"Michael Jackson's Autopsy" w Discovery - odwołany
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
Kto nie chce niech nie ogląda,to ma być inscenizacja sekcji zwłok a nie pokaz na prawdziwym ciele Michaela Jacksona.Ciało po śmierci jest niczym bez duszy i energii.A po za tym medycyna musiała się na czymś uczyć.Jak się nie mylę to jest program naukowy a nie autentyczne nagrania z sekcji zwłok-to będą tylko gdybania jak co gdzie i kiedy no i oczywiści informacje o zdrowiu samego Jacksona.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
- SuperFlyB.
- Man in the mirror
SuperFlyB. pisze: Nie oceniajmy póki nie zobaczymy o co chodzi.
robienie programu, który zarobi poniekąd na jego śmierci jest jak to określili w liście w szokująco złym stylu i się z tym zgodzę, zatrudnią taniego aktora, który będzie charakteryzowany na Michaela, pewnie nie będzie on nawet rzetelny i znów powstaną kolejne mity o Michaelu. Niech najpierw dokładnie zbadają sprawe z Murrreje'm a nie kręcą zbędne programy,Założe się, że zdjęcia z tego programu, będą wyświetlane w google, na samej górze ;p.
Ale oglądajcie to z pudełkiem popcorn'u na nogach
-
Nie przesadzajmy.Ciągle jestem ciekawy co naprawdę było przyczyna śmierci Jacksona.Gość który był tego najprawdopodobną przyczyna chodzi na wolności i wymyśla bzdetne linie obrony,no ale wiadomo tonący brzytwy się chwyta.Ta sekcja w tym programie może się do czegoś przydać-jeżeli będzie rzetelna i uczciwie zrobiona nie skierowana na zrobienie skandalu.Obejrzę dlatego że interesowały mnie zawsze nie wyjaśnione historie wogóle.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Ten program to dowód, na to, że czasem zwierzęta są bardziej ludzkie niż ludzie, którzy dla kasy dopuszczają się takiego braku szacunku.
W 100% popieram wszystkie akcje, petycje, próbujące zbojkotować ten chory program.
Samo zdjęcie, które promuje program jest najlepszym dowodem na okrucieństwo jego twórców.
Wszyscy prawdziwi fani powinni stanąć murem za obroną Michaela i Jego godności!
STOP THEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W 100% popieram wszystkie akcje, petycje, próbujące zbojkotować ten chory program.
Samo zdjęcie, które promuje program jest najlepszym dowodem na okrucieństwo jego twórców.
Wszyscy prawdziwi fani powinni stanąć murem za obroną Michaela i Jego godności!
STOP THEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myślenie jest największym błędem jaki może popełnić tancerz. Musisz czuć! - Michael Jackson
...
- telewizja. nastawiona na ZYSK. nastawiona na SENSACJĘ.
- to nie będzie program stricte o Michaelu, z kilku podstawowych powodów.
- sama zapowiedź nie jest realna, więc myślę, że nie ma się co bulwersować
- ponad 70 stron fałszywego raportu z sekcji zwłok przeczytałam z zainteresowaniem, ucząc się nowych słówek angielskich (z zakresu medycyny), myślę że ten program będzie podobny
- realnego raportu, nawet gdyby istniał, nikt nie udostępniłby mediom. to sprzeczne z prawem.
- pojawienie się nazwy 'michael jackson' w jakiejkolwiek nazwie programu = większa oglądalność = więcej $$$ (temat ciągle żywy). gdyby nazwali to autopsją Elvisa, zainteresowanie i oglądalność byłyby co najmniej o 20% mniejsze
- poza tym myślę, że to książkowy przykład prowokacji medialnej.
i to nie ma nic wspólnego z godnością, dziedzictwem, sztuką itd.
get a grip, people!
pozdrawiam.
take it easy.
- telewizja. nastawiona na ZYSK. nastawiona na SENSACJĘ.
- to nie będzie program stricte o Michaelu, z kilku podstawowych powodów.
- sama zapowiedź nie jest realna, więc myślę, że nie ma się co bulwersować
- ponad 70 stron fałszywego raportu z sekcji zwłok przeczytałam z zainteresowaniem, ucząc się nowych słówek angielskich (z zakresu medycyny), myślę że ten program będzie podobny
- realnego raportu, nawet gdyby istniał, nikt nie udostępniłby mediom. to sprzeczne z prawem.
- pojawienie się nazwy 'michael jackson' w jakiejkolwiek nazwie programu = większa oglądalność = więcej $$$ (temat ciągle żywy). gdyby nazwali to autopsją Elvisa, zainteresowanie i oglądalność byłyby co najmniej o 20% mniejsze
- poza tym myślę, że to książkowy przykład prowokacji medialnej.
i to nie ma nic wspólnego z godnością, dziedzictwem, sztuką itd.
get a grip, people!
sexi zdjęcie, nie wiem co masz [złego] na myśliMjfan pisze:Wystarczy ze pokażą takie zdjęcie jak to:
pozdrawiam.
take it easy.
Pogratulować Wam tylko uporu. Petycje odniosły sukces.
http://www.reuters.com/article/idUSTRE6BS3VZ20101231Given the commencement of legal proceedings beginning next week, and at the request of Michael Jackson's estate, the scheduled broadcast of the medical documentary related to Michael Jackson's official autopsy has been postponed indefinitely," Discovery Networks International said in a statement.
-> posty z kłótniami czy fajnie jest oglądać film o krojeniu zwłok Michaela Jacksona w koszu.
mav.
Czytać mi się już was nie chce. Po raz kolejny zdanie o fanach Jacksona jakie mają użytkownicy innych for potwierdza się tutaj w 100%.
Program miał być. Odwołali. O czym miał być wszyscy wiedzą.
Uważam, że dalsza rozmowa na ten temat jest zbędna.
Temat zamykam do odwołania.
------------------------
m.
mav.
Czytać mi się już was nie chce. Po raz kolejny zdanie o fanach Jacksona jakie mają użytkownicy innych for potwierdza się tutaj w 100%.
Program miał być. Odwołali. O czym miał być wszyscy wiedzą.
Uważam, że dalsza rozmowa na ten temat jest zbędna.
Temat zamykam do odwołania.
------------------------
m.