Przecieki od Cascio

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Wow, nowy utwór Malachiego, super.
To już się robi żenujące...
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Post autor: Get_On_The_Floor »

Czy nie mają dość sprawdzania nas?! :zly: Nie wystarczy im, że wydali płytę z 3 piosenkami, gdzie wokal jest delikatnie mówiąc "wątpliwy", tylko dalej nas testują, czy damy się nabrać? Otóż, halo, panowie co decydujecie - NIE ŻYCZYMY SOBIE MALACHIEGO I INNYCH POCHODNYCH !!!
Awatar użytkownika
mateu1

Post autor: mateu1 »

przeciez to juz jest znane od dawna MJ- carry on
http://www.przeklej.pl/plik/michael-jac ... 25ii6af7tb
Malachi- Stay
http://www.przeklej.pl/plik/jason-malac ... 25ii6ir40i
Ja juz nie wiem czy to Jason czy to Jackson.. zwariowalem :wariat:
Awatar użytkownika
m-m1kea

Post autor: m-m1kea »

...

zalosne to jest.
jesli takimi kawalkami zamierza nas czestowac $ony to naprawde, nie widze sensu w wydawaniu kolejnych plyt.
Obrazek
Awatar użytkownika
kubag02

Post autor: kubag02 »

Moim zdaniem słabe i niewarte uwagi (ten fragment oczywiście - może cała piosenka będzie lepsza, choć wątpię).
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Post autor: Heart-break-er »

Czuć tu Malachiego na kilometr! Niech już nie dają piosenek od Cascio bo to jest żałosne, oni chyba naprawdę myślą, że ludzie to debile i kupią wszystko. Jednak się mylą, bo jeśli taki ma być kolejny album "Michaela" (niby Jego) to ja już podziękuję.
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Oczywiste że fake, a ja już tracę siły do tych ZNAFCÓW z forum którzy ciągle zastanawiają się czy w danych piosenkach spiewa MJ :surrender:
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Nie no tutaj to ewidentnie słychać że tej piosenki nie śpiewa Michael i jak $ony ma zamiar się z nami bawić w jakieś chore gierki to niech się lepiej pukną w te puste łby glupija -.-
Awatar użytkownika
Billie Jean

Post autor: Billie Jean »

Czytałam gdzieś, że ten cały Stay ma zostać wydany. Nie pamiętam już, kto o tym mówił. Chyba Riley i jakiś inny producent. Ratunku. :wariat:
Heart-break-er pisze:Czuć tu Malachiego na kilometr! Niech już nie dają piosenek od Cascio bo to jest żałosne, oni chyba naprawdę myślą, że ludzie to debile i kupią wszystko. Jednak się mylą, bo jeśli taki ma być kolejny album "Michaela" (niby Jego) to ja już podziękuję.
Finał będzie taki sam jak z albumem "Michael" - większość ludzi kupi albo z niewiedzy, albo dla tych kilku w 100% prawdziwych piosenek. Jeśli za pierwszym razem utwory Cascio nie powstrzymały kogoś przed kupnem, dlaczego miałyby powstrzymać go za drugim razem? Takie działanie jest niestety równoznaczne z tym, ze Sony i the estate będą iść w zaparte, bo pieniądze wpływają na ich konta. Ja nie kupiłam "Michaela" i nie kupię żadnego albumu, na którym znajdzie się choć jedna podejrzana piosenka. Oni nie dbają o to, by udowodnić mi, że się mylę, ja nie dbam o ich płytę.
Obrazek
Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

Billie Jean pisze:Czytałam gdzieś, że ten cały Stay ma zostać wydany. Nie pamiętam już, kto o tym mówił. Chyba Riley i jakiś inny producent. Ratunku. :wariat:
Pod szyldem "Michael Jackson"? No ładnie.
A potem będzie ciąg dalszy przepychanki między różnie słyszącymi o to kto to śpiewa naprawdę. Ja jednak nie będę już w niej uczestniczyć - szkoda nerwów.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Obrazek
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Post autor: Heart-break-er »

Teraz wszystko zrozumiałem!
Już wiem dlaczego na "Michael"-u są 3 wątpliwe utwory pomieszane z autentykami, a nie wydane osobno! Kto by kupił taki album tylko z fake'ami?
NIKT! Dlatego do prawdziwych nagrań Króla dorzucają jakieś gów*o, aby reszta (prawdziwe piosenki) potrzymały sprzedaż albumu.

I z tym "Stay" też tak będzie, zostanie wydany wraz z innymi piosenkami, ludzie to kupią - niestety, a $ony i Malachi się wzbogacą. Pragnę tylko jednego! Mianowicie, aby poślizgnęła im się noga i wpadli z tym przekrętem.
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Dzisys, dorwał się jakiś de*** do piosenki, Carry on nagrał słowa, pobawił się głosem, i denerwują fanów.Piosenka pewnie naprawdę istnieje, tylko, za jej wydanie będą chcieli kasę itp.

Wiśnia... o tej piosence nikt na forum nie powiedział, że spiewa Michael.:)
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Po pierwsze to jest CARRY ON! - dalsza część niż ta z pierwszego rzutu i więcej :-)
Po drugie, kocham to!, ktokolwiek to śpiewa... Michael, nie Michael... Michael Malachi ... - wszystko mi jedno. KOCHAM tę piosenkę!

Tu mam wątpliwości co do wokalu, owszem. Bo niektóre partie są "Michaelowe", a niektóre raczej nie.
Jeśli to Michael to nagrany w studiu typu garaż vel. piwnica, na dodatek z anginą.

Jeśli wyjdzie na płycie kogoś innego - kupuję.
Jeśli wyjdzie pod nazwiskiem Michaela, to pewnie mam rację z tą anginą. ;-)

Ja chcę całość!! :D
(długo ten Stolen jeszcze posiedzi? ;>)
lebeau

Post autor: lebeau »

Michael często tworzyl (lub wykonywał) utwory strasznie ckliwe (Heal the World, YANA), ale to jednak zawsze było po o poziom wyżej, niż przeciętne "czarne" przytulańce. Te "twory" malachiego to jest stylistycznie straszliwe kicha. najgorsze, najbardziej banalne i przewidywalne ballady Ushera, Ne-Yo, Chrisa Browna czy jamie foxxa biją je na głowę. Pomijam kwestie wokalu, ale styl dekonspiruje tego "Michaela" po kilku nutach :(

proszę przestańcie sobie wmawiać, że Michael cokolwiek nagrał w garażu. słyszeliście jego demówki? większość z nich była tak dobrej jakości i w takim wykonaniu, że można by je wydać jako single. a teraz sukin$ONY nam wmawia, że on całą płytę nagrał w garażu? no bez jaj.
23 years in the game. damn, it's been long :)
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

heh...
Carry on/Stay full. pobierz
MJsweden, mjjc
ODPOWIEDZ