Gry
Ja czasami pogrywam w SPORE .
Gra twórców The Sims.
Polega praktycznie na tym samym co Simsy, ale jesteśmy kosmitami.
Na początku jesteśmy tak jakby takimi ' plemniczkami ' małymi komórkami.
Możemy być roślinożercami lub mięsożercami.
W końcu gdy urośniemy, wychodzimy na ląd .
Celem na lądzie jest to, aby urósł nam mózg .
Zbieramy punkty DNA i elementy, którymi potem możemy ' przystroić ' naszego towarzysza .
Można stać się również wszystkożercą zależnie od otworu gębowego.
Potem zaczyna się faza plemienia, gdzie dowodzimy stadem.
Gdy zdobędziemy zaufanie innych plemion możemy budować budynki i pojazdy. Jest to faza cywilizacji.
W końcu zdobywamy całą planetę i wyruszamy w kosmos naszym statkiem kosmicznym- faza kosmosu.
Najlepsze jest to, że wszechświat jest na prawdę ogromny, a gra nigdy się nie kończy .
Gram też w Gothica 3 .
Lubię też inne części tej serii.
Ogólnie jestem wielkim fanem tej serii.
No, to tyle. Pozdro : )
Gra twórców The Sims.
Polega praktycznie na tym samym co Simsy, ale jesteśmy kosmitami.
Na początku jesteśmy tak jakby takimi ' plemniczkami ' małymi komórkami.
Możemy być roślinożercami lub mięsożercami.
W końcu gdy urośniemy, wychodzimy na ląd .
Celem na lądzie jest to, aby urósł nam mózg .
Zbieramy punkty DNA i elementy, którymi potem możemy ' przystroić ' naszego towarzysza .
Można stać się również wszystkożercą zależnie od otworu gębowego.
Potem zaczyna się faza plemienia, gdzie dowodzimy stadem.
Gdy zdobędziemy zaufanie innych plemion możemy budować budynki i pojazdy. Jest to faza cywilizacji.
W końcu zdobywamy całą planetę i wyruszamy w kosmos naszym statkiem kosmicznym- faza kosmosu.
Najlepsze jest to, że wszechświat jest na prawdę ogromny, a gra nigdy się nie kończy .
Gram też w Gothica 3 .
Lubię też inne części tej serii.
Ogólnie jestem wielkim fanem tej serii.
No, to tyle. Pozdro : )

Grałem w Desetr Operations i Traviana (przeglądarkowe), ale raczej szybko nudzą mi się takie gry ;P Preferuje raczej pierwszoosobowe :D Call of Duty: Modern Warfare 2 jest wg mnie jedną z najlepszych gier dostępnych na rynku, jeśli nie najlepszą. Spec-Ops 69 gwiazdek, na multi 70 lvl 3 perstiż (nie ma szału, bo już nie przechodze na prestiże, ale może jeszcze ;P) W Assasins Creed jeszcze pykałem u kolegi. Nie ogarnąłem tej gierki, ale kolega bardzo sobie chwaliL, poza tym grafika robi wrażenie ;O
Tibia? hahaha. Grałem 10... minut :D Facepalm ;] Metin2... nie, nie dotykam takich gier ;P
kaem-> proszę edytować post, a nie pisać jeden pod drugim. Połączyłem oba w jeden.
Tibia? hahaha. Grałem 10... minut :D Facepalm ;] Metin2... nie, nie dotykam takich gier ;P
kaem-> proszę edytować post, a nie pisać jeden pod drugim. Połączyłem oba w jeden.
Ostatnio zmieniony sob, 06 sie 2011, 14:42 przez 7cialko7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Heart-break-er
- Krzychu Redhedzio
Ja też cieszę się z twojej wypowiedzi7cialko7 pisze:Call of Duty 2, Modern Warfare 2 oraz GTA San Andreas bądź GTA 4 ;]

Ja ;d Prosta jest ta gra xd . Z pomocą kumpla ( bo nie umiałam ) przeszłam misję z tym podskakiwaniem tego auta , nie umiałam xd7cialko7 pisze:GTA San Andreas ;] Kto ukończył 100% bez kodów? Ja nie ;P Ale główne misje zaliczone ;D
Też miałem z tym problem za pierwszym razem, ale dało rade ;DJa ;d Prosta jest ta gra xd . Z pomocą kumpla ( bo nie umiałam ) przeszłam misję z tym podskakiwaniem tego auta , nie umiałam xd
W ogóle nie wiedziałem, że ktoś już założył temat o grach i moja wypowiedź brzmi jak rozpoczęcie nowego tematu xD Ale już trudno ;]
Ja jestem zwolennikiem gier role-playing, ale tylko tych nowszych - chodzi mi o to, że nie potrafię grać w te "klasyki gatunku" takie, jak: Baldur's Gate, czy Icewind Dale. Dwie pozycje, które wymieniłem to czyste erpegi, które są dla mnie po prostu za mało nastawione na rozrywkę, a za bardzo na klimat, dialogi i fabułę. Granicą, która wyznacza moje upodobania co do RPG jest Gothic - chyba najstarszy erpeg, który mi się podoba. Za Gothikiem idą nowsze produkcje: Gothic 2 (z dodatkiem), Two Worlds, Fable: The Lost Chapters, Fable 2, Fable 3 (jestem maniakiem tej serii
) i z RPG to chyba tyle. Oprócz tego lubię jeszcze pograć czasem w Call Of Juarez (1 i 2), ale to chyba jedyne FPS'y, które lubię. Czasem wracam do trzech pierwszych części Harrego Pottera, ale cała reszta z nich to czyste zło 

"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
Grałem ale znudziło mi się ze względu na cheaterów i różnych dzieci ,które nie potrafią sklecić jednego poprawnego zdania w języku polskim..Zosia-MJ pisze:A właśnie , kto gra w Multiplayera GTA San Andreas? No kto ? Przyznawać się
Przejdź całe GTA III--Mati-- pisze:Pochwalę się, że GTA SA i IV przeszedłem na 100%

To teraz przyznajcie się. Kto ma nowy dodatek do WoWa i wbił już 85

Tak na marginesie zacząłem już kodowanie swojej pierwszej gry 3D