Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Maria pisze:
Jeanny100 pisze:No cóż-dla takiej rasowej fanki z rodowodem
no cóż, szkoda, że ja nią nie jestem nenene
Zapomniałam że zbyt słabo się znamy żebyś zrozumiała ironię ukrytą w zacytowanej przeze mnie wypowiedzi.Zapamiętaj sobie raz na zawsze że nigdy nie nazwałam siebie fanką kleksona jak długo mój nick żyje na tym forum.A geneza tego zaprzeczenia jest krótka i treściwa,a mianowicie nigdy nie lubiłam kiedy ktoś próbował mnie zaszufladkować w z góry przyjętych schematach.Pozatym ja zawsze wierzyłam że MJ jest dla mnie kimś więcej niż tylko idolem nenene

Wzruszające prawda?

Aha i jeżeli uznałaś że moja wypowiedz odnośnie wypadu do Multikina na Sylwestra jest wyśmiewająca ten pomysł to bardzo Ciebie PRZEPRASZAM.

Ale nie zmienia to faktu że dla mnie nadal jest to oferta mało atrakcyjna nenene
Obrazek

Post autor: MJ_Angel »

no proszę.. często tu nie wchodze ale jak wejde to co rusz jakiś konflikt.
Laseczki spoko loko luz i spontan, jednym kino sie podoba, drugim nie a trzecich na to nie stać i gitara ;) BEZ NERWA DZIECIOCZKI kochane ;)
kiedy się spotykamy? może jakiś browarek przed świętami w jakimś pubie hmm;> może sobota gdzieś na starym? ;) piszcie kto się pisze ;) a może nawet do charyzmy wpadniemy? dawno tam nie byłam i powiem szczerze że się troszku stęskniłam ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Ja jestem jak najbardziej ZA ;-)
CHARYZMA to strzł w dziesiątkę-dawno tam nie byliśmy.Czy to będzie luźne spotkanie czy wzorem innych miast spotkanie a'la gwiazdkowe? ;-)
Obrazek

Post autor: onlyKATE »

ja Was normalnie zabije. :zgon:
cały rok chciałam się wybrać do charyzmy, a Wy wpadacie na to właśnie jak ja nie mogę się ruszyć,
a nawet jak jakimś cudem się ruszę to muszę pojawić się na 18nastce przyjaciółki.
nie dostaniecie po gwiazdorku od onlykate. poza tym w tym roku poznańscy fani byli wyjątkowo niegrzeczni. ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

hahaha :smiech:
no to Kasiu się uśmiałam xP
słońce musisz jakoś chociażna chwilę sie u nas pojawic w charyźmie bo cię pogryzę xP

umówmy się że przed charyzmą o 21 p.m. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

MJ_Angel pisze:
umówmy się że przed charyzmą o 21 p.m. ;)
Czy to oby nie będzie za późna godzina?Chciałabym żeby nasz okrągły stolik pod schodami na nas czekał.

A tak przy okazji mam nadzieje że nadamy temu spotkaniu jakiś wigilijny nastrój co nie?Jakiś barszczyk...no i gwiazdorek z czekolady glupija

Mnie ucieszy BILLIE JEAN z czekolady jak by kto pytał :lal:
Obrazek

widzę zero odzewu (oprócz Jeanny) to może odwołamy? bo we dwie to raczej cienko
Obrazek
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Post autor: agnieszka1978 »

Pisze się na spotkanie, ale moge jedynie w piątek, bo mam teraz dwa dni wolnego a sobota i niedziela do 24 w pracy:(...Za to na dzień dzisiejszy mój Sylwester na rano jetsem w pracy( mam nadzeieję,że nic sie nie zmieni)!!!!!!!!!!!!!!!!Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!Cieszę się jak dziecko, bo sklep w Sylwesta do 23 czynny!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

MJ_Angel pisze:widzę zero odzewu (oprócz Jeanny) to może odwołamy? bo we dwie to raczej cienko
Coś mi się widzi, że Jeanny odstraszyła ludzi swoim obśmiewaniem innych pomysłów (niż jej własne) :-)

pozdrawiam
Basia
Awatar użytkownika
Jeanny100

BasiaM pisze:
Coś mi się widzi, że Jeanny odstraszyła ludzi swoim obśmiewaniem innych pomysłów (niż jej własne) :-)
A mnie się wydaje że twoja wypowiedż Basiu nie ma nic wspólnego z prawdą.

To nie moja wina że ludzie zapomnieli o istnieniu forum fanów Michaela Jacksona i nie mają czasu tutaj zaglądać.Tak się głupio składa że mam dobry kontakt z fanami i wiem że co poniektórzy po prostu nie mają czasu tutaj zaglądać ze względu na inne obowiązki.No cóż...podzielność czasu to trudna sztuka...ale nie niemożliwa.Pozatym nie zapominajmy że część ludzi to osoby wciąż uzależnione od rodziców także proszę nie zwalać tutaj teraz niedyspozycyjności na to że osoby te kierowały się moimi opiniami co do imprezy organizowanej przez multikino.Aż takiego wpływu na fanów to ja nie mam nad czym czasem ubolewam.No chyba że jest coś o czym nie wiem to mnie oświeć.

Po raz kolejny napiszę że forum służy po to żeby się wypowiadać i jak na razie oprócz Ciebie droga Basiu i koleżanki Marii nikt inny nie zauważył w mojej wypowiedzi nic co sugerowałoby że się naśmiewam.Użyłam ironii a to różnica taka jak między białym kleksonem a czarnym kleksonem.I bez insynuacji proszę... ;-)

SPOTKANIE ODBĘDZIE SIĘ W PIĄTEK 17 GRUDNIAa nie tak jak wcześniej planowaliśmy w sobotę.W klubie CHARYZMA.godz 21.00
Obrazek

Jeanny nikt sie nie odzywał co do twojej i Marii kłótni bo po co sie wtranżalać w cudze problemy ;]

to w piątek będzie więcej ludzi?

Aha i nie bójcie się Jeanny, (nie taki diabeł straszny jak go malują) tylko czasami gryzie i szczypie ale to raczej tylko mnie bo ja lubię ją denerwować nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

siemka!
Słyszałam, że jakies spotkanie miało być w sobotę a ja tu nic nie widzę :(
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Ludu, ludu, wesołych świąt, udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku 2011 ! ;D
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

MichaelsAngel było spotkanie ba, nawet pierniki były xP trza było zajrzeć wcześniej na forum ;)

Wesołych Świąt, Pijanego(Szczęśliwego) Nowego Roku! nenene :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
kacperr95

Post autor: kacperr95 »

Drodzy Poznaniacy! nenene
Kiedy robimy jakis zlot?
Pytam, bo nie chce mi sie szukac w 118 stronach tego tematu. heh :P.
pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ