Usher

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Usher

Post autor: Zosia-MJ »

Ostatnio zaciekawił mnie ten artysta . . .

Za wikipedią :

Usher właściwie Usher Raymond IV (ur. 14 października 1978 roku w Chattanooga, Tennessee w Stanach Zjednoczonych) – amerykański piosenkarz i aktor, szczególnie popularny jako wykonawca muzyki R&B. W swej kilkunastoletniej karierze szczyt popularności osiągnął w 2004 wraz z płytą Confessions.

Wg mnie Usher ma bardzo fajny głos , dobrze tańczy i jego piosenki łątwo wpadają w ucho . Polecam m.in. OMG , DJ Got Us Fallin In Love czy Yeah .

Ciekawostka : W jednym teledysku Beyonce do piosenki Naughty Girl Usher z nią tańczy ; ) .
daria3891

Post autor: daria3891 »

Usher jest OK, taki popik lekki ;-).
Z ciekawostek, to powiem, że mama mojej koleżanki, jak wielka i oddana fanka MJa, na początku XXI wieku polubiła Ushera. I stwierdziła, że jest do niego podobny.
Osobiście tak nie uważam :-). Po prostu zauważam, że na pewno inspirował się Michaelem. Co z resztą można wywnioskować z jego wypowiedzi ;-). Ale tak po samym tańcu, to również...
cut that out!
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

daria3891 pisze:Co z resztą można wywnioskować z jego wypowiedzi . Ale tak po samym tańcu, to również...
A no fakt .
Usher na pewno podziwiał Michaela i okazywał to właśnie poprzez taniec i dobrze o nim mówił . Czytałam kilka wywiadów z nim ; ) . I przez to mnie zaciekawił .
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Ushera uwielbiam, jest bardzo ambitnym artystą .. Świetnie tańczy, jest sympatycznym gościem. inspiruje się MJ ale któż się nim nie inspirował?
Jego ostatni album jest świetny, zresztą otrzymał za niego kilka prestiżowych nagród m.i.n AMA :)
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
MJ-ka

Post autor: MJ-ka »

Usher.. Lubię Ushera,doceniam jego piosenki,jako taki sławny pop go lubię nawet bardzo (: Ma ciekawe kawałki,takie taneczne,można się przy nich bawić.No MJ napewno się inspirował.Widać po ruchach,stylu,piosenkach itd.
Nowa płyta? Hm..."DJ got us fallin` love" najbardziej mi przypadła do gustu.Niech się rozwija dalej,czekam na jego nowe projekty (:
"We can`t take it,
We arledy had Enough."

The legend never die...MJ 1958-2009

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
ODPOWIEDZ