Mistrz Tanca !

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
3T

Mistrz Tanca !

Post autor: 3T »

Zobaczcie jak MJ sie rusza! :) Nikt nie tanczy tak jak on
http://www.youtube.com/watch?v=3ubJS2In250

http://www.youtube.com/watch?v=bsbcOWuqxuc
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Michael Jackson prawie jak Bóg tańca

Prawie nie zawsze robi wielkiej różnicy
Obrazek
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

a kto dla Ciebie jest bogiem tańca? ;-) w showbiznesie dla mnie... JENNIFER LOPEZ, JANET JACKSON I BEYONCE KNOWLES.... One są boskie. Moimmarzeniem jest klip gdzie każda bedzie miała po jakies 2 minutki tańczenia... mmm.... poezjaaa.... :banan:
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Wszystkie wymienione robią furorę jako kobiety. Sa pełne seksu i zdecydowanie dobrze to wykorzystują. To raczej tym robią największe wrażenie a często nie zawrotnymi figurami i układami tnecznymi.

Rythm nation jest zdecydowanie najlepszym teledyskiem Janet. Tam jest jako tancerka i świetnie jej to wyszło.

Pod wzgledem tanecznym podoba mi się tledysk Britney W szkole. Jest tam bardzo seksownie ubrana ale nie obscenicznie. Doskonałe układy i swietna choreografia.

Oczywiście najlepsze teledyski to ma MJ i co do tego to chyba nikt nie powinien miec najmniejszych watpliwości.
Obrazek
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

PAulina (big fanka) pisze:a kto dla Ciebie jest bogiem tańca? ;-)
ciężko powiedzieć ;-) może i Michael jest tym Mistrzem.Napewno będzie wysoko postawiony
Obrazek
Blondi

Post autor: Blondi »

He's the biggest shinning star!!!! Taki człowiek zdarza się raz przez całe istnienie ludzkości. Nikt nigdy nie będzie ruszał się tak jak ON. King Of Dance forever!
thewiz

Post autor: thewiz »

Archi pisze:
Oczywiście najlepsze teledyski to ma MJ i co do tego to chyba nikt nie powinien miec najmniejszych watpliwości.
Dlaczego nikt nie powinien miec watpliwosci? A jak ktos je ma to co, rozstrzelac?
Nie mozna patrzec na swiat jednobiegunowo. MJ to na pewno mistrz w oczach wielu, ale wypowiadanie sie za kazdego na tej planecie nie jest w moim guscie glupija
Mowie, bo mnie to uderzylo.Ktos inny moze powiedziec, ze najlepsze klipy robi ktos inny i tez bedzie na smierc przekonany, ze swiat nie moze miec do tego watpliwosci. Z takiego podejscia to tylko jednen krok do klotni, nieporozumien, zlosci itd.
Tak tylko sobie gadam. :wariat:
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Jak on tańczy. Czasem mi jest wstyd jak w szkole, proszą mnie,abym zatanczyl jak Michael, a ja wtedy odpowiadam, że nie chce mi się. Wydaje mi się, że chyba powinieniem przestac być nerwowy ( bo to mi nie pozwala sie skupic na krokach) i trochę się uspokoić, no i łatwo sie zniechęcam,co jest moją wielką wadą:surrender: .
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Hej Wojtek!
tak na zachętę....
Dzisiaj po południu ściągnęłam sobie takie jedno video ze stronki M.Dż.*...
Jak Kasia wystepowała na miniplaybacku szkolnym.... i robiła moonwalk, i widać było na jej twarzy pasję.... Widać było, że cieszy sie , że może sie zaprezentować, że może zrobić jeden maleńki kroczek, podobny do konkretnych kroków jakie robi MJ dla całego świata... widać było jak bardzo jej zależy, jak cieszy się... a z resztą.. co ja się tu będę wysilać i szukać niestworzonych słów, żeby to opisać... wejdź na stronke Majkela żeksona* i ściągnij, to jest jedyne video w " historii"

(najlepsza była jakaś nauczycielka w tle, która bardzo chciała, ale jakoś nie mogła złapac rytmu do klasaknia nenene )

Pozdrawaim serdecznie, i 3m sie!

Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Anitka pisze:Hej Wojtek!
tak na zachętę....
Dzisiaj po południu ściągnęłam sobie takie jedno video ze stronki M.Dż.*...
Jak Kasia wystepowała na miniplaybacku szkolnym.... i robiła moonwalk, i widać było na jej twarzy pasję.... Widać było, że cieszy sie , że może sie zaprezentować, że może zrobić jeden maleńki kroczek, podobny do konkretnych kroków jakie robi MJ dla całego świata... widać było jak bardzo jej zależy, jak cieszy się... a z resztą.. co ja się tu będę wysilać i szukać niestworzonych słów, żeby to opisać... wejdź na stronke Majkela żeksona* i ściągnij, to jest jedyne video w " historii"

(najlepsza była jakaś nauczycielka w tle, która bardzo chciała, ale jakoś nie mogła złapac rytmu do klasaknia nenene )

Pozdrawaim serdecznie, i 3m sie!

Anitka
Właśnie ściągnąłem ten filmik, ale siostra w tym samym pokoju i w tym momecie ogląda DETEKTYWÓW. Ale obejrzę później :lol:

DZIĘKUJĘ :-)
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

MJ wiele razy powtarzał że fres Astaire jest jednym z Jego największycjh idoi i wiele się od niego uczył.W tym przypadku uczeń przerósł mistrza nenene
Obrazek

Jeanny100 pisze:W tym przypadku uczeń przerósł mistrza nenene
I to bardzo przerósł mistrza :mj:
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

wojtek_p-ce pisze:
Jeanny100 pisze:W tym przypadku uczeń przerósł mistrza nenene
I to bardzo przerósł mistrza :mj:
Za mało znam Astaire żeby to ocenić...
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Ja to bym na waszym miejscu powstrzymał sie z opiniami ze przerósł mistrza.Po pierwsze każdy tańczy inaczej.Nikt nie zatańczy tak samo jak michael jackson.nigdy...!nawet gdy bedzie to robił bardzo podobnie.Michael Jackson nigdy nie zatańczy jak fred astaire a fred nigdy nie zatańczyłby jak Michael Jackson.Nie można jednoznacznie określić kto tańczy lepiej.No ale rozumiem ze wasze uwielbienie do idola nie pozwala napisac nic innego niz to że jackson jest the best.On nie jest the best on jest po prostu świetny na swój sposób.Jest na świecie cała masa doskonałych wrecz perfekcyjnych tancerzy.Nie zapedzajcie sie tak w swoich przemyśleniach na punkcie Michaela.
ODPOWIEDZ