Jeanny100 pisze:No cóż-dla takiej rasowej fanki z rodowodem
no cóż, szkoda, że ja nią nie jestem
Zapomniałam że zbyt słabo się znamy żebyś zrozumiała ironię ukrytą w zacytowanej przeze mnie wypowiedzi.Zapamiętaj sobie raz na zawsze że nigdy nie nazwałam siebie fanką kleksona jak długo mój nick żyje na tym forum.A geneza tego zaprzeczenia jest krótka i treściwa,a mianowicie nigdy nie lubiłam kiedy ktoś próbował mnie zaszufladkować w z góry przyjętych schematach.Pozatym ja zawsze wierzyłam że MJ jest dla mnie kimś więcej niż tylko idolem
Wzruszające prawda?
Aha i jeżeli uznałaś że moja wypowiedz odnośnie wypadu do Multikina na Sylwestra jest wyśmiewająca ten pomysł to bardzo Ciebie PRZEPRASZAM.
Ale nie zmienia to faktu że dla mnie nadal jest to oferta mało atrakcyjna
kiedy się spotykamy? może jakiś browarek przed świętami w jakimś pubie hmm;> może sobota gdzieś na starym? ;) piszcie kto się pisze ;) a może nawet do charyzmy wpadniemy? dawno tam nie byłam i powiem szczerze że się troszku stęskniłam ;)
Ja jestem jak najbardziej ZA
CHARYZMA to strzł w dziesiątkę-dawno tam nie byliśmy.Czy to będzie luźne spotkanie czy wzorem innych miast spotkanie a'la gwiazdkowe?
a nawet jak jakimś cudem się ruszę to muszę pojawić się na 18nastce przyjaciółki.
nie dostaniecie po gwiazdorku od onlykate. poza tym w tym roku poznańscy fani byli wyjątkowo niegrzeczni. ;]
Pisze się na spotkanie, ale moge jedynie w piątek, bo mam teraz dwa dni wolnego a sobota i niedziela do 24 w pracy:(...Za to na dzień dzisiejszy mój Sylwester na rano jetsem w pracy( mam nadzeieję,że nic sie nie zmieni)!!!!!!!!!!!!!!!!Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!Cieszę się jak dziecko, bo sklep w Sylwesta do 23 czynny!!!!!!!!!!
BasiaM pisze:
Coś mi się widzi, że Jeanny odstraszyła ludzi swoim obśmiewaniem innych pomysłów (niż jej własne)
A mnie się wydaje że twoja wypowiedż Basiu nie ma nic wspólnego z prawdą.
To nie moja wina że ludzie zapomnieli o istnieniu forum fanów Michaela Jacksona i nie mają czasu tutaj zaglądać.Tak się głupio składa że mam dobry kontakt z fanami i wiem że co poniektórzy po prostu nie mają czasu tutaj zaglądać ze względu na inne obowiązki.No cóż...podzielność czasu to trudna sztuka...ale nie niemożliwa.Pozatym nie zapominajmy że część ludzi to osoby wciąż uzależnione od rodziców także proszę nie zwalać tutaj teraz niedyspozycyjności na to że osoby te kierowały się moimi opiniami co do imprezy organizowanej przez multikino.Aż takiego wpływu na fanów to ja nie mam nad czym czasem ubolewam.No chyba że jest coś o czym nie wiem to mnie oświeć.
Po raz kolejny napiszę że forum służy po to żeby się wypowiadać i jak na razie oprócz Ciebie droga Basiu i koleżanki Marii nikt inny nie zauważył w mojej wypowiedzi nic co sugerowałoby że się naśmiewam.Użyłam ironii a to różnica taka jak między białym kleksonem a czarnym kleksonem.I bez insynuacji proszę...
SPOTKANIE ODBĘDZIE SIĘ W PIĄTEK 17 GRUDNIAa nie tak jak wcześniej planowaliśmy w sobotę.W klubie CHARYZMA.godz 21.00
Aha i nie bójcie się Jeanny, (nie taki diabeł straszny jak go malują) tylko czasami gryzie i szczypie ale to raczej tylko mnie bo ja lubię ją denerwować