Akurat kumpel kupił i jakoś jest dobra. to że z chin i ebaya za 50 zielonych nie oznacza ze jest złe, popsute lub popsuje sie jak sie do reki wezmie. wiadomo jakosci nie ma to jak orginalna marynarka MJa, ale szystko sie kiedys popsuje. mi neidługo dojdze owa marynrka
Mikejla pisze:A co do rękawiczki to lubię taką robotę . Dzisiaj dokupiłam cekiny bo mi brakło. :D Ale mnie się wydaje że samemu bardziej się opłaca .
Ogólnie proponuję kryształki termoprzylepne. (nie jestem pewien czy to tak się nazywa). Aby nie zniszczyć swojej zamówionej z MJ celebrity clothing kupiłem zwykłą białą rękawiczkę i właśnie te kryształki (powinnaś dostać w każdym sklepie krawieckim). kładziesz je na rękawiczce , potem zasłaniasz kartką papieru i przykładasz żelazko ;) Nie ma mowy żeby cokolwiek odpadło.
też mam tylko jedną ;) i średnica jest taka sama. Tylko że ustawiałem je dosłownie jeden obok drugiego. nie ma żadnej przerwy pomiędzy nimi. No i miałem szczęście że moja ciocia jest krawcową stąd ta ilość kryształków ;]