Gry

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
doman1

Post autor: doman1 »

ja teraz grywam w cs:s no i raz na jakiś czas włącze HEROES III...
Zapraszam na zajęcia taneczne 'Michael Jackson Style' w szkole tańca Smooth Moves Unique w Gdyni. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17. Dalsze info moge podać na gg <12707580>
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Ja czasami pogrywam w SPORE .
Gra twórców The Sims.
Polega praktycznie na tym samym co Simsy, ale jesteśmy kosmitami.
Na początku jesteśmy tak jakby takimi ' plemniczkami ' małymi komórkami.
Możemy być roślinożercami lub mięsożercami.
W końcu gdy urośniemy, wychodzimy na ląd .
Celem na lądzie jest to, aby urósł nam mózg .
Zbieramy punkty DNA i elementy, którymi potem możemy ' przystroić ' naszego towarzysza .
Można stać się również wszystkożercą zależnie od otworu gębowego.
Potem zaczyna się faza plemienia, gdzie dowodzimy stadem.
Gdy zdobędziemy zaufanie innych plemion możemy budować budynki i pojazdy. Jest to faza cywilizacji.
W końcu zdobywamy całą planetę i wyruszamy w kosmos naszym statkiem kosmicznym- faza kosmosu.
Najlepsze jest to, że wszechświat jest na prawdę ogromny, a gra nigdy się nie kończy .

Gram też w Gothica 3 .
Lubię też inne części tej serii.
Ogólnie jestem wielkim fanem tej serii.

No, to tyle. Pozdro : )
Obrazek
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

Grałem w Desetr Operations i Traviana (przeglądarkowe), ale raczej szybko nudzą mi się takie gry ;P Preferuje raczej pierwszoosobowe :D Call of Duty: Modern Warfare 2 jest wg mnie jedną z najlepszych gier dostępnych na rynku, jeśli nie najlepszą. Spec-Ops 69 gwiazdek, na multi 70 lvl 3 perstiż (nie ma szału, bo już nie przechodze na prestiże, ale może jeszcze ;P) W Assasins Creed jeszcze pykałem u kolegi. Nie ogarnąłem tej gierki, ale kolega bardzo sobie chwaliL, poza tym grafika robi wrażenie ;O
Tibia? hahaha. Grałem 10... minut :D Facepalm ;] Metin2... nie, nie dotykam takich gier ;P

kaem-> proszę edytować post, a nie pisać jeden pod drugim. Połączyłem oba w jeden.
Ostatnio zmieniony sob, 06 sie 2011, 14:42 przez 7cialko7, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Post autor: Heart-break-er »

Ja aktualnie gram w Tibię (na Pandori), kiedyś grałem w Heroes III (nie chwaląc się byłem najlepszy wśród kolegów)
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

Post autor: Krzychu Redhedzio »

Ja obecnie gram w "Blood Rayne" i "Saw" (ekranizacja filmowej "Piły").
Mega dobre gierki trzymające klimat.
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Grał ktoś w Dragon Age albo Mass Effect, Gothica?
Ja jestem dużym fanem gier RPG, właściwie to jedyne, w jakie gram.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Pitrzel pisze:Grał ktoś w Dragon Age albo Mass Effect, Gothica?

Tak, jak można zauważyć w moim poprzednim poście, również jestem fanem gier RPG .
Gothic jest moją ulubioną pozycją z dziedziny tych gier : D
G3 jest jednak trochę . . no, inny . . : >
nie podoba mi się za bardzo .
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

7cialko7 pisze:Call of Duty 2, Modern Warfare 2 oraz GTA San Andreas bądź GTA 4 ;]
Ja też cieszę się z twojej wypowiedzi ;-)
7cialko7 pisze:GTA San Andreas ;] Kto ukończył 100% bez kodów? Ja nie ;P Ale główne misje zaliczone ;D
Ja ;d Prosta jest ta gra xd . Z pomocą kumpla ( bo nie umiałam ) przeszłam misję z tym podskakiwaniem tego auta , nie umiałam xd
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

Ja ;d Prosta jest ta gra xd . Z pomocą kumpla ( bo nie umiałam ) przeszłam misję z tym podskakiwaniem tego auta , nie umiałam xd
Też miałem z tym problem za pierwszym razem, ale dało rade ;D
W ogóle nie wiedziałem, że ktoś już założył temat o grach i moja wypowiedź brzmi jak rozpoczęcie nowego tematu xD Ale już trudno ;]
Awatar użytkownika
--Mati--

Post autor: --Mati-- »

Ja aktualnie gram w serię STALKER (uważam, że to najlepsze gry jakie kiedykolwiek zostały zrobione).
Gram też trochę w GTA SA (głównie multiplayer, ale robię dużo modyfikacji do singla) oraz we Flight Simulator X.

Pochwalę się, że GTA SA i IV przeszedłem na 100% :smiech:
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

A właśnie , kto gra w Multiplayera GTA San Andreas? No kto ? Przyznawać się nenene
Awatar użytkownika
kubag02

Post autor: kubag02 »

Ja jestem zwolennikiem gier role-playing, ale tylko tych nowszych - chodzi mi o to, że nie potrafię grać w te "klasyki gatunku" takie, jak: Baldur's Gate, czy Icewind Dale. Dwie pozycje, które wymieniłem to czyste erpegi, które są dla mnie po prostu za mało nastawione na rozrywkę, a za bardzo na klimat, dialogi i fabułę. Granicą, która wyznacza moje upodobania co do RPG jest Gothic - chyba najstarszy erpeg, który mi się podoba. Za Gothikiem idą nowsze produkcje: Gothic 2 (z dodatkiem), Two Worlds, Fable: The Lost Chapters, Fable 2, Fable 3 (jestem maniakiem tej serii ;-) ) i z RPG to chyba tyle. Oprócz tego lubię jeszcze pograć czasem w Call Of Juarez (1 i 2), ale to chyba jedyne FPS'y, które lubię. Czasem wracam do trzech pierwszych części Harrego Pottera, ale cała reszta z nich to czyste zło :hahaha:
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
Detox

Post autor: Detox »

Zosia-MJ pisze:A właśnie , kto gra w Multiplayera GTA San Andreas? No kto ? Przyznawać się nenene
Grałem ale znudziło mi się ze względu na cheaterów i różnych dzieci ,które nie potrafią sklecić jednego poprawnego zdania w języku polskim..
--Mati-- pisze:Pochwalę się, że GTA SA i IV przeszedłem na 100% :smiech:
Przejdź całe GTA III nenene Mimo słabej grafiki to zdecydowanie najtrudniejsza część GTA..

To teraz przyznajcie się. Kto ma nowy dodatek do WoWa i wbił już 85 ;-)

Tak na marginesie zacząłem już kodowanie swojej pierwszej gry 3D ;-) Projekt się niestety raczej nie uda ze względu na "choinkowatość" a grę pewnie ukończę jedynie dla własnej satysfakcji ;-)
Awatar użytkownika
Susie<3

Post autor: Susie<3 »

Call od Duty 2 ;-)
lubie strzelanki nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
Mj_fan95

Post autor: Mj_fan95 »

Call of duty mw2 i black ops, speedway liga, Mirror's Edge™ przeszedłem kilka razy ale to lubie :D, Star Wars The Force Unleashed 2,Need for Speed(TM) Hot Pursuit
:>
ODPOWIEDZ