Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- billiejean89
Czy ktoś z Was wie, kiedy MJ to powiedział?
"Pamiętajcie, że ludzki umysł zawiera w sobie największą potęgę tego świata. Nieważne, ile razy przyjdzie wam wykonywać tę samą rzecz - róbcie ją dopóty, dopóki nie zostanie dobrze zrobiona. Wierzcie w siebie niezależnie od tego, ile negatywnej energii ciągnie was w dół. Odrzućcie ją i pamiętajcie - będziecie tylko tymi, którymi chcecie być.
A najważniejsze, po stokroć najważniejsze, jest pozostanie skromnym. Tak skromnym jak nowo narodzone dziecko. Być może swojemu talentowi zawdzięczać będziecie siłę czy władzę nad ludźmi, ale nigdy nie dajcie się ponieść pysze ani dumie. To zguba ludzkości."
Jeszcze mała prośba. Jak ma ktoś zapis tej wypowiedzi w j.angielskim , prosze zamieśćcie tu. Dziex z gory.
"Pamiętajcie, że ludzki umysł zawiera w sobie największą potęgę tego świata. Nieważne, ile razy przyjdzie wam wykonywać tę samą rzecz - róbcie ją dopóty, dopóki nie zostanie dobrze zrobiona. Wierzcie w siebie niezależnie od tego, ile negatywnej energii ciągnie was w dół. Odrzućcie ją i pamiętajcie - będziecie tylko tymi, którymi chcecie być.
A najważniejsze, po stokroć najważniejsze, jest pozostanie skromnym. Tak skromnym jak nowo narodzone dziecko. Być może swojemu talentowi zawdzięczać będziecie siłę czy władzę nad ludźmi, ale nigdy nie dajcie się ponieść pysze ani dumie. To zguba ludzkości."
Jeszcze mała prośba. Jak ma ktoś zapis tej wypowiedzi w j.angielskim , prosze zamieśćcie tu. Dziex z gory.
No matter what, the most powerful thing in the world is the human mind and prayer, and belief in yourself and confidence and perseverance. No matter how many times you do it, you do it again until it’s right. And always believe in yourself. And not matter who’s around you that is being negative or thrusting negative energy at you, totally block it off. Because whatever you believe, you become.”
Michael Jackson spoke these words in an Online Audio Chat sponsored by GetMusic.com and RollingStone.com on October 26, 2001 with Anthony DeCurtis as the moderator.
Michael Jackson spoke these words in an Online Audio Chat sponsored by GetMusic.com and RollingStone.com on October 26, 2001 with Anthony DeCurtis as the moderator.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Ad.10. Zakochane?.. Nie rozumiem pytania.. W sensie ze za męża?Castuse pisze:
10. do dziewczyn :) byłyście kiedyś zakochane w Nim? minęło to Wam czy nadal trwa?
To ja odpowiem ze ja nie patrzyłam na niego jak na obiekt seksualny jak obecna młodzież na J.Biebera np.
Dlaczego a zapewne dlatego ze byłam za mała by to rozróżnić.. Ja patrzylam na niego oczyma dziecka i chyba to pierwsze wrażenie i to spojrzenie nadal mam.. I nawet jesli ogladając Come Together uwazam ze jest tam strasznie HOT to mimo to nie umiem myslec o nim jak o .. no własnie :D Ja zawsze uwazałam go za "tatę" bo to on był tym pierwszym od ktorego się zaczeła moja miłość do muzyki, tanca itp i do samego Michaela :D
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
1. przed #MICHAEL może palił. może dlatego większość twierdzi, że to nie on śpiewa /haha/Castuse pisze:1. MJ palił papierosy? widziałam Go na jednym zdjęciu z fajką Podejrzliwy
4. jakiego zapachu perfum używał? ;)
7. dlaczego się malował? (chodzi mi o oczy, rzęsy)
8. jak wyglądał bez makijażu oczu?
9. szczerze! spotkaliście zdjęcie, na którym wygląda okropnie?
10. do dziewczyn :) byłyście kiedyś zakochane w Nim? minęło to Wam czy nadal trwa? Nenenene
ale tak poważnie, to raczej NIE.
4. chyba najbardziej TOM FORD.
wygooglaj ( bo tu nie można wstawiać takich zdjeć ) z resztą był już ten temat stronę-dwie wcześniej jakoś.
7. bo lubił, "bo artysta zawsze musi wyglądać dobrze" itd.
8. kreski zawsze podkreślają oczy, kształtują je... z czasów Thriller i chyba wcześniej są zdjęcia bez make up'u przecież.
9. jasne! wspomniane wcześniej plastry, osobiście nie znoszę tych wszystkich piżam (spalić na stosie!), no i z zarostem zdecydowanie nie powinien się pokazywać
ale i tak go kocham ;))
10. byłam, jestem, nie minęło.
inaczej nie pisałabym fanfiction ;)
-
- marcinokor
czy wiecie z jakiego koncertu a raczej z jakiego miasta jest ten występ?
link poniżej.
http://www.youtube.com/watch?v=DwBpB1Ok ... re=related
wiadomo że trasa Bad.
czy jest gdzieś do ściągnięcia cały koncert?
link poniżej.
http://www.youtube.com/watch?v=DwBpB1Ok ... re=related
wiadomo że trasa Bad.
czy jest gdzieś do ściągnięcia cały koncert?
-
- billiejean89
Ja mam głupie pytanie. Oglądając np: koncert w Bukareszcie albo występ dla Grammy w 88' zauważyłem, że zawsze, gdy Michael wykonuje obrót, upada i chwilę leży na scenie, natychmiast ktoś do niego podchodzi, żeby pomóc mu wstać. To jest dla mnie jakieś dziwne. Czy taka reakcja wynika z tego, że Michael za młodu kilka razy zasłabł na próbach (z powodu swojej piórkowej wagi)? Ci ludzie z teamu bali się, że zasłabł?
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
- użytkownik popularnego serwisu YouTube