Michael... Michael?
- Heart-break-er
- Michael-J-Forever
- Heart-break-er
- Heart-break-er
postanowiłam w końcu skmentować twoją twórczość. skupię się tylko na tym jednym rysunku, ponieważ nie chcę rozpisywać się na teat wszystkich. tak więc. rysuje dla przyjemności, może kidyś wstawię coś mojego. w przeciwieństwie do niektórych - skupię się na krytyce - dla twojego dobra, oczywiście.
4 rzeczy mi sie nie podobają - włosy, nos, usta, policzki.
włosy rysuj od głowy, nie od środka. najpierw rysuj pasma, po czym cieniuj, aby między dołem a górą pasma był jakby blask słońca (nie umiem lepiej opisać).
nos - za mały. wiem, że Michael miał mały nos, ale nie przesadzajmy... gdyby był roche większy byłoby ok. PROPORCJE!
usta - nie umiem dokłdnie opisać. nawet są ok, ale mogłaś porobić więcej cieni wokół ust. kącik ust pwoinien być łagodny, a ty nakresliłaś tutaj wieloma kreskami.
policzki - jak wiemy, miał wydatne kości policzkowe. na twoim rysunku tego w ogóle nie widać. mogłaś dorobić rónież więcej cieni.
to jest oczywiście moja subiektywna opinia . p prostu mówię co myslę i ni wychwalam pod niebiosa. czekam na kolejne twoje prace. ćwicz i pracuj.
pozdrawiam.
4 rzeczy mi sie nie podobają - włosy, nos, usta, policzki.
włosy rysuj od głowy, nie od środka. najpierw rysuj pasma, po czym cieniuj, aby między dołem a górą pasma był jakby blask słońca (nie umiem lepiej opisać).
nos - za mały. wiem, że Michael miał mały nos, ale nie przesadzajmy... gdyby był roche większy byłoby ok. PROPORCJE!
usta - nie umiem dokłdnie opisać. nawet są ok, ale mogłaś porobić więcej cieni wokół ust. kącik ust pwoinien być łagodny, a ty nakresliłaś tutaj wieloma kreskami.
policzki - jak wiemy, miał wydatne kości policzkowe. na twoim rysunku tego w ogóle nie widać. mogłaś dorobić rónież więcej cieni.
to jest oczywiście moja subiektywna opinia . p prostu mówię co myslę i ni wychwalam pod niebiosa. czekam na kolejne twoje prace. ćwicz i pracuj.
pozdrawiam.
- Heart-break-er
Czy może mnie miałaś na myśli?Susie<3 pisze:w przeciwieństwie do niektórych - skupię się na krytyce - dla twojego dobra, oczywiście.
PS.Nie zachwycam się jej rysunkami bez powodu.
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
(Blood On My Side)
chodziło mi po prostu że w przeciwieństwie do innych, bo prócz mnie nikt nic nie krytykował. ale prócz tych rzeczy które napisałam bardzo dobrze sobie radzisz. widać, że robisz ładne kontury i się starasz, nie spieszysz się, co jest bardzo ważne. czekam na kolejne prace.
pozdrawiam.
no raczej człowiek nie zachwyca się czymś bez powodu. po prostu skupiłam się na pokazaniu błędów. nie jestem święta, też je popełniam. pomimo tego, że krytykuję, nie uważam że wszystko wiem i jestem arcymistrzynią w rysowaniu. nie. po prostu interesuję się tym, a każdy człowiek, jak wiadomo, uczy się na błędach. jeszcze raz, to moja subiektywna opinia i nią nikogo nie obrażam.Heart-break-er pisze:PS.Nie zachwycam się jej rysunkami bez powodu.
pozdrawiam.
Okej, okej, spokooo
Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie czy mu się podobają moje rysunki czy nie.
Susie<3 dziękuję za Twoją opinię. Wiem, że szkice idealne nie są, co pisałam wcześniej, ale kształcę się
popracuję nad szkicami
Heart-break-er mogę mianować Cię swoim bodyguardem?
wyślij mi swoje prace na pw
bardzo bym chciała je obejrzeć, pomimo tego, że napisałeś, że są 'porażką'. Może ocenę zostawisz mi? (mnie? ech, ten polski
)

Susie<3 dziękuję za Twoją opinię. Wiem, że szkice idealne nie są, co pisałam wcześniej, ale kształcę się

Heart-break-er mogę mianować Cię swoim bodyguardem?

wyślij mi swoje prace na pw

Niezależnie od koloru skóry czy ilości operacji, miał to samo serce, ten sam śmiech, ten sam uśmiech, który potrafił zabić... ♥
- Heart-break-er
Castuse
Okey, wysyłam Ci moją pracę na PW. ;]
Tylko błagam, nie śmiej się.
PS. Co to jest
Okey, wysyłam Ci moją pracę na PW. ;]
Tylko błagam, nie śmiej się.
PS. Co to jest
?Castuse pisze:bodyguardem
Ostatnio zmieniony ndz, 26 gru 2010, 22:42 przez Heart-break-er, łącznie zmieniany 2 razy.
To Escape The World
(Blood On My Side)
(Blood On My Side)