Nasze kolekcje

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

scorpsfan

Post autor: scorpsfan »

Wstawię , wstawię ! Mam nadzieję że kurier nie wyląduję gdzieś w zaspie ^^. Jeżeli chodzi o konkurs to dzwoniłem z jakieś 5 minut (po ostatnim wyrazie) na dwa telefony ;| . Kurde nigdy w życiu nic nie wygrałem , a tu nagle iPad z moim największym idolem japrosic . NIe wiem czy ktoś z was słyszał finał ale miałem cholerne szczęscie :happy: Ten chłopak z którym walczyłem był gdzieś na ulicy i samochody strasznie zagłuszały to co mówili do mnie prowadzący ... on zgłosił się jako pierwszy ale niedosłyszał pytania dlatego automatycznie przeszło na mnie ^^ .

PS. Dzięki wszystkim za gratulacje ;-)
Ostatnio zmieniony ndz, 19 gru 2010, 20:17 przez scorpsfan, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
kubag02

Post autor: kubag02 »

Jeeeny, wielkie gratulacje. Ale ci zazdroszczę, człowieku :-/ 150 takich iPadów na świecie, 1 w Polsce ... To trzeba mieć farta ...
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

Niedawno wylicytowałem kilka ciekawych rzeczy na E-Bay
PS: Teraz poluje na stand z płyty Michael :knuje:

Stand Invincible
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Vision wersja Japońska
Obrazek

Oraz Michael też z Japonii
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

Mjpolsat pisze:Vision wersja Japońska
czy możesz poprawić to zdjęcie, chętnie zobaczyłbym fotki Japońskiego Vision ... (jak wygląda i czy jest dodatkowy Japoński booklet?)

Mjpolsat pisze:Oraz Michael też z Japonii
ale to jest zdjęcie z aukcji, czy mógłbyś podzielić się swoimi? jak prezentuje się Japoński booklet?
Trouble

Post autor: Trouble »

Mjpolsat- ile dałeś za stand i japońskiego Michaela?
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

Abe Wszystkie zdjęcia są z aukcji z Ebeya jeszcze żadna z tych rzeczy oprócz standu nie przyszła . Jak płyty przyjdą do mnie to wstawię fotki.
Trouble Stand kosztował ok 300 zł z przesyłką z Australii
Michael kosztował 100zł plus wysyłka ale jakieś grosze .

Jak by ktoś chiał wiedzieć to uprzedzę jego pytanie i powiem że za Vision dałem 318zł z przesyłką
Obrazek
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Post autor: Heart-break-er »

Dzisiaj przyszedł mi singiel "You Rock My World" wydanie z Austrii.
Obrazek
Obrazek
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Do mojej kolekcji dołączyła dzisiaj książka pt. "Legenda Michael Jackson: król popu w dokumentach i fotografiach" To jest oficjalnie moja ulubiona książka o Michaelu, chociaż tłumacz popełnił trochę błędów. Zdjęcia są zniewalające :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
dirtydiana1991

Post autor: dirtydiana1991 »

marcinokor pisze:Do mojej kolekcji dołączyła dzisiaj książka pt. "Legenda Michael Jackson: król popu w dokumentach i fotografiach" To jest oficjalnie moja ulubiona książka o Michaelu, chociaż tłumacz popełnił trochę błędów. Zdjęcia są zniewalające :love:

Zgadzam się z Tobą w 100%, ;-) .
Posiadam to wydawnictwo z tym,że angielskie :mj:
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

To ja sie pochwale że do mojej kolekcji w dniu dzisiejszym dołączyło Invincible w wersji Japan Mini LP. :happy:

Obrazek
Awatar użytkownika
Ola2003

Post autor: Ola2003 »

"Michael", Japan Edition zawiera, oprócz kolorowgo, anglojęzycznego bookletu również czarno-biały w języku japońskim

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Uploaded with ImageShack.us

Hot Toys 10th Anniversary Exclusive - MIS10 - 1/6 scale Michael Jackson (Beat It version) Collectible Figure

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Thriller 25th Collector's USA Editions (includes: previously unreleased on CD version of "Billie Jean" [1982 Radio Edit Remix], exclusive bonus tracks "Wanna Be Startin' Somethin' [1982 Dance Mix], "Thriller" [1982 Def Remix], "Billie Jean [1982 Club Remix])

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
PacioLMJ

Post autor: PacioLMJ »

sorki za pytanie od rzeczy ale poprostu nie wiem gdzie dostac Invincible?
prosze o odp.
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

W empiku trzeba dobrze przejrzeć półki, bo oni to chowają gdzieś w głębi. Ja swoje kupiłem w Mediamarkt był tylko jeden, jedyny egzemplarz.
Obrazek
Awatar użytkownika
dirtydiana1991

Post autor: dirtydiana1991 »

Do mojej kolekcji dołączyła kurtka ''technicznych'' z trasy HIStory World Tour,kalendarz na 2011 - >

http://allegro.pl/michael-jackson-kalen ... 921140.htm

http://allegro.pl/kurtka-michael-jackso ... 44311.html :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj:
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Moja kolekcja jest dość skromna - Vision, This is it i zestaw dwóch płyt cd z największymi przebojami ,,wybranymi przez polskich fanów". Nic więcej nie będę kupywał, bo nie jestem maniakiem, który kupuje wszystko, co ma napisane ,,Michael Jackson", mam to, co chcę. Zastanawiam się nad tą nową płytą z niewydanymi przebojami, ale wstrzymuję się, dopóki nie wyjaśni się, kto śpiewa 3 podejrzane utwory. Ale najprawdopodobniej wogóle jej nie kupię.
Planuję jeszcze sobie zrobić amatorską płytę dvd z ulubionymi wykonaniami na żywo różnych piosenek i paroma wywiadami.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
ODPOWIEDZ