Janet Jackson
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
A ja proponuje głosować na Wrocław 
Być może przyjechałaby na otwarcie naszego wspaniałego stadionu na EURO2012.
A jak nie Wrocław to Berlin lub Praga ale w życiu Warszawa!

Być może przyjechałaby na otwarcie naszego wspaniałego stadionu na EURO2012.
A jak nie Wrocław to Berlin lub Praga ale w życiu Warszawa!
One day in your life
When you find
That you’ll always longing
For the love we used to share
Just call my name, and I’ll be there
When you find
Rozdrabnianie się na drobne jest taktyką skazaną na porażkę. Wolę do Warszawy, niż Berlina. Albo głosujemy na jedno miasto w Polsce albo będziemy mieć głosy rozdrobnione i przymus szukania Janet u sąsiadów.
Na trasę Janet po Europie bardzo się cieszę. Liczyłem na nią już podczas Rock Wit U tour i choć nie lubię płyty, którą wtedy promowała, to na trasę miałem ogromny apetyt. Nie udało się uda się teraz.
Nie dlatego, że Jackson, a dlatego że janet.
Na trasę Janet po Europie bardzo się cieszę. Liczyłem na nią już podczas Rock Wit U tour i choć nie lubię płyty, którą wtedy promowała, to na trasę miałem ogromny apetyt. Nie udało się uda się teraz.
Nie dlatego, że Jackson, a dlatego że janet.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
A to ja myslalam, ze jest dowolnosc glosowania, jak w demokratycznym kraju i dlatego wyslalam Wroclaw, bo to moje miasto a Warszawa to koniec swiata i nigdy mi tam nie po drodze.
Dlatego tak czy siak moi znajomi glosują na Wrocek i nawet info poszlo do naszego Prezydenta, żeby wiedział kogo wziąść pod uwage przy wyborze gwiazdy na otwarcie stadionu.
Dlatego tak czy siak moi znajomi glosują na Wrocek i nawet info poszlo do naszego Prezydenta, żeby wiedział kogo wziąść pod uwage przy wyborze gwiazdy na otwarcie stadionu.
One day in your life
When you find
When you find
Mi to obojętne byleby POLSKA była u niej na liscie ;)))
Nie wiem ale ja spamuje ją tez na twitterze i facebooku!
Nie wiem ale ja spamuje ją tez na twitterze i facebooku!
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Widząc, jakie areny Janet wybrała na tę trasę, Kongresowa byłaby w sam raz ;-D. To ma być intymne spotkanie z fanami, a nie wielkie koncerty stadionowe. Jak dla mnie rewelacja ;-D. Podobnie chyba było na Velvet Rope Tour i ta trasa porażała ;-D. Nie ma być nastawienia na efekty specjalne, tylko na kontakt z publicznością. Yes!
ioreta wrote:Wpisujcie: Warsaw, Poland. Niech Warszawa wygra!
Równiez jestem za Warszawą !
Wrocław to bardzo daleka droga i od Gdańska i Torunia i Białegostoku!
Warszwa to jednak centrum więc jak najbardziej.
Krucze strasznie bym chciała aby Janet zawitała w Polsce!

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
jeśli ktoś z Krakowa jest zainteresowany kupnem "Discipline" to widziałam NOWY egzemplarz za 19.90 zł :D
zastanawiałam się czy nie nabyć ale po przesłuchaniu piosenek na YT stwierdziłam że jednak jej nie kupie (gdyż moim zdaniem może 3-4 są godne uwagi ;p )
ale jakby ktoś jednak był zainteresowany to PW
zastanawiałam się czy nie nabyć ale po przesłuchaniu piosenek na YT stwierdziłam że jednak jej nie kupie (gdyż moim zdaniem może 3-4 są godne uwagi ;p )

ale jakby ktoś jednak był zainteresowany to PW

I co? Szanse na zobaczenie Janet przepadły, bo nawet nie zahaczy o Europę.
Szkoda. A coś nie chce mi się wierzyć że Janet wybierała tylko miasta z największą liczbą głosów, bo na pewno wygrałaby jakaś europejska metropolia. Tymczasem mamy koncerty w samej Azji i Ameryce Płn. Oj, gdybym była już na studiach, mieszkałabym w mieście uhonorowanym piosenką Because of Love...
Szkoda. A coś nie chce mi się wierzyć że Janet wybierała tylko miasta z największą liczbą głosów, bo na pewno wygrałaby jakaś europejska metropolia. Tymczasem mamy koncerty w samej Azji i Ameryce Płn. Oj, gdybym była już na studiach, mieszkałabym w mieście uhonorowanym piosenką Because of Love...
-
Justine1304, Tajpej, w Chinach. MJwroc, jak podajesz fragmentaryczne informacje, to nie dziw się, że ludzie się dopytują.
Zachęcam do odwiedzenia strony Janet, do działu news. Można tam przeczytać wywiad z Janet, przeprowadzony drogą elektroniczną, przed jej filipińskim koncertem.
Jestem ciekaw, czy będzie śpiewać Scream, skoro jest na jej ostatniej składance. Rozumiem też, że wcale nie jest powiedziane, że Janet pominie Europę, w tym Polskę, bo o tym nie jest nic napisane. W każdym razie nie znalazłem. Wnioskuję, że na razie opracowana jest amerykańska i azjatycka część trasy.
Zachęcam do odwiedzenia strony Janet, do działu news. Można tam przeczytać wywiad z Janet, przeprowadzony drogą elektroniczną, przed jej filipińskim koncertem.
Jestem ciekaw, czy będzie śpiewać Scream, skoro jest na jej ostatniej składance. Rozumiem też, że wcale nie jest powiedziane, że Janet pominie Europę, w tym Polskę, bo o tym nie jest nic napisane. W każdym razie nie znalazłem. Wnioskuję, że na razie opracowana jest amerykańska i azjatycka część trasy.
Bitter you'll be if you don't change your ways
-
Była w Europie na trasach:
Rhythm Nation World Tour
Janet World Tour
The Velvet Rope World Tour
All for You Tour
Nie była tylko na Rock Witchu Tour i na obecnej.
Rhythm Nation World Tour
Janet World Tour
The Velvet Rope World Tour
All for You Tour
Nie była tylko na Rock Witchu Tour i na obecnej.

-