---
zmieniłam tytuł wątku, więcej informacji na temat całej sprawy w poście nr 6. /anialim
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Z protestem przeciwko emisji programu wystąpili również wykonawcy testamentu Michaela, John Branca i John McClain. W piśmie do stacji napisali:david_zaslav@discovery.com Absolute head of Discovery. President and CEO
Nicolas_Bonard@discovery-europe.com
Senior Vice President of Discovery Europe
Lucy_Radcliffe@discovery-europe.com Radcliffe is the assistant to Nicolas Bonard.
mark_hollinger@discovery.com
Hollinger is president of Discovery Networks International.
http://corporate.discovery.com/contact/viewer-relations Discovery's Viewer Relation in-house complaints area.
theforensicdoc@gmail.com
This is Doctor Hunter's email. He will performing the mock-autopsy.
W sprawie jest również głos Biura Koronera LA. Discovery prosiło asystenta koronera, Eda Wintera o udział w programie, który również odmówił. Uważam, że to nieprofesjonalne, nie zrobiłbym tego choćby przez szacunek dla rodziny (Michaela)When Discovery asked me to appear on this show, I thought it was a prank call. I told my agent I wanted to speak to them personally to see what was behind it. When the producer explained the show to me, I thought two things... I would never be involved in something so creepy... and no way will this ever happen, anyway! That was six months ago and... here we are. Not sure how Discovery can justify this.
Tu trochę się zgodzę, ponieważ o wielu innych sławnych osobach są kręcone dokumenty, w tym także dotyczące śmierci. Jednak wydaje mi się że takie dokumenty powinny ukazać się po wyjaśnieniu całej sprawy i zakończeniu procesu doktorka, a nie teraz oni w dokumencie coś powiedzą,że wiedzą to na 100%, a prawda jest taka że na razie, każdy w tej sprawie mówi wszystko by udowodnić swoje, a nie koniecznie jest to zgodne z prawdą. Więc teraz nie powinny mieć miejsca takie filmy.Mandey pisze:Nie mam Discovery, ale pójdę do rodziców jak będzie emisja na polskim.
Księżna Diana też miała podobny program i nie było tak źle. Ci co podpisują tą petycję niech po prostu nie oglądają tego i tyle w temacie.
Nikt was chyba do tego nie zmusza.