Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Kamuś nie zaczynaj tak posta, błagam Cię!- "niestety z przykrością muszę poinformować, iż..." i już nie chciałam czytać reszty.
Proszę, by ktoś zabrał jakieś urządzenie rejestrujące (aparat, czy coś- bo ja nie mam sprawnego aparatu), gdyż prawdopodobnie będzie z nami mój mąż i być może jego kuzyn. Wówczas będą osoby, które mogłyby nas nagrać, czy zrobić zdjęcia.

Do zobaczenia jutro Kochani.
Pozdrawiam,
WiolEta.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

No to zycze wam powodzenia!!!!mi tylko pozostaje czekac na jakies info od Was!!!Wiem ze dacie rade i czadu:)ja dzis od 5rano nie spie:(
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

KOCHANI

MJST wystąpi w Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy

http://www.wosp-galaxy.pl/index.php/pro ... u-w-galaxy

zmieniony program
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
AdamSzczecin

Post autor: AdamSzczecin »

Przykro mi ja też niestety jestem zajęty nauką i nie mogłem przyjść

Ps
w poniedziałki od 16.30 do 19.00 jestem zawsze zajęty(zajęcia dodatkowe)

Pozdrowienia
Adaś

loveMJPT
Awatar użytkownika
MadizaMJ

Post autor: MadizaMJ »

Czy przypakiem to nie wy? :dance: Kilka zdjęć zrobiłam...
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

MadizaMJ, nie wklejaj niepodzielonego kilometrowego rzędu miniaturek, ponieważ powoduje to rozjeżdżanie się strony. Tym razem poprawiłąm , następnym skontroluj sama za pomocą funkcji „podgląd”. ;)
LittleDevil.
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

MadizaMJ tak to my. Zapraszamy na spotkania :-)
Przy okazji pozwolę sobie na zamieszczenie linku do filmiku z tego występu, bo widziałam, że wcześniej billiejean89 o to prosiła.

Pozdrawiam,
WiolEta.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
Kama

kochani a oto pełna relacja z WOŚP - MJ Szczecin Team

Smooth Criminal
http://www.youtube.com/watch?v=Ie3tAMn59Ck

Billie Jean
http://www.youtube.com/watch?v=H61heX39fSY

The Way You Make My Feel
http://www.youtube.com/watch?v=8gqv4_Iugo0

The Drill + They Don't Care About Us
http://www.youtube.com/watch?v=uBtHMY0ufzo

Thriller
http://www.youtube.com/watch?v=Aq8Us3h7umk

Dziękuję całej naszej rodzince jesteście niesamowici japrosic
to było cudowne móc uczestniczyć w WOŚP :dance:
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
AdamSzczecin

Post autor: AdamSzczecin »

Uuu żałuje że mnie nie było choć bym popatrzył ale te filmiki co Kama zrobiła są super ;)
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Dziekuje Kochani Wam bardzo za prezent,dopiero do Mnie dojechal :happy:,ksiazke przeczytalam jednym tchem,a rekawiczka wisi w specjalnym dla Mnie miejscu :mj:,zaraz kolo zdjecia;)czytajac ksiazke rozkleilam sie zwlaszcza w jednym miejscu- CZAS SPELNIC MARZENIE MICHAELA!!!!!! Wypowiedz Kasi poprostu bezcenna japrosic .pozdrawiam Was wszystkich mocno buzka
Obrazek
Awatar użytkownika
redstine

Post autor: redstine »

http://www.gdk.com.pl/index.php?plik=im ... ium_id=313
no proszę, jakie ciekawe rzeczy się dzieją w regionie.... :)
Obrazek Obrazek Obrazek

"If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a CHANGE!"
Awatar użytkownika
Kama

redstine pisze:http://www.gdk.com.pl/index.php?plik=im ... ium_id=313
no proszę, jakie ciekawe rzeczy się dzieją w regionie.... :)
O proszę w zeszłym roku też było w Gryfinie i z tego co pamiętam jak siostry opowiadały to była jedna wielka żenada.
Poza tym 3 luty przypada w czwartek.
To nie jest zlot fanów to jest zabawa dla małych dzieci nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Patrząc przez okno naszła mnie refleksja o pięknym maju, kiedy to wszystko budzi się do życia, zaczyna rozkwitać i pachnieć i na dobre wtedy można pożegnać zimową pluchę!
Widząc deszczo-śnieg i błoto jedynie ucieczka myśli w majowe zakamarki pozwala mi przetrwać…. a jeszcze jak umiejscowię ten piękny maj w bajecznym Krakowie…. to nawet pisząc te słowa mam dreszcze!

Tak moi Drodzy – co prawda dopiero końcówka stycznia – ale biorąc pod uwagę okoliczności (beatyfikacja 1 maja, majówka ) uważam, że wstępne decyzje trzeba podjąć już.

Bardzo Was proszę o choćby wstępne deklaracje, żebyśmy mieli pogląd kto, gdzie i czy reflektuje.
Wszyscy zdajemy sobie sprawę z kosztów jakie pewnie będziemy musieli ponieść w związku z wyjazdem ale planujemy to prawie pół roku wcześniej więc wierzę, że Nam się uda.

Teraz dużo się dzieje w Polsce dlatego proszę Was o wyrażenie opinii na temat:

- wyjazdu na imprezę organizowaną we Wrocławiu (19.02.2010) – wyjazd na szybko czyli „w tę i z powrotem” – bilet weekendowy, bez noclegu,

-wyjazd i organizacja Naszej imprezy w Warszawie (przełom marca i kwietnia) – wyjazd na 3 dni z noclegami i tak jak zawsze,

-wyjazd do Krakowa na majówkę – ok. 4-5 noclegów, szczegóły do uzgodnienia.

Naszym marzeniem jest zdobyć całą Polskę a może i nawet cały świat! Śmiejecie się? A ja nie! Bo wiem, że wszystko jest możliwe…

W sprawach powyższych organizowane jest dziś spotkanie w pubie na pogadankę (jak to Kama nazwała :smiech: ) o 19:30 w Szafie.
Postarajcie się być bo chodzi o Nasze losy ;)

Całuję Was i życzę spokojnej reszty dnia!

Są już pierwsze osoby, które potwierdziły dzisiejszą obecność w Szafie:

Kama
Roks
Aga
Eta
Ja
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
redstine

Post autor: redstine »

Kama pisze:O proszę w zeszłym roku też było w Gryfinie i z tego co pamiętam jak siostry opowiadały to była jedna wielka żenada. (...) To nie jest zlot fanów to jest zabawa dla małych dzieci nenene
Nie mówię, że nie :) Po prostu nie słyszałam o tym w tamtym roku, więc wrzuciłam to jako ciekawostkę :) Fajna sprawa dla młodzieży szkolnej, niech się uświadamiają;)

Odnosząc się do posta Eweliny, to niestety na ten moment odpadam z wszystkich planowanych/proponowanych wyjazdów i mało prawdopodobne, żeby coś się zmieniło :smutek: Siła wyższa... :smutek:
Obrazek Obrazek Obrazek

"If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a CHANGE!"
Awatar użytkownika
billiejeanbad

Post autor: billiejeanbad »

To nie jest żenada dla dzieci . Prowadzą to dorosłe osoby , a po za tym nie ważny jaki zlot , ważne że jest . Bo Wszystko dla Michaela a nie na pokaz . Zabawa ? . Nie powiedziałabym , ponieważ 18 letnie osoby nie są dziećmi , nie słuchajcie innych przekonajcie się sami . W Konkursie Tanecznym występuje młodzież dlatego że Starsi się wstydzą , w zeszłym roku było około 100 osób , z powodu braku miejsc stali na schodach . Uczestniczyłam w zlocie w zeszłym roku , było mnóstwo osób dorosłych , także osób młodych ponieważ nie ważne ile ma się lat. Zabawa dla dzieci , no pewnie . Jak w Stylu Michaela ; ) . Fani chyba powinni się zjawić ? .
Uwielbiam tworzyć magię, tworzyć coś co jest tak niezwykłe, takie niespodziewane, że ludzie tracą głowę. Coś co wykracza poza swoją epokę. O pięć kroków wyprzedzając ludzkie myśli. ( Michael Jackson ) .
Awatar użytkownika
Kama

wiem dokładnie jak tam było ponieważ, koleżanki tam były!!!
Pytania konkursowe z wiedzy o Michaelu świadczyły o znajomości a raczej nie znajomości tematu.
Obrazek
ODPOWIEDZ