Żeby płyta z remixami o nazwie MICHAEL biła rekordy sprzedaży ???
I przekonała Sony że warto oszukiwac klamac i robić remixy i pchać je ludziom jako nowe piosenki MJa... lub co gorsza tworzyć podróbki????
Niech Sony zobaczy że moze Lepiej naprawde wziąsc prawdziwe pisoenki Jacksona ktore nagrywal ostatnio na nową płyte i takie jakie są je wydać.
I założe sie ze bedzie to mialo wieksza sprzedaż...
Ja nie mowie ze mi sie MICHAEL nie podoba... ale że to nie tak sie powinno wydawać...
A czego sie teraz bać??? Ja myśle ze już nigdy nie dostaniemy 100% nowej płyty MJa bez takich oszukańczych zabiegów jakie mamy na MICHAEL. A nawet jeśli byśmy dostali to jaka pewność ze w nie nie ingerowano?
Czy to takie ważne zeby te plyty teraz miały wielką sprzedaż??
Mysle ze nie...
Ważne jest to ze takie płyty jak Thriller, Bad Dangerous History i inne ktore wydawal 100% M JACKSON byly genialne i biły rekordy sprzedaży.
To co osiągnął MJ mierzy sie względem Tylko tego co sam osobiscie doprowadzal do konca i wydawał...
Tak ze mi akurat jest obojętne czy płyta MICHAEL ma duzą sprzedaz czy małą...
To było ważne wtedy tylko wtedy gdy MJ sam osobiscie wydawał własne płyty! Stał się Fenomenalnym artystą a wydawane przez innych ludzi jakieś tam skladanki poremixowane itp.. nie mają nic do rzeczy !
A nie słyszales o tym ze jeśli posiadasz orginał mozesz sobie zrobić kopie lub ściagnąc kopie z neta już legalnie jako kopia zapasowa?? Do samochodu itp...Esposito pisze:Hm, fajny pomysl, nie pomyslalem o tym.. Invincivible kupilem 5, innych albumow tez mam po kilka wiec Michaela tez kupie kilka.Kupie nie ze wzgledu by przeciwdzalac bojkotowi, ale dla zaspokojeniu glodu 9 lat bez nowej plyty oraz dla wlasnej wygdy: bede mial i w salonie i w sypialni i w gabinecie i samochodzie oraz jak sie ktoras zniszczy to bede mial w zapasie :)Megi1975 pisze:bojkot pogorszy sprzedaż i zeby tak nie było wielu fanów w proteście przeciw bojkotowi kupi więcej niż jeden egzemplarz, gdyż uwazają taki bojkot za szodliwy
Nie napychaj kieszeni SONY bo tylko ich przekonasz by nastepna płyta rownież zawierala podróbki i remixy...
a potem sie pogubimy co jest prawdziwym unreleased a co oszukanym remixem... Kup jedną do kolekcji na półke i wystarczy...
Jak chcesz wielce podniesc wyniki sprzedaży płyt to kup jeszcze po kilka History Bad, Invincible ;)