Przecieki od Cascio
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Get_On_The_Floor
przeciez to juz jest znane od dawna MJ- carry on
http://www.przeklej.pl/plik/michael-jac ... 25ii6af7tb
Malachi- Stay
http://www.przeklej.pl/plik/jason-malac ... 25ii6ir40i
Ja juz nie wiem czy to Jason czy to Jackson.. zwariowalem
http://www.przeklej.pl/plik/michael-jac ... 25ii6af7tb
Malachi- Stay
http://www.przeklej.pl/plik/jason-malac ... 25ii6ir40i
Ja juz nie wiem czy to Jason czy to Jackson.. zwariowalem
- Heart-break-er
Czuć tu Malachiego na kilometr! Niech już nie dają piosenek od Cascio bo to jest żałosne, oni chyba naprawdę myślą, że ludzie to debile i kupią wszystko. Jednak się mylą, bo jeśli taki ma być kolejny album "Michaela" (niby Jego) to ja już podziękuję.
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
(Blood On My Side)
Oczywiste że fake, a ja już tracę siły do tych ZNAFCÓW z forum którzy ciągle zastanawiają się czy w danych piosenkach spiewa MJ
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- Sephiroth820
- Site Admin
- Billie Jean
Czytałam gdzieś, że ten cały Stay ma zostać wydany. Nie pamiętam już, kto o tym mówił. Chyba Riley i jakiś inny producent. Ratunku.
Finał będzie taki sam jak z albumem "Michael" - większość ludzi kupi albo z niewiedzy, albo dla tych kilku w 100% prawdziwych piosenek. Jeśli za pierwszym razem utwory Cascio nie powstrzymały kogoś przed kupnem, dlaczego miałyby powstrzymać go za drugim razem? Takie działanie jest niestety równoznaczne z tym, ze Sony i the estate będą iść w zaparte, bo pieniądze wpływają na ich konta. Ja nie kupiłam "Michaela" i nie kupię żadnego albumu, na którym znajdzie się choć jedna podejrzana piosenka. Oni nie dbają o to, by udowodnić mi, że się mylę, ja nie dbam o ich płytę.Heart-break-er pisze:Czuć tu Malachiego na kilometr! Niech już nie dają piosenek od Cascio bo to jest żałosne, oni chyba naprawdę myślą, że ludzie to debile i kupią wszystko. Jednak się mylą, bo jeśli taki ma być kolejny album "Michaela" (niby Jego) to ja już podziękuję.
Pod szyldem "Michael Jackson"? No ładnie.Billie Jean pisze:Czytałam gdzieś, że ten cały Stay ma zostać wydany. Nie pamiętam już, kto o tym mówił. Chyba Riley i jakiś inny producent. Ratunku.
A potem będzie ciąg dalszy przepychanki między różnie słyszącymi o to kto to śpiewa naprawdę. Ja jednak nie będę już w niej uczestniczyć - szkoda nerwów.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
- Heart-break-er
Teraz wszystko zrozumiałem!
Już wiem dlaczego na "Michael"-u są 3 wątpliwe utwory pomieszane z autentykami, a nie wydane osobno! Kto by kupił taki album tylko z fake'ami?
NIKT! Dlatego do prawdziwych nagrań Króla dorzucają jakieś gów*o, aby reszta (prawdziwe piosenki) potrzymały sprzedaż albumu.
I z tym "Stay" też tak będzie, zostanie wydany wraz z innymi piosenkami, ludzie to kupią - niestety, a $ony i Malachi się wzbogacą. Pragnę tylko jednego! Mianowicie, aby poślizgnęła im się noga i wpadli z tym przekrętem.
Już wiem dlaczego na "Michael"-u są 3 wątpliwe utwory pomieszane z autentykami, a nie wydane osobno! Kto by kupił taki album tylko z fake'ami?
NIKT! Dlatego do prawdziwych nagrań Króla dorzucają jakieś gów*o, aby reszta (prawdziwe piosenki) potrzymały sprzedaż albumu.
I z tym "Stay" też tak będzie, zostanie wydany wraz z innymi piosenkami, ludzie to kupią - niestety, a $ony i Malachi się wzbogacą. Pragnę tylko jednego! Mianowicie, aby poślizgnęła im się noga i wpadli z tym przekrętem.
To Escape The World
(Blood On My Side)
(Blood On My Side)
- Man in the mirror
Po pierwsze to jest CARRY ON! - dalsza część niż ta z pierwszego rzutu i więcej
Po drugie, kocham to!, ktokolwiek to śpiewa... Michael, nie Michael... Michael Malachi ... - wszystko mi jedno. KOCHAM tę piosenkę!
Tu mam wątpliwości co do wokalu, owszem. Bo niektóre partie są "Michaelowe", a niektóre raczej nie.
Jeśli to Michael to nagrany w studiu typu garaż vel. piwnica, na dodatek z anginą.
Jeśli wyjdzie na płycie kogoś innego - kupuję.
Jeśli wyjdzie pod nazwiskiem Michaela, to pewnie mam rację z tą anginą.
Ja chcę całość!! :D
(długo ten Stolen jeszcze posiedzi? ;>)
Po drugie, kocham to!, ktokolwiek to śpiewa... Michael, nie Michael... Michael Malachi ... - wszystko mi jedno. KOCHAM tę piosenkę!
Tu mam wątpliwości co do wokalu, owszem. Bo niektóre partie są "Michaelowe", a niektóre raczej nie.
Jeśli to Michael to nagrany w studiu typu garaż vel. piwnica, na dodatek z anginą.
Jeśli wyjdzie na płycie kogoś innego - kupuję.
Jeśli wyjdzie pod nazwiskiem Michaela, to pewnie mam rację z tą anginą.
Ja chcę całość!! :D
(długo ten Stolen jeszcze posiedzi? ;>)
Michael często tworzyl (lub wykonywał) utwory strasznie ckliwe (Heal the World, YANA), ale to jednak zawsze było po o poziom wyżej, niż przeciętne "czarne" przytulańce. Te "twory" malachiego to jest stylistycznie straszliwe kicha. najgorsze, najbardziej banalne i przewidywalne ballady Ushera, Ne-Yo, Chrisa Browna czy jamie foxxa biją je na głowę. Pomijam kwestie wokalu, ale styl dekonspiruje tego "Michaela" po kilku nutach :(
proszę przestańcie sobie wmawiać, że Michael cokolwiek nagrał w garażu. słyszeliście jego demówki? większość z nich była tak dobrej jakości i w takim wykonaniu, że można by je wydać jako single. a teraz sukin$ONY nam wmawia, że on całą płytę nagrał w garażu? no bez jaj.
proszę przestańcie sobie wmawiać, że Michael cokolwiek nagrał w garażu. słyszeliście jego demówki? większość z nich była tak dobrej jakości i w takim wykonaniu, że można by je wydać jako single. a teraz sukin$ONY nam wmawia, że on całą płytę nagrał w garażu? no bez jaj.
23 years in the game. damn, it's been long :)