało bardzo, końcowa imprezka super i nawet ja tańczyłam(ta która się wstydzi tańcować przy ludziach), stwierdzam też że chcę jeszcze
A skarpetki miluśkie i ciepluśkie hihi a Toffifee uwielbiam

Widzę podziękowania dla mnie hihihi
No Dj był kiepski ale dobrze że cokolwiek Michaela puścił

Ogólnie spotkanie mi się podobało bardzo, końcowa imprezka super i nawet ja tańczyłam(ta która się wstydzi tańcować przy ludziach), stwierdzam też że chcę jeszcze

A skarpetki miluśkie i ciepluśkie hihi a Toffifee uwielbiam

- majkelzawszespoko
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Uwaga, uwaga - Ogłoszenia parafialne ;D
Organizuje Sylwestra w Opolu w moim mieszkaniu. Jeśli ktoś z was miałby ochotę wpaść to zapraszam :D.
Jak ktoś się zdecyduje to pisać pw :).
Organizuje Sylwestra w Opolu w moim mieszkaniu. Jeśli ktoś z was miałby ochotę wpaść to zapraszam :D.
Jak ktoś się zdecyduje to pisać pw :).
Ostatnio zmieniony czw, 16 gru 2010, 22:58 przez Beti_90, łącznie zmieniany 1 raz.
Na kolorowym osiedlu :P?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- mimi-yoshi
Życzę szybkiego powrotu do zdrowiaErna Shorter pisze:Ziomki kochane
Ja zobaczę czy będę w stanie się zjawić na zlocie w pt.bo mam zapalenie zatok i to dosyć ostre i muszę siedzieć w domu. Zobaczę jak będę się czuć.
Pozdrawiam

A ktoś się w końcu do tego kina jutro wybiera?
28- ego potwierdzam także swoją obecność ; ).
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.