Nasze kolekcje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Wstawię , wstawię ! Mam nadzieję że kurier nie wyląduję gdzieś w zaspie ^^. Jeżeli chodzi o konkurs to dzwoniłem z jakieś 5 minut (po ostatnim wyrazie) na dwa telefony ;| . Kurde nigdy w życiu nic nie wygrałem , a tu nagle iPad z moim największym idolem . NIe wiem czy ktoś z was słyszał finał ale miałem cholerne szczęscie Ten chłopak z którym walczyłem był gdzieś na ulicy i samochody strasznie zagłuszały to co mówili do mnie prowadzący ... on zgłosił się jako pierwszy ale niedosłyszał pytania dlatego automatycznie przeszło na mnie ^^ .
PS. Dzięki wszystkim za gratulacje
PS. Dzięki wszystkim za gratulacje
Ostatnio zmieniony ndz, 19 gru 2010, 20:17 przez scorpsfan, łącznie zmieniany 2 razy.
czy możesz poprawić to zdjęcie, chętnie zobaczyłbym fotki Japońskiego Vision ... (jak wygląda i czy jest dodatkowy Japoński booklet?)Mjpolsat pisze:Vision wersja Japońska
ale to jest zdjęcie z aukcji, czy mógłbyś podzielić się swoimi? jak prezentuje się Japoński booklet?Mjpolsat pisze:Oraz Michael też z Japonii
Abe Wszystkie zdjęcia są z aukcji z Ebeya jeszcze żadna z tych rzeczy oprócz standu nie przyszła . Jak płyty przyjdą do mnie to wstawię fotki.
Trouble Stand kosztował ok 300 zł z przesyłką z Australii
Michael kosztował 100zł plus wysyłka ale jakieś grosze .
Jak by ktoś chiał wiedzieć to uprzedzę jego pytanie i powiem że za Vision dałem 318zł z przesyłką
Trouble Stand kosztował ok 300 zł z przesyłką z Australii
Michael kosztował 100zł plus wysyłka ale jakieś grosze .
Jak by ktoś chiał wiedzieć to uprzedzę jego pytanie i powiem że za Vision dałem 318zł z przesyłką
- Heart-break-er
- marcinokor
- dirtydiana1991
marcinokor pisze:Do mojej kolekcji dołączyła dzisiaj książka pt. "Legenda Michael Jackson: król popu w dokumentach i fotografiach" To jest oficjalnie moja ulubiona książka o Michaelu, chociaż tłumacz popełnił trochę błędów. Zdjęcia są zniewalające
Zgadzam się z Tobą w 100%, .
Posiadam to wydawnictwo z tym,że angielskie
"Michael", Japan Edition zawiera, oprócz kolorowgo, anglojęzycznego bookletu również czarno-biały w języku japońskim
Uploaded with ImageShack.us
Hot Toys 10th Anniversary Exclusive - MIS10 - 1/6 scale Michael Jackson (Beat It version) Collectible Figure
Thriller 25th Collector's USA Editions (includes: previously unreleased on CD version of "Billie Jean" [1982 Radio Edit Remix], exclusive bonus tracks "Wanna Be Startin' Somethin' [1982 Dance Mix], "Thriller" [1982 Def Remix], "Billie Jean [1982 Club Remix])
Hot Toys 10th Anniversary Exclusive - MIS10 - 1/6 scale Michael Jackson (Beat It version) Collectible Figure
Thriller 25th Collector's USA Editions (includes: previously unreleased on CD version of "Billie Jean" [1982 Radio Edit Remix], exclusive bonus tracks "Wanna Be Startin' Somethin' [1982 Dance Mix], "Thriller" [1982 Def Remix], "Billie Jean [1982 Club Remix])
- marcinokor
- dirtydiana1991
Do mojej kolekcji dołączyła kurtka ''technicznych'' z trasy HIStory World Tour,kalendarz na 2011 - >
http://allegro.pl/michael-jackson-kalen ... 921140.htm
http://allegro.pl/kurtka-michael-jackso ... 44311.html
http://allegro.pl/michael-jackson-kalen ... 921140.htm
http://allegro.pl/kurtka-michael-jackso ... 44311.html
- kamiledi15
Moja kolekcja jest dość skromna - Vision, This is it i zestaw dwóch płyt cd z największymi przebojami ,,wybranymi przez polskich fanów". Nic więcej nie będę kupywał, bo nie jestem maniakiem, który kupuje wszystko, co ma napisane ,,Michael Jackson", mam to, co chcę. Zastanawiam się nad tą nową płytą z niewydanymi przebojami, ale wstrzymuję się, dopóki nie wyjaśni się, kto śpiewa 3 podejrzane utwory. Ale najprawdopodobniej wogóle jej nie kupię.
Planuję jeszcze sobie zrobić amatorską płytę dvd z ulubionymi wykonaniami na żywo różnych piosenek i paroma wywiadami.
Planuję jeszcze sobie zrobić amatorską płytę dvd z ulubionymi wykonaniami na żywo różnych piosenek i paroma wywiadami.