Witmy Cię Kochany :)
Hah no za to nas jeszcze nikt nie chwalił Ale cóź, no po prostu się kochamy nie???
A tak BTW stęskniłam się za Wami Kochani! I za naszymi wspólnymi imprezami. Koniecznie musimy to nadrobić ;P (po sesji oczywiście... niestety)
Słuchajcie musicie coś wymyślić bo jak będziemy mieć tak długi przestoje to nic dobrego to nam nie wróży
w dodatku, że szykuje się impreza a my nie ćwiczymy
jakoś nie mogę sobie wyobrazić, ze raz w tygodniu nie potraficie sobie zorganizować czasu na trening ????????????????????
przestańcie jęczeć każdy z nas wie co to jest sesja na uczelni więc nie przesadzajcie
i do roboty KOCHANI
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Mój problem jest bardziej skomplikowany niż brak czasu-tego akurat mam pod dostatkiem. Muszę jednak potwierdzić, że i ja bardzo stęskniłam się za próbami, tańcem i przede wszystkim za Wami kochani!
No niestety przez następne 4 tygodnie mam zaliczenia i egzaminy niemal dzień w dzień, więc ciężko zorganizować nawet te 2h :/ a treningi i tak zazwyczaj są we wtorki lub czwartki, kiedy jestem do wieczora na uczelni. trudno, najwyżej będę nadrabiać... :/ (ale i tak informujcie, gdyby był jakiś trening, może akurat mi spasuje :])
i o jakiej imprezie mowa? ja nic nie wiem :>
Btw cytat z programu szczecińskiego WOŚPu:
17.00 - GIGI SHOW – najlepszy naśladowca Michaela Jacksona)
HEHE :)no widze ze zagonilam Was do roboty?nie czytalam tych postow jak bardzo sie nudzicie:)dzis kama puscila mi link na temat Galaxy i GIGI no i reszte juz wszyscy wiecie zabiezcie mi telefony i komputer Nie ma nudy wszyscy zwarci i gotowi na szczytny cel,a jestesmy na Takie akcje zawsze gotowi tak ja Wojtek stwierdzil nawet za granica menageruje ,czekam na wiadomosci od was.i wiem ze dacie rade