Ja gram :D Na FB jeszcze gram w Crime City, przydadzą sie znajomi:DBillie Jean pisze:Gra ktoś cityville na fejsie? Bo ostatnio uzależniłam się od tej gry i pilnie potrzebuję sąsiadów.
Piotr Scholl dawac zapy
megi1013 pisze:Fable
Grand Theft Auto ( różne części, jak i również GTA SA MP )
Mirrors Edge
Simsy ( najbardziej 3 )
Małgosiu , ja cię kocham normalniemegi1013 pisze:Rayman ( kocham tą gierkę )
Powiem tylko tyle :Heart-break-er pisze:Mam takie pytanie : Czy ktoś gra w 'Tibię'?
Zaproszenie wysłane.Scholl pisze:Ja gram :D Na FB jeszcze gram w Crime City, przydadzą sie znajomi:D
Piotr Scholl dawac zapy
Ja też lubię Fifę! Grałam w nią od 1998 roku, bo wówczas została mi sprezentowana Fifa 98, którą do dziś gdzieś chyba mam. Nowsze części są dosyć wtórne, jeśli ktoś zajmuje się głównie trybem kariery, a nie multi, ale też można sobie pograć.Julia94 pisze:megi1013 grasz w FIFĘ?! Lubisz football?![]()
A ja już myślałam, że jestem jedyną dziewczyną grającą w nią.
Ostatnimi dni to jest w zasadzie jedyna gra w jaką gram. Moja przygoda z tą grą zaczęła się wraz z FIFĄ World Cup 2006. Wkręciła mnie maksymalnie. I tak już została. Teraz co październik kupuje co raz to nowszą. FIFA 11 (konsolowa) jest wg mnie świetna pod każdym względem. Najlepszy symulator piłkarski na świecie.
Co w tym dziwnego? Gra jak każda inna gra, i tyle.Zosia-MJ pisze:Powiem tylko tyle : Buhahahaha
Nie rozumiem jak można grać w tibię . Zajrzyj na 1 stronę , tam ktoś pisał , że gra .
Wow! Masz duży staż! Super! Tryb kariery, jak dla mnie, lekko nudnawy gdy gra się przez kilka sezonów, na początku zawsze wciąga, potem już mniej. Ja najbardziej lubię rozgrywki online i rywalizacje z innymi graczami.Billie Jean pisze:Ja też lubię Fifę! Grałam w nią od 1998 roku, bo wówczas została mi sprezentowana Fifa 98, którą do dziś gdzieś chyba mam. Nowsze części są dosyć wtórne, jeśli ktoś zajmuje się głównie trybem kariery, a nie multi, ale też można sobie pograć.
Normalna gra do czasu. Grałam w nią około 3 lata, ale przestałam tez ok. 3 lat temu. Bardzo wciąga, nawet tak, że zapominasz o normalnym życiu. Grałam długo, osiągałam dość wysokie poziomy, więc wiem co mówię. Postąpiłam zgodnie z rozsądkiem i zrezygnowałam z gry w nią, tak dla świętego spokoju.Heart-break-er pisze:Co w tym dziwnego? Gra jak każda inna gra, i tyle.
Ja grałem w tibie do czasu kiedy nie było gier z lepszą grafiką i jednocześnie grywalnością... Teraz jest już takich cała masa. Więc nie rozumiem istoty dalszej gry w tibie.Heart-break-er pisze:Co w tym dziwnego? Gra jak każda inna gra, i tyle.Zosia-MJ pisze:Powiem tylko tyle : Buhahahaha
Nie rozumiem jak można grać w tibię . Zajrzyj na 1 stronę , tam ktoś pisał , że gra .
Nick standardowy: megi1013. Wersje mam 0.3aZosia-MJ pisze:A na jakim serwerze i pod jakim nickiem grasz w SAMPA? I jaka wersja?
Sama trójka mi na razie wystarcza.Zosia-MJ pisze:Również gram w simsy . Jakie dodatki bądź akcesoria masz do 3 ?
Mam Fable: Zapomniane Opowieści ( 5 razy już ją przechodziłam tak mi się podobała ) Druga część niestety jest na Xbox-a, a ja Xbox-a nie mam.Zosia-MJ pisze:A którą część Fable masz?
Jeszcze nie ma. Wersja na PC wyjdzie w lutym 2011. A co do Fable III, ja mam Xboxa 360, przeszedłem tę grę i muszę przyznać, że dobra to ona jest w drugiej połowie. Nie chcę zbytnio spoilerować ... Pierwsza połowa gry jest monotonna i wszystko leci według tego samego układu. Potem, gdy osiągasz cel gry i myślisz, że to już koniec, okazuje się, że ... No dobra, jest niespodzianka, która zapewnia jeszcze kilka godzin gry. Samo zakończenie jest niestety dość mało spektakularne w porównaniu do poprzednich dwóch części (Jacka Rzeźnika i Luciena). Ogólnie to moim zdaniem trójka jest najsłabszą częścią Fable. Przekombinowali z tym usuwaniem interfejsu (będziesz wiedziała, o co chodzi) i momentami jest niewygodnie.megi1013 pisze:Ale mam zamiar zdobyć Fable III ( jest na PC )
Ta fabuła to jakiś żarcik co nie? o_O Odsuń się od tibii, mój kolega zostawił tibię (chwała mu za to)... dla metina (pieprzyć czopa), z jednego gówna w drugie -.- Mam nadzieję, że przynajmniej nie nolife'isz w tibii...? Bo jak nie, to spoko, ale dla mnie tibia, metin i tym podobne to strata czasu.Heart-break-er pisze:mam fabułę