Kosz sam w sobie jest super, bo troche sie rozjasnia obraz w pozostalych dzialach, kiedy sie powyplewia rozne "kwiatuszki".
Fajnie, ze tematy nie sa w nim zamykane i mozna w nim grzebac.
Za czesto tam nie zagladam, przewaznie ot tak z ciekawosci.
I czasami odkrywam, ze ktos wyrzucil na smieci calkiem dobre rzeczy, z ktorych daloby sie sporo zrobic.
Nie wiem kto i czym sie kieruje przy tych forumowych czystkach, ale mam prosbe-propozycje.
Byloby mi bardzo milo, gdyby za kazdym razem moderator, ktory wrzucil temat do kosza, pisal ze to on. Takie zwykle podanie nicka malymi literkami na dole.
Czasami nie wiem czym sie ktos kierowal wywalajac tego czy tamtego kwiatuszka i chcialabym sie go czasem osobiscie zapitac na privie. A jak nie wiem kto to to nie moge.
Przewaznie moderatorzy "sluza narodowi" za co bardzo dziekuje. Jeno czasami mam watpliwosci i chcialabym wiedziec do kogo kierowac potencjalne pytania.
W koncu wrzucenie tematu do kosza to nie byle co. Nie wyrzucaja swoich rzeczy a potencjalne informacje mogace sluzyc wszystkim fanom. Niektore info faktycznie sa do kosza /moja subiektywna opinia/ a niektore nie /tez moja subiektywna opinia/.
Czasami znajduje w koszu pytania, na ktore sama chetnie bym uslyszala odpowiedz. Umieszczanie ich w koszu zmniejsza mozliwosc dowiedzenia sie co i jak, bo kto tam w sumie zaglada? Ja tam od dziecka lubilam bawic sie w smieciach

I w zwiazku z tym, ze "koszowanie" jest zajeciem odpowiedzialnym prosilabym moderatorow o podpisywanie sie pod kazdym wyrzuconym tematem.
MJowitek Smieciarz