Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
Tak. Michael chował się w tym pudełku w którym rzekomo zmieniał strój i z tego pudła wychodził już potem sobotwór-akrobata ,który był tam już wcześniej przygotowany. Michael potem odlatywał ale w tym pudełku na podnośnikumarcinl884 pisze:ej czy to prawda że Michael podczas finałowego odlotu po piosence Man In The Mirror (trasa Dangerous) wcale nie odlatywał?? w sensie że nie on odlatywał tylko jego sobowtór??
Najwyraźniej Michael mimo swojego zamiłowaniu do różnego rodzaju roller costerów bał się ,że coś się jemu stanie.
-
-
- Man in the mirror
Ja też chcę zadać pytanie o Mercury'm .Czy Razem z Michaelem miał wydać płytę, czy jakiś materiał na płytę, kiedyś natknąłem się coś na forum. Chodzi mi o wspólne plany muzyczne tych panów.Kacmurka pisze:Czy ktoś posiada informacje na temat braku udziału Michaela w koncercie ku pamięci Freddiego Mercurego w 1992 roku? Czy Michael dostał propozycję występu w tym przedsięwzięciu?
-
Michael nagrał z Freddie'm 3 utwory, z czego 2 wyciekły do sieci. (State Of Shock i There Must Be More To Life Than This)Man in the mirror pisze:Ja też chcę zadać pytanie o Mercury'm .Czy Razem z Michaelem miał wydać płytę, czy jakiś materiał na płytę, kiedyś natknąłem się coś na forum. Chodzi mi o wspólne plany muzyczne tych panów.Kacmurka pisze:Czy ktoś posiada informacje na temat braku udziału Michaela w koncercie ku pamięci Freddiego Mercurego w 1992 roku? Czy Michael dostał propozycję występu w tym przedsięwzięciu?
Freddie miał także zaśpiewać na Thrillerze.
State Of Shock
Michael Jackson, 1983. Features Freddie Mercury on vocals. Length 4:43.
The original duet of this track remains unreleased, although it was due to be released officially in 2002, but the release was cancelled. However, the track was re-recorded by The Jacksons for their 1984 album 'Victory', and reached #14 in 1984. A live performance of the track, featuring Mick Jagger and Tina Turner, can be found on the 'Live Aid' DVD. However the lyrics below refer to the unreleased duet version.
There Must Be More To Life Than This
Duet with Michael Jackson, 1983. Written by Freddie Mercury.
This track features the same backing track as the album version (but slightly longer), and features vocals sung by both Freddie Mercury and Michael Jackson.
The original version remains unreleased, but it was re-recorded by Freddie Mercury for Mr Bad Guy.
Available Versions:
1. Duet Version (3:07) (vocals by Freddie & Michael)
2. Rehearsal Version (2:32) (vocals by Michael with dialogue from Freddie) (the song is around 2 minutes long but the piano continues for 35 seconds)
Źródło: http://www.ultimatequeen.co.uk/Songs/collabfreddie.htmVictory
Michael Jackson, 1983. Freddie Mercury provides joint lead vocals and possibly piano.
This track began as a Queen track, presumably intended for 'Hot Space', but was not completed. However, it was then worked on by Freddie and Michael Jackson in 1983, but this in turn remains unreleased, although it was reportedly due to be released in 2002 but then cancelled. The track may then have been re-recorded by The Jacksons for their 1984 album of the same name, although I cannot confirm this.
http://www.youtube.com/watch?v=d9QvnzSfrTE
W tym wideo, w 2:16, Michael mówi, że nie lubi horrorów, bo za bardzo się boi, a ja wiele razy czytałem, że był fanem klasycznych, starych horrorów. Mam złe informacje, czy Mike nagle potem polubił ten gatunek filmowy?
W tym wideo, w 2:16, Michael mówi, że nie lubi horrorów, bo za bardzo się boi, a ja wiele razy czytałem, że był fanem klasycznych, starych horrorów. Mam złe informacje, czy Mike nagle potem polubił ten gatunek filmowy?
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
-
wiadomo jest ze Mike mial na koncercie w Monachium - 27. Juni 1999 wypadek. zrodlo: http://www.mjfriendship.de/de/index.php ... &Itemid=55Justine1304 pisze:Co przez całe życie zrobił sobie MJ? Chodzi mi o to co miał złamane itp. Chodzi mi o takie rzeczy jak złamanie nogi, ręki. Jak doszło do każdego zdarzenia?
istnieje krotki reportaz, ale wowczas te wydarzenie zostalo zamiatane pod dywan, tak jak by nic sie nie stalo. MJ rzekomo dostawal srodki przeciwbolowe i dalej tanczyl na scenie. :-( taki byl MJ. tu filmik: http://www.youtube.com/watch?v=bjt-4hvWG90