Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
A ja chciałabym się dowiedzieć kiedy i w jakich okolicznościach Michael poznał Ryana White ? ile Ryan miał lat ? w jakim wieku był Michael ?
czy MJ poznał go w szpitalu?
z góry dziękuje za odpowiedź
czy MJ poznał go w szpitalu?
z góry dziękuje za odpowiedź
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
-
Wie ktoś coś na temat utworu Michael Jackson feat. Barry Gibb - Prayer For Peace ?? wiem że to jest instrumental version może zna ktoś historie tego utworu??
http://www.youtube.com/watch?v=0jGWyW9Hbzk
http://www.youtube.com/watch?v=0jGWyW9Hbzk
-
Dangerous World Tour:
Lead performer
* Vocals, Dance, Choreographer: Michael Jackson
Dancers
* LaVelle Smith, Evaldo "Eddie" Garcia, Randy Allaire, Damon Navandi, Michelle Berube, Jamie King, Bruno Falcon, Yoko Sumida
Band members
* Musical Director: Greg Phillinganes
* Assistant Musical Director: Kevin Dorsey
* Keyboards: Greg Phillinganes, Brad Buxer
* Drums: Ricky Lawson
* Guitars: Jennifer Batten, David Williams
* Bass: Don Boyette
* Percussion: Bashiri Johnson
* Vocal Director: Dorian Holley
* Vocals: Kevin Dorsey, Darryl Phinnessee, Dorian Holley, Siedah Garrett
HIStory World Tour:
Lead performer
Dancers:
First Leg
* LaVelle Smith, Shawnette Heard, Damon Navandi, Courtney Miller, Anthony Talauega, Richmond Talauega, Loru Werner, Jason Yribar
Second Leg
* LaVelle Smith, Christian Judd, Anthony Talauega, Richmond Talauega, Stacy Walker, Faune Chambers
Band members
* Musical Director: Brad Buxer
* Keyboards: Isaiah Sanders, Brad Buxer
* Drums: Jonathan Moffett
* Guitars: Jennifer Batten, Greg Howe (2nd leg only), David Williams
* Bass: Freddie Washington
* Backing Vocals: Kevin Dorsey, Dorian Holley, Darryl Phinnesse (1st leg only), Fred White (2nd leg only), Marva Hicks (1st leg and the beginning of the 2nd leg)
Lead performer
Dancers
* LaVelle Smith, Evaldo "Eddie" Garcia, Randy Allaire, Damon Navandi, Michelle Berube, Jamie King, Bruno Falcon, Yoko Sumida
Band members
* Musical Director: Greg Phillinganes
* Keyboards: Greg Phillinganes, Brad Buxer
* Drums: Ricky Lawson
* Guitars: Jennifer Batten, David Williams
* Bass: Don Boyette
* Percussion: Bashiri Johnson
* Vocals: Kevin Dorsey, Darryl Phinnessee, Dorian Holley, Siedah Garrett
HIStory World Tour:
Lead performer
Dancers:
First Leg
* LaVelle Smith, Shawnette Heard, Damon Navandi, Courtney Miller, Anthony Talauega, Richmond Talauega, Loru Werner, Jason Yribar
Second Leg
* LaVelle Smith, Christian Judd, Anthony Talauega, Richmond Talauega, Stacy Walker, Faune Chambers
Band members
* Musical Director: Brad Buxer
* Keyboards: Isaiah Sanders, Brad Buxer
* Drums: Jonathan Moffett
* Guitars: Jennifer Batten, Greg Howe (2nd leg only), David Williams
* Bass: Freddie Washington
* Backing Vocals: Kevin Dorsey, Dorian Holley, Darryl Phinnesse (1st leg only), Fred White (2nd leg only), Marva Hicks (1st leg and the beginning of the 2nd leg)
-
Moment! A gdzie jest Travis Payne? Przecież podobno tańczył w Dangerous i HIStory :?
No to jeszcze bym poprosiła o:
1. imiona jego ochroniarzy. Takich którzy byli z nim najdłużej. Szczególnie ciekawi mnie ten z cylindrem.
2. Podczas jakiego koncertu (kiedy i gdzie) dowiedział się o oskarżeniu przez Chendlera?
3. Ile razy, kiedy i z jakich powodów zwalniał Frank'a DiLeilo?
No to jeszcze bym poprosiła o:
1. imiona jego ochroniarzy. Takich którzy byli z nim najdłużej. Szczególnie ciekawi mnie ten z cylindrem.
2. Podczas jakiego koncertu (kiedy i gdzie) dowiedział się o oskarżeniu przez Chendlera?
3. Ile razy, kiedy i z jakich powodów zwalniał Frank'a DiLeilo?
-
Gdzieś na tym forum było pisane, że strasznie lubił wpadać na pokazy CDS. Zrobił nawet prezent swojej córce wynajmując artystów na jej przyjęcie urodzinowe. Mówiła o tym chyba LaToya.kubag02 pisze:Czy Michael miał coś wspólnego z Cirque Du Soleil, oprócz tego, że planowali razem wydać show w 2011 roku? Czy kiedyś z nimi pracował albo był w jakikolwiek sposób powiązany?
A ja ponawiam moje wcześniejsze trzy pytania.
- Get_On_The_Floor
Z tego co wiem, to miał podeszwy wyklejone skórą (dobry szewc będzie wiedział, jak to zrobić, by się trzymało), która nabiera poślizgu w czasie noszenia, tańczenia (trzeba ją wyrobić). Ponoć skórą używaną do podeszw jest skóra kruponowa, ale czy akurat taką używano w butach Michaela, to nie wiem, musiałbyś się dowiedzieć, jak ta skóra się sprawdza w tańcu, czy da się uzyskać odpowiedni poślizg. Natomiast, gdybyś szukał ogólnie informacji na temat Jego obuwia, to tu masz ciekawy wątek, gdzie kilka osób przytacza wartościowe info o obuwiu Michaela (podają nawet nazwy). MJ loafersWiniar pisze:Mam pytanie, może mi ktoś powiedzieć z czego Michael miał wykonaną podeszwę w mokasynach - ze skóry, czy z czegoś innego? Jak ona była wykonana?
Z góry dzięki. :)