Abe pisze:... ale to z czego się cieszysz w dużej mierze zostało już wydane ponad 10 lat temu i wyglądało (i brzmiało) o wiele lepiej ..Elena pisze:ale ja ciesze sie z tego co jest.![]()
To z czego się możemy cieszyć, to to, że w końcu oficjalnie zostały wydane inne short films, które wcześniej dostępne były wyłącznie poprzez niezbyt legalne środki dostępu ..
Ok,zgadzam sie.
Mowilam,ze byloby lepiej gdyby...Ale na gdybaniu niczego nie zbudujemy.
Jest takie,a nie inne wydanie.
Z poprzednich wydan tez bylam zadowolona.
Takie czeste narzekanie jest bardzo toksyczne.Ja widze wszystkie mankamenty Vision,co nie zmienia faktu mojego zadowolenia.
Nie bede wchodzic w szczegoly,ale dla mnie to kawal historii,nie tylko MJ,ale takze mojej.
Jesli w zyciu czlowieka istnieje ktos,dzieki komu zyje,docenia zycie,potrafi patrzec dookola,dostrzegac dobro i zlo-to ten ktos,kto towarzyszy mi w zyciu jest dla mnie wyjatkowy,niesmiertelny,wazny.
Szanuje dorobek MJ,caly.
Tak jak za Jego zycia wielu od Niego tylko wymagalo,narzekalo:kiedy plyta,ajak byla plyta,to krecenie nosem:ta piosenka brzydka,mogli dac inna,czemu nie ma tej piosenki.
Jestesmy tylko ludzmi,kazdemu sie nie dogodzi,kazdy ma inne gusta.
Szanuje wypowiedzi i oceny odmienne od moich,ale niektore byly poprostu dla mnie przykre.
Ja tez chcialabym miec w zyciu wszystko o czym marze i na co czekam.
Kiedys myslalam,ze to pewnik.
Pewnego dnia zrozumialam,ze zycie pisze inne scenariusze i nie wystarczy tylko chciec,bo tak ma byc i koniec.
To mnie nauczylo doceniac swiat dookola,cieszyc sie tym,co posiadam.
Moja postawa nie wyklucza walki i dazenia do spelniania marzen,ale zawsze pamietam o kruchosci zycia,ulotnosci chwil i to pomaga mi w odbieraniu rzeczywistosci pozytywnie.
Moze wyjdzie Vision w wersjii blu ray?
Tez kupie i tez bede sie cieszyc,nie bardziej niz z dvd.
Kwestia nastawienia.