Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Man in the mirror
Santa Claus Is Coming To Town Krótkie, krzykliwe, nagłe. Zero świątecznej poezji, albo choćby dowcipu- co akurat zawierają utwory nominowane do opuszczenia domu Wielkiego Brata.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Mojego głosu na Have Yourself A Merry Little Christmas się nie doczekacie, co to, to nie. Nie rozumiem, jak można wywalać taką fajną, dobrze zaaranżowaną i dobrze wykonaną kompozycję praktycznie na początku rozgrywki. Nie przekonują mnie powielane argumenty, że senna, że na szarym dole zestawienia. Wolałabym, żeby mnie ktoś przekonał, dlaczego na samym dole, dlaczego senna, dlaczego nie rusza?
Moja polonistka w liceum mawiała tak - możesz skrytykować wszystko, powiedzieć, że ci się nie podoba, że nie lubisz, tyle tylko, że musisz to uzasadnić. Stwierdzenie "nie, bo nie" tak naprawdę nie ma racji bytu.
Ale cóż. Niech się dzieje wola fana, z nią się zawsze liczyć trzeba.
Ja będę nieugięta i zagłosuję na Santa Claus Is Coming To Town - nie lubię kompozycji, które rozwijają się donikąd, a tak naprawdę w ogóle się nie rozwijają. Tak sobie biegnie, biegnie ten song, po czym urywa się nieoczekiwanie, a ja zostaję z poczuciem niedosytu. Taki sprint z nagłym finiszem, a ja wolę kolędowe maratony. Niczym mnie ten bieg nie zaskakuje, wokal Michaela też.
Wyniki rundy III:
Głosowało 12 osób.
1 głos - Frosty The Snowman;
po 2 głosy - Santa Claus Is Coming To Town, The Little Drummer Boy oraz The Christmas Song;
5 głosów dla Have Yourself A Merry Little Christmas - naszego Najsłabszego Ogniwa w tej rundzie![O co chodzi...? :wtf:](./images/smilies/wtf.gif)
Czy już wspomniałam, że Wam tego nie wybaczę?
Runda IV:
1. Santa Claus Is Coming To Town
2. The Christmas Song
3. Up On The Housetop
4. Frosty The Snowman
5. The Little Drummer Boy
6. Rudolph The Red-Nosed Reindeer
7. Give Love On Christmas Day
8. Someday At Christmas
9. Little Christmas Tree
Głosujemy do 20:00 w niedzielę.
Mój głos ponownie na Santa Claus Is Coming To Town, uzasadnienie na górze tego postu![;-)](./images/smilies/wink.gif)
Wszystkim głosującym i odwiedzającym ten wątek życzę fantastycznego Sylwestra. Do zobaczenia w Nowym Roku z nowymi głosami, ciekawymi uzasadnieniami i celnymi ripostami
![Muzyka :muzyka:](./images/smilies/muzyka.gif)
Moja polonistka w liceum mawiała tak - możesz skrytykować wszystko, powiedzieć, że ci się nie podoba, że nie lubisz, tyle tylko, że musisz to uzasadnić. Stwierdzenie "nie, bo nie" tak naprawdę nie ma racji bytu.
Ale cóż. Niech się dzieje wola fana, z nią się zawsze liczyć trzeba.
Ja będę nieugięta i zagłosuję na Santa Claus Is Coming To Town - nie lubię kompozycji, które rozwijają się donikąd, a tak naprawdę w ogóle się nie rozwijają. Tak sobie biegnie, biegnie ten song, po czym urywa się nieoczekiwanie, a ja zostaję z poczuciem niedosytu. Taki sprint z nagłym finiszem, a ja wolę kolędowe maratony. Niczym mnie ten bieg nie zaskakuje, wokal Michaela też.
Wyniki rundy III:
Głosowało 12 osób.
1 głos - Frosty The Snowman;
po 2 głosy - Santa Claus Is Coming To Town, The Little Drummer Boy oraz The Christmas Song;
5 głosów dla Have Yourself A Merry Little Christmas - naszego Najsłabszego Ogniwa w tej rundzie
![O co chodzi...? :wtf:](./images/smilies/wtf.gif)
Czy już wspomniałam, że Wam tego nie wybaczę?
Runda IV:
1. Santa Claus Is Coming To Town
2. The Christmas Song
3. Up On The Housetop
4. Frosty The Snowman
5. The Little Drummer Boy
6. Rudolph The Red-Nosed Reindeer
7. Give Love On Christmas Day
8. Someday At Christmas
9. Little Christmas Tree
Głosujemy do 20:00 w niedzielę.
Mój głos ponownie na Santa Claus Is Coming To Town, uzasadnienie na górze tego postu
![;-)](./images/smilies/wink.gif)
Wszystkim głosującym i odwiedzającym ten wątek życzę fantastycznego Sylwestra. Do zobaczenia w Nowym Roku z nowymi głosami, ciekawymi uzasadnieniami i celnymi ripostami
![PartyTime :party:](./images/smilies/party.gif)
![Muzyka :muzyka:](./images/smilies/muzyka.gif)
Ostatnio zmieniony sob, 01 sty 2011, 13:30 przez Mariurzka, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
- Man in the mirror
A wiecie, że w latach 90. Michael planował wydanie świątecznego albumu?
W 1994 miał nagrywać z towarzystwem dziecięcego chóru świąteczny utwór. Na Jego prośbę studio zostało udekorowane świątecznymi lampkami, sztucznym śniegiem, była choinka i sanki, a Michael kupił wszystkim prezenty - wszystko dla stworzenia świątecznej atmosfery.
Mój głos ponownie na The Christmas Song
W 1994 miał nagrywać z towarzystwem dziecięcego chóru świąteczny utwór. Na Jego prośbę studio zostało udekorowane świątecznymi lampkami, sztucznym śniegiem, była choinka i sanki, a Michael kupił wszystkim prezenty - wszystko dla stworzenia świątecznej atmosfery.
Mój głos ponownie na The Christmas Song