Gry

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Scholl

Post autor: Scholl »

Billie Jean pisze:Gra ktoś cityville na fejsie? Bo ostatnio uzależniłam się od tej gry i pilnie potrzebuję sąsiadów. :hahaha:
Ja gram :D Na FB jeszcze gram w Crime City, przydadzą sie znajomi:D

Piotr Scholl dawac zapy
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

megi1013 pisze:Fable
Grand Theft Auto ( różne części, jak i również GTA SA MP )
Mirrors Edge
Simsy ( najbardziej 3 )
megi1013 pisze:Rayman ( kocham tą gierkę )
Małgosiu , ja cię kocham normalnie :lal:
Ja pamiętam , jak miałam chyba 11 lat często grałam w Raymana xd . Do dziś go mam!
A na jakim serwerze i pod jakim nickiem grasz w SAMPA? I jaka wersja?
Również gram w simsy . Jakie dodatku bądź akcesoria masz do 3 ? :szepcze:
A którą część Fable masz? Ciekawe . . .
Mirros Edge niestety nie mam , ale często gram u kolegi :-/
Heart-break-er pisze:Mam takie pytanie : Czy ktoś gra w 'Tibię'?
Powiem tylko tyle : :smiech:

Nie rozumiem jak można grać w tibię . Zajrzyj na 1 stronę , tam ktoś pisał , że gra .

kaem-> proszę nie naśmiewać się z innych i nie pisać post pod postem.
Awatar użytkownika
Billie Jean

Post autor: Billie Jean »

Scholl pisze:Ja gram :D Na FB jeszcze gram w Crime City, przydadzą sie znajomi:D

Piotr Scholl dawac zapy
Zaproszenie wysłane. :-)

Jeśli chodzi o takie "prawdziwe" gry, to moim absolutnym faworytem jest The Elder Scrolls IV Oblivion. Fabuła, świat, grafika, pamiętam jeszcze, jaki podziw wzbudzała ta pozycja w roku wydania (2006)! Kupiłam sobie od razu po premierze i nie chcę wiedzieć, ile dni (a może miesięcy?) spędziłam w sumie przed komputerem, grając w to cudo. Uzależnia niesamowicie, choć trzeba przyznać, że główny wątek jest trochę krótki (a całkiem ciekawy) w porównaniu do poprzedniej części. Ale kto by się tym przejmował, skoro wciąż pozostają setki zadań pobocznych do wykonania w dowolnym momencie. :-) Teraz czekam na TES V Skyrim... Premierę zaplanowano na 11.11.11, ale przesuną, znając życie. Próbka grafiki:

Obrazek

Wygląda na to, że Bethesda się stara. Wymagania będą pewnie kosmiczne.

Oprócz Obliviona uwielbiam też Star Wars Knights of the Old Republic (obie części). Gry fabularne - to jest to. Pierwsza część zdawała się troszkę sztywna, ale wątek główny i postaci podobały mi się bardziej. Tak czy inaczej obie części są niesamowitymi złodziejami czasu. Nie mogę się doczekać nowego MMO The Old Republic, zapowiada się interesująco.
Julia94 pisze:megi1013 grasz w FIFĘ?! Lubisz football? :lal:
A ja już myślałam, że jestem jedyną dziewczyną grającą w nią.
Ostatnimi dni to jest w zasadzie jedyna gra w jaką gram. Moja przygoda z tą grą zaczęła się wraz z FIFĄ World Cup 2006. Wkręciła mnie maksymalnie. I tak już została. Teraz co październik kupuje co raz to nowszą. FIFA 11 (konsolowa) jest wg mnie świetna pod każdym względem. Najlepszy symulator piłkarski na świecie.
Ja też lubię Fifę! Grałam w nią od 1998 roku, bo wówczas została mi sprezentowana Fifa 98, którą do dziś gdzieś chyba mam. Nowsze części są dosyć wtórne, jeśli ktoś zajmuje się głównie trybem kariery, a nie multi, ale też można sobie pograć.
Obrazek
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Post autor: Heart-break-er »

Zosia-MJ pisze:Powiem tylko tyle : Buhahahaha
Nie rozumiem jak można grać w tibię . Zajrzyj na 1 stronę , tam ktoś pisał , że gra .
Co w tym dziwnego? Gra jak każda inna gra, i tyle. nenene

PS. Zosia-MJ nie pisz post pod postem bo dostaniesz ostrzeżenie.
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Awatar użytkownika
Julia94

Post autor: Julia94 »

Billie Jean pisze:Ja też lubię Fifę! Grałam w nią od 1998 roku, bo wówczas została mi sprezentowana Fifa 98, którą do dziś gdzieś chyba mam. Nowsze części są dosyć wtórne, jeśli ktoś zajmuje się głównie trybem kariery, a nie multi, ale też można sobie pograć.
Wow! Masz duży staż! Super! Tryb kariery, jak dla mnie, lekko nudnawy gdy gra się przez kilka sezonów, na początku zawsze wciąga, potem już mniej. Ja najbardziej lubię rozgrywki online i rywalizacje z innymi graczami. ;-)
Heart-break-er pisze:Co w tym dziwnego? Gra jak każda inna gra, i tyle. nenene
Normalna gra do czasu. Grałam w nią około 3 lata, ale przestałam tez ok. 3 lat temu. Bardzo wciąga, nawet tak, że zapominasz o normalnym życiu. Grałam długo, osiągałam dość wysokie poziomy, więc wiem co mówię. Postąpiłam zgodnie z rozsądkiem i zrezygnowałam z gry w nią, tak dla świętego spokoju. ;-)
Detox

Post autor: Detox »

Heart-break-er pisze:
Zosia-MJ pisze:Powiem tylko tyle : Buhahahaha
Co w tym dziwnego? Gra jak każda inna gra, i tyle. nenene
Ja grałem w tibie do czasu kiedy nie było gier z lepszą grafiką i jednocześnie grywalnością... Teraz jest już takich cała masa. Więc nie rozumiem istoty dalszej gry w tibie.

To zabawne ale grając przez około 10 miesięcy nabiłem 141 lvl po czym dostałem od kolegi konto 201 lvl i właśnie wtedy przestałem grać. Obydwa oddałem kuzynowi ,który gra na nich do dzisiaj nenene

Swego czasu prowadziłem także OTSa ;-) Jeszcze mam cały silnik z mapą zrobioną przeze mnie. Mam także parę GM'ów np. na Akademickim ale wchodzę raz na 0.5 roku tylko po to aby mi chara nie usunęli.

To teraz ty się pochwal ;-)
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

Zosia-MJ pisze:A na jakim serwerze i pod jakim nickiem grasz w SAMPA? I jaka wersja?
Nick standardowy: megi1013. Wersje mam 0.3a :podejrzliwy: Kiedyś grałam na serwerze ,,All in One,, ( 87.230.56.82:6969 ) ale ostatnio ciągle mnie wywala z tego serwera więc na razie na nim nie gram, a teraz to się przemieszczam, raz tu, raz tam, jak się gdzieś zadomowię to dam znać. nenene
Zosia-MJ pisze:Również gram w simsy . Jakie dodatki bądź akcesoria masz do 3 ?
Sama trójka mi na razie wystarcza. ;-)
Zosia-MJ pisze:A którą część Fable masz?
Mam Fable: Zapomniane Opowieści ( 5 razy już ją przechodziłam tak mi się podobała ) Druga część niestety jest na Xbox-a, a ja Xbox-a nie mam.
Ale mam zamiar zdobyć Fable III ( jest na PC ) :happy:

A Rayman rządzi.! Mam wszystkie serie od siostry :)

PS. Narazie to w ogóle mam coś z napędem i nie odtwarza mi płyt ( i żadnych gierek zainstalowac nie moge ), wiem w czym jest problem, ale jakoś naprawienie tego mi nie wychodzi, muszę się tym porządnie zająć, bo jak narazie to mogę grac tylko w GTA :-/
Obrazek
Awatar użytkownika
kubag02

Post autor: kubag02 »

megi1013 pisze:Ale mam zamiar zdobyć Fable III ( jest na PC ) :happy:
Jeszcze nie ma. Wersja na PC wyjdzie w lutym 2011. A co do Fable III, ja mam Xboxa 360, przeszedłem tę grę i muszę przyznać, że dobra to ona jest w drugiej połowie. Nie chcę zbytnio spoilerować ... Pierwsza połowa gry jest monotonna i wszystko leci według tego samego układu. Potem, gdy osiągasz cel gry i myślisz, że to już koniec, okazuje się, że ... No dobra, jest niespodzianka, która zapewnia jeszcze kilka godzin gry. Samo zakończenie jest niestety dość mało spektakularne w porównaniu do poprzednich dwóch części (Jacka Rzeźnika i Luciena). Ogólnie to moim zdaniem trójka jest najsłabszą częścią Fable. Przekombinowali z tym usuwaniem interfejsu (będziesz wiedziała, o co chodzi) i momentami jest niewygodnie.
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

Dzwoneczek MJJ pisze:Mówisz jakbyś też jeździł pod prąd i bił ludzi na ulicach i strzelał do policji.
Nie no ;D Zabawy z minigunem też nie były takie złe ;P Dżołk ;] Od roku chyba nie grałem w Vice City, MW2 mnie zajmuje jak na razie ;P
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

Polecacie może jakieś gry na nintendo DS :) ?
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Heart-break-er pisze:Co w tym dziwnego? Gra jak każda inna gra, i tyle. Nenenene

PS. Zosia-MJ nie pisz post pod postem bo dostaniesz ostrzeżenie.
Dzięki za info .
Wiem , ale ja nie rozumiem , co ty widzisz w tej tibii??
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Wiem , ale ja nie rozumiem , co ty widzisz w tej tibii??
Po prostu gra, mam fabułę, można z ludźmi pogadać i wgl. dużo by wymieniać ;-)
To Escape The World
(Blood On My Side)
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

Heart-break-er pisze:mam fabułę
Ta fabuła to jakiś żarcik co nie? o_O Odsuń się od tibii, mój kolega zostawił tibię (chwała mu za to)... dla metina (pieprzyć czopa), z jednego gówna w drugie -.- Mam nadzieję, że przynajmniej nie nolife'isz w tibii...? Bo jak nie, to spoko, ale dla mnie tibia, metin i tym podobne to strata czasu.
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Ja umiem oddzielać grę od rzeczywistości i gram tylko kiedy nie mam co robić, bo głownie to z przyjaciółmi się gdzieś szwędam ;-)
To Escape The World
(Blood On My Side)
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Fabułę to ma WoW, ale nie Tibia i Metin :D... to nie jest temat "Humor" :P
ODPOWIEDZ