[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Monika75

Post autor: Monika75 »

Witam,mnie w najbliższym czasie nie będzie na sobotnich spotkaniach...nie wiem jeszcze jak długo...na pewno cały grudzień....pozdrawiam...
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Post autor: agnieszka1978 »

1.Jeanny100
2.agnieszka1978

Będe!!!!!!!!!!!Nie będzie Weroniki w każdym razie na miejscu wybierzemy co bedziemy tańczyć, żeby ten czas nie poszedl na marne. Chcialabym wiedzieć kto jeszcze będzie oprocz mnie i Jeanny ...z tego co wiem to ma być tez Patrycja.....Ludziska chciałabym pelnej motywacji naszej grupy....Zależy mi na Was kochani!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Moi Drodzy

W sobotę 18 grudnia-zajęcia rozpoczynają się o godzinie 11.30 i potrwają dwie godziny.Bardzo proszę o punktualność oraz pełną mobilizację.I bardzo bym chciała/nie tylko ja/żeby zawitało jak najwięcej tancerzy...to ostatnie spotkanie w tym roku.

Lista:
1.Dżozefa_milion
2.Stefa_bilion nenene

P.S.Asiacity,janet.em,Annie_17,nat_poznań,MJ_Angel-mam nadzieje że się postaracie wpaść.
;-)
Obrazek

Post autor: weronika_poznan »

stefa bilion będzie hahahahahahahaha :D :D :D

w sobotę chciałabym zobaczyć, że Wam zależy, kochani!!!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
kakamil225

GG

Post autor: kakamil225 »

Witam! Kochani wiem, że to może dziwnie zabrzmieć, ale jak wyszedłem ok 11 z domu to dopiero teraz wróciłem XD Chciałbym was prosić o gg, piszcie mi na pw. Potrzebuję tego do celów organizacyjnych. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
agnieszka1978

W każdym razie kakamil225 mój numer już masz...odpisalam na Twoją wiadomosć na GG....

Dalej chciałam podziękować za dzisiejsze zajęcia na Dance Teamie ( ostatnie w tym roku) i życzyć wszystkim Zdowych i Spokojnych Świąt Bozego Narodzenia....wielu prezentów i zeby ten nadchodzący rok 2011 był dla wszystkich Rokiem spełniającym najskytsze marzenia...Żeby udało się Nam dokonać rzeczy niezwykłych oraz tego żeby nasz zespół był dalej w tak doborowym towarzystwie ( mówie tutaj oczywiście o wszystkich Poznańskich fanach niezaleznie od tego czy tańczą z nami czy nie).....kochani jesteśmy JEDNĄ WIELKĄ RODZINĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i tak ma pozostać az do końca:)
Buziaczki dla wszystkich:)
Awatar użytkownika
kakamil225

Reszty numery gg już mam od jeanny, powinniście ode mnie dostać wiadomość. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Iskierka

Post autor: Iskierka »

Obrazek

PS. Do zobaczenia w styczniu ;]
Awatar użytkownika
Jeanny100

Iskierko czy nie mogłaś wybrać twarzy kleksona z ery THRILLER lub OFF THE WALL?Ta papa którą nam zapodałaś wygląda jak zdepnięta morda żaby... :smiech:

Ale życzenia są piękne...wzajemnie kochana...
i do zobaczenia w styczniu ;-)
Obrazek

Post autor: P.Y.T.95 »

A mnie ta 'papa' się akurat podoba. nenene

I wszystkim życzę wesołych świąt. ;-)
Monika75

Post autor: Monika75 »

Wszystkim Wesołych Świąt :-)
ta żaba jest super,
a TY Jeanny100 jestes niemożliwa :-)
Awatar użytkownika
kakamil225

Życzę wam wszystkim dużo optymizmu, uśmiechu na twarzy i Michaela żywego w wszystkich najprostszych czynnościach, które wykonujecie na co dzień. Niech nowy rok będzie owocny w sukcesy oparte na silnym zaufaniu i współpracy.

kakamil225 :dance:
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Mi sie podoba Michael Iskierki...zresztą ja takiego Michaela uwielbiam...a tak ogólnie to Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!! i Michaelowego Sylwestra:)
Jeanny nie dalam rady się z Tobą spotkac przed Świetami ( za dużo pracy).....Mam nadzieję, że w Starym roku sie jeszcze spotkamy....
Awatar użytkownika
Jeanny100

Moi Drodzy

Po dłuższej nieobecności czas reaktywować wątek spotkań LUDOWEGO ZESPOŁU PIEŚNI I TAŃCA o wdzięcznej nazwie MICHAEL JACKSON DANCE TEAM POZNAŃ :mj:

Pierwsze spotkanie w tym roku odbędzie się w SOBOTA 08.01.2011,godzina 11.30klub GIRLS&FIT ul.Bydgoska 5.

Zapraszamy wszyskich stałych mniej stałych i chcących dołączyć tancerzy tudzież fanów odznaczających się kretywnością nie mniejszą od mojej glupija

I na koniec jedna serdeczna prośba-proszę o punktualność -która w zeszłym roku-nie ukrywajmy-nie była najmocniejszą stroną co poniektórych członków zespołu nenene

Dziękuję za uwagę
DŻOZEFUNIA_MILION
Obrazek

Nie dam rady w tę sobotę zawitać na Dance Team ani w nastepna też nie....Za duzo teraz mam na głowie....Nie jestem aż tak kreatywna jak Ty Jeanny:)----> żart.....Teraz nie moge w tę sobote bo musze jechac do pracy po pieniądze a godzina spotkania z moim szefem pokrywa się z godzina Dance Teamu ( dowiedzialam sie wczoraj dopiero)W przyszła sobotę nie mogę bo nie ma mnie w Poznaniu w ogóle. W każdym razie prosze mnie policzyć przy płaceniu za Dance Team to ze mnie nie bedzie nie znaczy ze nie dołożę się do składki za zespół...moja strata ze nie będę.....
Dawno Was nie widzialam kochane i tęsknię....
ODPOWIEDZ